Kategóriák
Szűrés
szín
(1)
(8)
(2)
(2)
(3)
(9)
(14)
(1)
(2)
(1)
(3)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(6)
(1)
(6)
(2)
(1)
(1)
(1)
(10)
(2)
(1)
(14)
(1)
(1)
(15)
(5)
(1)
(1)
(4)
(3)
(1)
(1)
(5)
(1)
(1)
(3)
(1)
(2)
(3)
(1)
(1)
(1)
(1)

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT PDF

 

VIDEÓ A MÉRETEZÉSHEZ

ANYAGOK

anyagok

Közvetlen kapcsolat

Székely Gábor

mobil: +36-30-280-1742

e-mail: gabor.szekely@4hend.hu

Kreiss István

mobil: +36-70-332-3000

e-mail: istvan.kreiss@4hend.hu

 

 

Szűrés

szín
(1)
(8)
(2)
(2)
(3)
(9)
(14)
(1)
(2)
(1)
(3)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(6)
(1)
(6)
(2)
(1)
(1)
(1)
(10)
(2)
(1)
(14)
(1)
(1)
(15)
(5)
(1)
(1)
(4)
(3)
(1)
(1)
(5)
(1)
(1)
(3)
(1)
(2)
(3)
(1)
(1)
(1)
(1)

Házhozszállítás

Kabát-dzseki


 

 

 

Itt gyűjtöttük össze a télikabátnak, dzsekinek, munkakabátnak nevezett munkaruha termékeinket, melyek kényelmessé és komfortossá teszik a hideg időben végzett munkát. Ezek a termékek adják a védelmet a hótól, széltől és esőtől. Megvédenek a legcudarabb időjárási viszonyokban is. A lényeg, hogy tudd milyen körülmények között szeretnéd használni.


Sorrend:

High-Vis téli kabát 4851-1811-3399

High-Vis téli kabát 4851-1811-3399

65% poliészter, 35% pamut, twill, vízlepergető felület, 240 g/m²

Bemutatjuk Önnek a Blaklader Jólláthatósági (High-Vis) munkás télikabátot, amely nemcsak kiváló minőséggel rendelkezik, de a funkcionalitás és a stílus terén is kiemelkedik. Ha fontos Önnek a megjelenés, a kényelem és a biztonság, ez a kabát tökéletes választás!

 

A legjobb minőségű anyagokból készült, ahol a 65% poliészter és 35% pamut ötvözete biztosítja a tartósságot és a könnyedséget. A twill szövet kiváló szakítószilárdságot és ellenállást nyújt, így hosszú távon is megbízható kísérője lehet mindennapi munkájának. A 240 g/m²-es anyag vastagsága pedig a hideg téli napokon is megfelelő védelmet biztosít.

 

Ez a kabát kifejezetten a jólláthatóságra és a biztonságra lett tervezve. A vízlepergető felületnek köszönhetően a nedves körülmények sem jelentenek problémát, így mindig szárazon és kényelmesen tartja Önt. Két cipzáras mellzsebbel és két derékzsebbel rendelkezik, amelyek praktikus tárolóhelyet kínálnak kisebb eszközök vagy személyes tárgyak számára. Az állítható, tépőzáras mandzsetta lehetővé teszi a tökéletes illeszkedést, és megakadályozza a hideg bejutását. A tépőzáras szélfogó és a rejtett cipzár pedig további védelmet nyújt a szélsőséges időjárási körülmények ellen.

 

A Blaklader kabátja még több praktikus részlettel rendelkezik, amelyek megkönnyítik a mindennapi munkát. Elrejthető belépőkártya tartó zsebe segítségével mindig kéznél lesz az azonosítója. A behúzható derék pedig lehetővé teszi a kabát testre szabott illeszkedését, így még kényelmesebben mozoghat. Az extra karzseb és a két belső zseb pedig további tárolóhelyet biztosítanak az eszközeinek vagy dokumentumainak.

 

A kabát különlegessége azonban az éjszakai vagy alacsony fényviszonyok között történő jól láthatóságot biztosító sárga színében rejlik. A sötét betétek a kopásnak és koszolódásnak kitett területeken vannak elhelyezve, így nemcsak tartósságot biztosítanak, hanem vonzó megjelenést is kölcsönöznek a kabátnak. Az 50 mm-es 3M fényvisszaverő csíkok pedig garantálják, hogy Ön mindig jól látható legyen, még rossz látási viszonyok között is.

És most beszéljünk egy kicsit a szabványokról

  • EN ISO 20471, 2. osztályú kombinációs tanúsítványnak, ami a jólláthatóság szabványainak  követelményeit teljesíti.
  • EN 342 egy fontos szabvány, amely a hideg körülmények közötti védelmet és hőszigetelést szabályozza.

40 °C Nincs fehérítés Szárítógépben - alacsony Vasalás - közepes Vegytisztítás - normál P

Ami a mosási utasításokat illeti, ez a kabát könnyen karbantartható. 

  • 40 °C-os hőmérsékleten moshatja, így a kabát mindig tiszta és friss marad. Fontos megjegyezni, hogy a fehérítőszerek használata nem ajánlott, mivel azok károsíthatják a kabát anyagát és a színét. 
  • A szárítógépben való szárítást alacsony hőfokon végezze, hogy elkerülje a túlzott hőhatást, amely károsíthatja a kabát anyagát.
  • A közepes hőmérsékleten végzett vasalás során óvatosan kezelje a kabátot, és mindig kövesse a gyártó által javasolt vasalási utasításokat.
  • Vegytisztítás esetén a normál ciklus ajánlott, hogy megőrizze a kabát minőségét és tartósságát.

 

Ezekkel az egyszerű utasításokkal Ön hosszú éveken át élvezheti a Blaklader Jólláthatósági munkás télikabát kényelmét és stílusát. Ne aggódjon a kabát minősége és tartóssága megmarad és Ön mindig kifogástalanul néz ki a munkaterületen.

 

Nem kérdés, hogy a Blaklader kabát tökéletes választás, ha a funkcionalitás, a minőség és a stílus számít. Rendelje meg ma, és tapasztalja meg, hogyan lehet egy kabát a munkahelyen is divatos és megbízható viselet!

 
52 126 Ft + ÁFA = 66 200 Ft
Télikabát szél és vízálló, lélegző 4986-1959-9900

Télikabát szél és vízálló, lélegző 4986-1959-9900

100% poliamid, sima, laminált, vízálló, szélálló, légáteresztő, 210 g/m²

KIFUTÓ TERMÉK MÉRETEKRŐL ÉRDEKLŐDJÖN

Ebben a fantasztikus Blaklader télikabátban garantáltan mindig kényelmesen és stílusosan fogsz megjelenni, legyen szó munkahelyi vagy szabadidős tevékenységről. Ez a télikabát a legújabb technológiákat és legjobb minőségű anyagokat ötvözi, hogy a legkeményebb kihívásokkal is könnyedén megbirkózzon.

Először is, ez a kabát szél- és vízálló anyagból készült, így védelmet nyújt a zord időjárási körülmények ellen. A belső hegesztett varratok tökéletesen vízállóak, így akár az esőben vagy havazásban is szárazon maradhatsz. A polár és steppelt quilt paplan bélés biztosítja a megfelelő hőszigetelést, így melegen tart télen, anélkül hogy túlzott súlyt vagy terhet jelentene.

A magasított gallér belül polár béléssel van ellátva, ami kiváló kényelmet nyújt, és megvédi a nyakat a hidegtől. Az eltávolítható kapucni szintetikus szőrme díszítéssel teszi még elegánsabbá a kabátot, és a hideg széltől is védelmet nyújt.

A praktikus részletek sem maradtak ki: a rejtett kétutas cipzár könnyű és sima használatot biztosít, míg a mellkas- és derékzsebek zsebfedővel vannak ellátva, hogy az értékeid biztonságban maradjanak. A nagyméretű belső zsebek pedig elegendő helyet biztosítanak a kisebb tárgyak tárolásához.

A tépőzárral állítható mandzsetta lehetővé teszi, hogy a kabát tökéletesen illeszkedjen a csuklóidhoz, így nem engedi be a hideget. Az alj és derékrész zsinórral állítható, így testreszabhatod a kabát illeszkedését az egyéni igényeidnek megfelelően.

Ez a kabát nemcsak funkcionális, hanem stílusos is. Az átgondolt tervezés és a minőségi kivitelezés összhangban van a Blaklader márkával, amely az ipari ruházat terén is kiemelkedő. Az elegáns megjelenése lehetővé teszi, hogy a munkahelyen vagy akár a szabadidős tevékenységek során is magabiztosan viseld.

Gondoskodj róla, hogy mindig legyen nálad ez a Blaklader télikabát, hiszen mindig kéznél lesz a megbízható védelem és a stílusos megjelenés. Ne hagyd, hogy az időjárás vagy a külső körülmények korlátozzanak téged - vásárold meg ezt a kabátot most, és légy készen a mindennapi kalandokra!

 

 

40 °C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Vasalás - alacsony Vegytisztítás - normál P

További gondoskodásra vonatkozó útmutató:

  • Mosás: Max. 40 °C hőmérsékleten mosható, Nem javasolt fehérítő használata, mert károsíthatja az anyagot. Ne szárítsd a kabátot szárítógépben, inkább hagyd, hogy természetesen száradjon.
  • Alacsony hőfokon vasalható, hogy elkerüld az anyag károsodását. Normál vegytisztítás ajánlott, ha szükséges.

 

Ne habozz tovább, és szerezd be ezt a fantasztikus Blaklader télikabátot még ma!

 
86 992 Ft + ÁFA = 110 479 Ft
High-Vis Softshell kabát vízálló 4900-2517-3389

High-Vis Softshell kabát vízálló 4900-2517-3389

100% poliészter, háromrétegű softshell anyag, vízálló 10 000 mm, szélálló, lélegző 4000 g / m² / 24H, 300 g / m²

 

Fedezd fel a tökéletes kültéri társat, a 100% poliészterből készült, 3 rétegű softshell laminált szövetből készült kabátunkat! Ez a kimagasló minőségű termék minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyekre szükséged lehet a kalandokkal teli napokhoz.

 

Először is, hadd meséljek neked a anyagáról. A vízálló képessége egészen elképesztő, hiszen 10000 mm-es vízállósági értékkel rendelkezik. Akár heves esőben vagy hóviharban is használhatod, hiszen a kabátunk szélálló és kiválóan átereszti a levegőt. A Ret 7,2 légáteresztő képessége pedig biztosítja, hogy mindig száraz és kényelmes maradj a viselése során.

 

Ez a kabát a kényelemre és a funkcionalitásra helyezi a hangsúlyt. A gallér polár béléssel kényelmesen melegen tartja a nyakadat még a hidegebb napokon is. Emellett egy kivehető ID zsebet is találsz rajta, amely ideális a személyes tárgyak biztonságos tárolásához.

 

Egyirányú műanyag cipzárral zárhatod, ami egyszerű és könnyű használatot biztosít. A mellzsebek cipzárral és D-gyűrűvel vannak ellátva, így mindig kéznél tarthatod az apróságokat. Az elülső zsebek is cipzárral rendelkeznek, és polár bélésű belső zsebekkel is kiegészülnek, ahol kényelmesen tarthatod a fontos dolgaidat.

 

A hátulja meghosszabbított, hogy extra védelmet nyújtson deréktájékon, és az állítható szegély húzózsinórral pedig könnyedén igazíthatod az illeszkedést. Tépőzárral szabályozhatod a mandzsetták szorosságát, hogy kizárd az időjárás bejutását.

 

A biztonság sem marad el! A kabáton 50 mm széles fényvisszaverő szalag található, amely extra láthatóságot biztosít rossz látási viszonyok között is. Ezen felül a fényvisszaverő szalag a testen, az ujjakon és a vállakon is elhelyezkedik, hogy maximális biztonságot nyújtson.

 

A kabátunk a legmagasabb szabványoknak is megfelel.

  • EN ISO 20471, class 2. osztályú kombinációs tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez a szabvány meghatározza a fényvisszaverő ruházat követelményeit. A B osztályú minősítés pedig azt jelenti, hogy a kabátunk erősített védelmet nyújt a munkahelyi környezetben.

 

 

40 ° C Nincs fehérítés Nincs szárítás Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

Rendkívül könnyű a karbantartása is.

  • Egyszerűen mosd 40 °C-on, kerüld a fehérítő használatát, a szárítógépet, a vasalást és a vegytisztítást. Így sokáig megtartja eredeti állapotát, és mindig készen áll az újabb kalandokra.

 

Ha igazán megbízható, kényelmes és stílusos kültéri kabátot keresel, akkor ne habozz! Válaszd a mosási leírásokat egyszerűen kezelhető, vízálló softshell kabátunkat, amely minden szempontból kiváló választás! Ne engedd, hogy az időjárás korlátozzon téged, hanem fedezd fel a világot bátran és stílusosan ezzel a minőségi termékkel!

 

 
47 447 Ft + ÁFA = 60 257 Ft
High-Vis téli kabát 4828-1900-3389

High-Vis téli kabát 4828-1900-3389

70% poliészter, 30% pamut, twill, vízlepergető , 230 g / m²

Bemutatjuk Önnek a lenyűgöző új termékünket, amely garantáltan elvarázsolja és ráveszi a vásárlásra! Engedje meg, hogy bemutassuk a kiváló minőségű, funkcionális és stílusos 70% poliészter és 30% pamut keverék anyagból készült dzsekinket!

 

Ez a dzseki nem csupán a legújabb divattrendeknek megfelelő, hanem számos lenyűgöző tulajdonsággal is rendelkezik, amelyeket azonnal megszeret majd. A twill szövetének köszönhetően rendkívül tartós és ellenálló, így hosszú távon is kiváló védelmet nyújt.

Az egyik legkiemelkedőbb tulajdonsága ennek a dzsekinek a vízlepergető képessége. Bármilyen esőben vagy nedves környezetben is használja, biztos lehet benne, hogy száraz marad. Akár szabadban dolgozik, akár aktív életet él, ez a dzseki kiváló választás lesz.

 

A dzseki 230 g / m² súlyával kellemesen könnyű, mégis elegendő meleget és kényelmet biztosít. A paplanbélés és a dupla zseb polár béléssel megóvja Önt a hidegtől és a hideg szél okozta kellemetlenségektől. A mellkasi zseb és a belső zseb is kényelmes tárolási lehetőséget nyújt, így mindig kéznél lehetnek a fontos kiegészítők.

 

Ha a telefonja mindig kéznél kell legyen, akkor a telefon tartó zsebnek biztosan örülni fog. Ezenkívül a dzseki elöl rejtett műanyag cipzárral van ellátva, amely nemcsak stílusos megjelenést kölcsönöz neki, hanem a könnyű fel- és levételt is lehetővé teszi.

 

A dzseki díszítése sem hagy kívánnivalót maga után. A fluoreszkáló színek, valamint a 50 mm-es fényvisszaverő csíkok gondoskodnak arról, hogy Ön mindig jól látható legyen még rossz látási viszonyok között is. Így nemcsak a saját biztonságát növeli, hanem másokat is figyelmeztet a jelenlétére.

 

Ez a dzseki minden szempontból kiváló minőségű és biztonságos. Az anyaga rendelkezik Öko-Tex®100 tanúsítvánnyal, ami azt jelenti, hogy nem tartalmaz káros anyagokat és megfelel a szigorú egészségügyi és környezetvédelmi előírásoknak.

 

Ami a szabványokat illeti, a dzseki teljes mértékben megfelel az

  • EN 20471 class3 a fényvisszaverő ruházatot szabályozza, és biztosítja, hogy Ön kiemelkedjen a tömegből, függetlenül attól, hogy milyen környezetben tartózkodik.
  • EN 342 pedig a hideg elleni védelmet szabályozza, így Ön mindig megfelelően felkészülhet a hidegebb időjárásra.

 

 

40 ° C Nincs fehérítés Nincs szárítás Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

Ami a tisztítást illeti, a dzseki

  • mosható 40 °C-on, azonban nem javasoljuk a fehérítést, szárítást, vasalást vagy vegytisztítást.

Így gond nélkül megőrizheti a dzseki minőségét és tartósságát hosszú ideig.

 

Ez a dzseki valóban mindent magában foglal, amire szüksége lehet a kényelem, a stílus és a biztonság terén. Ne habozzon tovább, vásárolja meg még ma, és garantáltan nem fog csalódni!

 
48 487 Ft + ÁFA = 61 578 Ft
High-Vis téli dzseki 4870-1987-3389

High-Vis téli dzseki 4870-1987-3389

100% poliészter, twill, sztreccs, laminált, vízálló 11000 mm, szélálló, légáteresztő Ret 6,3, 150 g/m²

Fedezze fel a lenyűgöző 100% poliészter twill sztreccs laminált vízálló téli dzsekinket, amelyek valóban minden igényt kielégítenek! Ezek a ruhadarabok nem csak szemet gyönyörködtetőek, de kiváló minőségű anyagokból készültek, hogy hosszú távon is megbízható védelmet nyújtsanak Önnek.

 

Ez a dzseki megtestesíti a kényelmet és a funkcionalitást. A sztreccs anyagnak köszönhetően rendkívül erős és ellenálló, így bátran támaszkodhat rá a mindennapi kalandok során. Nem kell aggódnia az eső miatt, mert a belülről leragasztott varratoknak köszönhetően a dzseki tökéletesen vízálló. Akár viharos időben is száraz marad!

 

A steppelt bélés, a hálós panelek, a lapocka és a kar alatti szellőzők mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a dzseki lélegző legyen, és elkerüljék a befülledést. A magasított polár anyaggal bélelt gallér pedig melegen tartja Önt a szélviharokban. A kapucnia puha bélést kapott, és könnyedén állítható zsinórral, hogy tökéletesen illeszkedjen az Ön méreteihez. Ha pedig nem szeretné használni, egyszerűen leválaszthatja vagy lecipzározhatja. 

 

Ez a dzseki nem csak stílusos, de praktikus is. Kibővített mobiltelefon tartó zsebbel és számos más tárolóhellyel rendelkezik. A négy nagyméretű külső zsebben és a két belső zsebben sok mindent magával vihet, így mindig mindent kéznél tarthat.

 

Ezen túlmenően, ez a dzseki az Öko-Tex® 100 és bluesign® tanúsítványokkal rendelkezik, amelyek garantálják, hogy környezetbarát anyagokból készült. Fontos számunkra, hogy Ön ne csak stílusosan, de fenntartható módon is vásároljon.

 

A dzseki női változatban is rendelhető, tehát mindenki megtalálhatja az igényeinek legmegfelelőbb verziót. A női változat termék kódja 4872.

 

Mindezek mellett megfelel az

  • EN ISO 20471, XXS Class 1, XS-M Class 2, L-> Class 3 Combination Certification C ->L, Ez azt jelenti, hogy magas szintű láthatóságot biztosít, és megfelel a legmagasabb biztonsági előírásoknak.
  • EN 342, európai szabvány, amely a hideg időjárási körülmények között viseletre vonatkozó védőruházat teljesítményét határozza meg.
  • EN 343, Class 4,1. egy európai szabvány, amely a vízállóságot és a lélegzőképességet méri és osztályozza a védőruházat esetében. A "Class 4,1" jelölés azt jelenti, hogy a ruhadarab rendkívül magas szintű vízállóságot (Class 4) és kiváló lélegzőképességet (Class 1) biztosít.

40 ° C Nem fehérítés Nem bukkant Nincs vasalás Nem vegytisztítás

A dzsekinél fontos betartani a megfelelő kezelési utasításokat, hogy hosszú élettartamú és kiváló állapotban maradjon. 

  • A dzsekit 40 °C-on mossuk, Ne használjunk fehérítőt, ne tegyük szárítógépbe (Ajánlott szárítás közben kifüggeszteni vagy sík felületre tenni, lehetőleg árnyékos helyen.)Nem szükséges vasalni.
  • Ne vigyük vegytisztításba, mivel a vegyszerek károsíthatják a laminált és vízálló réteget. Ajánlott a mosógéppel történő mosás.

Fontos megjegyezni, hogy a pontos kezelési utasításokat mindig a termék címkéjén vagy mellékelt útmutatóban találhatod meg. Ezen ajánlások betartásával biztosítani tudod a dzseki hosszú élettartamát és optimális állapotát, így tovább élvezheted a védelmet és a funkcionalitást, amit nyújt.

 

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy birtokába kerüljön egy olyan dzsekinek, amely nem csak jól néz ki, de minden időjárási körülmények között védelmet nyújt Önnek. Vásároljon most, és legyen felkészült a hideg időjárásra és a kalandokra!


 

 
72 747 Ft + ÁFA = 92 389 Ft
Festő télikabát 4865-1900-1094

Festő télikabát 4865-1900-1094

70% polyester 30% pamut 230gr/m2


Fedezze fel a WABTECH saját fejlesztésű munkaruha anyagát, amely garantálja a kényelmet és a tartósságot az Ön munkavégzése során! Ez a háromrétegű szövet egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek biztosítják, hogy mindig kényelmesen és biztonságban érezze magát.

A víz- és szélálló anyag kiválóan ellenáll az időjárás viszontagságainak. Akár a szél vadul fúj, akár az eső csepereg, Ön teljesen védve lesz a kinti elemektől. Az anyag belső rétege pedig kifejezetten légáteresztő, így a test hőmérséklete kiegyensúlyozott marad, még akkor is, ha aktívan dolgozik.

A precíz varrások belülről hegesztve vannak, hogy tökéletes vízállóságot biztosítsanak. Ne aggódjon többé a beázás miatt! Ez a kabát olyan megbízhatóságot nyújt, amelyre minden munkavállaló vágyik.

A téli paplan bélés melegen és kényelmesen tartja Önt a hideg napokon is. A hosszított derék és a szélvédő belső mandzsetta extra védelmet nyújt a hideg ellen. A tépőzárral állítható csukló lehetővé teszi, hogy pontosan beállítsa a kabátot a saját igényeinek megfelelően.

Praktikusság és funkcionalitás jellemzi az extra zsebeket is. Telefonját és iratait kényelmesen tárolhatja a belső zsebekben, míg a nyolc külső zseb zsebfedővel és cipzárral biztonságban tartja az eszközeit. Minden fontos dolog kéznél lesz, így folyamatosan fókuszálhat a munkájára.

A gallér belső része polár anyaggal bélelt, amely extra meleget és kényelmet biztosít. Élvezze a kellemes érzést a nyakán, még a hidegebb napokon is.

A derékrészen található széles cipzár lehetővé teszi a könnyebb lógóztatást. Nem kell tovább aggódnia, hogy a kabát lecsúszik a válláról vagy összegyűrődik a derekán. Kényelmes és praktikus megoldás, amely elősegíti a hatékony munkavégzést.

Az anyag kiváló védelmet nyújt a víz, az olaj és a savcseppek ellen. Nem kell aggódnia a szennyeződés miatt, és a szakadásállósága rendkívül nagy, így hosszú távon számíthat a kabát tartósságára.

A WABTECH munkaruha anyag Öko-Tex®100 tanúsítással rendelkezik, amely garantálja, hogy az anyag biztonságos és környezetbarát.

 

 

40°C - enyhe Ne használj fehérítőt Szárítógép - alacsony Vasalás - alacsony Vegytisztítás - normál P

Tartsa meg a kabátot a legjobb állapotban a megfelelő gondoskodással.

  • Mossa 40 °C-on enyhe programmal, és kerülje a fehérítő használatát. Szárítsa alacsony hőfokon, vasalja alacsony hőfokon, és száraztisztítás esetén használja a normál programot.

 

Vásároljon most és élvezze a WABTECH saját fejlesztésű munkaruha anyagának minden előnyét! Ne engedje, hogy az időjárás vagy a kényelmetlenség megakadályozza a hatékony munkavégzést. Válassza a minőséget és a megbízhatóságot a Blaklader webshopból!

 
44 674 Ft + ÁFA = 56 736 Ft
Téli munkakabát   4815-1370-8800

Téli munkakabát 4815-1370-8800

100% Sanforizált (előre zsugorított) szoros szövésű pamut. 370gr/m2

Fedezze fel a tökéletes munkatársat téli munkáihoz - a Blaklader munkás télikabátot! Ez a kivételes minőségű ruhadarab kifejezetten a nehéz igénybevételre tervezték, hogy biztosítsa a kényelmet és a védelmet, amire szüksége van.

Ez a kabát nem csak ellenáll a hegesztési fröccsenéseknek és a csiszolószikráknak, hanem bélésével és masszív kialakításával is kiemelkedik a piacon. Valóban azoknak készült, akik magas szintű mechanikai ellenállást igényelnek a munkájuk során.

A Blaklader munkás télikabát nemcsak funkcionális, hanem esztétikus is. A farmer hatású színek és a fehér varrások modern megjelenést kölcsönöznek, így nem csak a munkaterületen, hanem akár az utcai viseletben is magabiztosan viselheti.

A kabát tervezésekor a kényelem és a funkcionalitás voltak az elsődleges szempontok. Két mellzsebbel zsebfedővel, két ferde vágású zsebbel, egy karzsebbel cipzárral és tolltartó-rekesszel, valamint egy belső telefontartó zsebbel rendelkezik. Ezek a praktikus részletek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy minden fontos dolog kéznél legyen a munka során.

Az erős és vastag anyag ellenére a kabát kialakítása lehetővé teszi a könnyed mozgást. A szélesített hátrész és a derékméret állítási lehetősége biztosítja a tökéletes illeszkedést és a maximális komfortot. Ráadásul a hosszított derékrészből adódóan még nagyobb védelmet nyújt a derék környékén.

A Blaklader munkás télikabát egyirányú rejtett cipzárral záródik, amely kényelmes használatot és gyors fel- és levételt tesz lehetővé. Az anyag pedig Öko-Tex®100 minősítéssel rendelkezik, ami garancia arra, hogy az Ön egészsége és kényelme a legfontosabb számunkra.

 

 

40 °C Nincs fehérítés Szárítógépben - alacsony Nincs vasalás Vegytisztítás - normál P

Nem kell aggódnia a tisztítással kapcsolatban sem.

  • A kabát 40 °C-on mosható, fehérítés nélkül. Szárítógépben alacsony hőfokon szárítható, vasalást nem igényel, és vegytisztításnál is normál módban kezelhető.

 

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Vásárolja meg most a Blaklader munkás télikabátot, és garantáltan nem fogja megbánni. Bízza magát egy olyan márkára, amely az Ön igényeire és elvárásaira is gondol. Válassza a Blakladert, a minőség és a tartósság szinonimáját!



 

 
45 021 Ft + ÁFA = 57 176 Ft
MULTINORM téli dzseki 4068-1530-3389

MULTINORM téli dzseki 4068-1530-3389

55% modakrylic, 43% pamut, 2% antisztatikus, lángálló, laminált, szél-és vízálló, lélegző, 300g / m², ívérték 22,2 cal

Blaklader Multinorm munkás télikabát - A tökéletes választás a biztonságos és kényelmes munkavégzéshez!

Engedd meg, hogy bemutassam neked a Blaklader Multinorm munkás télikabátot, ami igazi áttörést jelent a munkaruha-iparban! Ez a kivételes darab tökéletesen kombinálja a funkcionalitást és a védelmet, hogy minden szempontból kielégítse igényeidet.

Ezzel a télikabáttal a Blaklader arra törekedett, hogy egyetlen ruhadarabban több szabványnak is megfeleljen, és büszkén mondhatjuk, hogy ezt sikerült is elérnie. Engedd meg, hogy felsoroljam neked a télikabát kiváló tulajdonságait, amelyek garantálják a maximális védelmet és kényelmet.

  • Anyagösszetétel: A télikabát 55% modakrylicből, 43% pamutból és 2% antisztatikus anyagból készült. Ez a kombináció kiválóan ellenáll a lángnak, valamint szél- és vízálló tulajdonságokkal rendelkezik. A laminált anyag lélegző képessége pedig biztosítja, hogy a munkavégzés közben is kényelmes maradj.

  • Védelem: Ez a télikabát lángálló és antisztatikus védelemmel rendelkezik, így nem kell aggódnod a potenciális veszélyek miatt. Emellett elektromos áthúzás elleni védelemmel is ellátva, amely extra biztonságot nyújt számodra.

  • Magas láthatóság: A télikabát rendelkezik fényvisszaverő (High-vis) jelöléssel, így még rosszabb látási viszonyok között is jól látható leszel. Ez különösen fontos, ha a munkavégzésed kültéren történik, vagy olyan területen dolgozol, ahol szükség van kiemelt figyelemre a biztonságod érdekében.

  • Kényelem: A télikabát számos apró részlettel van ellátva, amelyek a használatodat teszik még kényelmesebbé és praktikusabbá. A hosszított derék például extra védelmet nyújt, amikor guggolsz vagy hajolsz a munkavégzés közben. Továbbá, két mellkasi tépőzáras zsebbel rendelkezik, amelyekbe kényelmesen elhelyezheted az apróbb eszközeidet. A télikabáton találsz még oldalzsebet tépőzárral, állítható mandzsettát patenttal, belső zsebet és telefontartó zsebet is. Ráadásul a kapucnit is le lehet venni (külön rendelhető), ha éppen nem szükséges.

  • Tartósság: A piszkolódásnak kitett területeken kontraszt színű sötét anyagból készült betéttel van ellátva a télikabát. Ez nemcsak esztétikus, hanem meg is védi a kabátot a kopástól és a túlzott igénybevételtől, hogy hosszú távon is megbízhass benne.

  • Környezetbarát: A Blaklader nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra, és ez a télikabát sem kivétel. Örömmel közölhetem, hogy ez a termék Öko-Tex®100 minősítésű anyagból készül, amely garantálja, hogy nincsenek káros anyagok jelen a ruhadarabban.

 

Most pedig beszéljünk a szabványokról, amelyeknek ez a télikabát megfelel. A Blaklader Multinorm munkás télikabát büszkén viseli az alábbi szabványokat:

  • EN 1149-5: Az antisztatikus tulajdonságokat és az elektrosztatikus kisülésektől való védelmet biztosítja.

  • EN ISO 20471, 3. osztály: Magas szintű láthatóságot garantál rossz látási viszonyok között is.

  • EN ISO 11611, 1. osztály A1: Véd a hegesztési és hasonló munkafolyamatok közben keletkező tűz- és hőhatásokkal szemben.

  • EN 342, tanúsítási szám: 1868: Megfelel a hideg körülmények között végzett munkavégzésre vonatkozó követelményeknek.

  • EN 13034 PB [6]: Védelmet nyújt a folyékony vegyszerek permetezése ellen.

  • EN 343, 4.1. osztály: Vízállóságot és légáteresztő képességet biztosít.

  • ATPV - 34 cal/cm² és ELIM - 30 cal/cm²: Megfelel az elektromos ív által okozott hőhatásokkal szembeni védelem követelményeinek.

  • IEC 61482-2, APC 2: Az elektromos ívvel szembeni védelmet biztosít.

  • EN ISO 11612 A1, B1, C1, E3, F1: Véd a hőhatások, lángok és robbanások által okozott veszélyekkel szemben.

 

40 ° C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

Végül nézzük meg a mosási utasításokat.

  • A télikabátot 40 °C-on moshatod, de fehérítőt, szárítógépet, vasalást és vegytisztítást kerüld el.

 

A Blaklader Multinorm munkás télikabát valóban a legjobb választás a munkavégzéshez. Nem csak kivételes védelmet nyújt a veszélyekkel szemben, de kényelmet és praktikusságot is biztosít számodra. Bátran válaszd ezt a ruhadarabot, és érezd magabiztosan és kényelmesen a munkavégzés során. Ne habozz, vásárold meg még ma, és tapasztald meg a Blaklader minőségét és elkötelezettségét a munkaruha-iparban!





 
169 790 Ft + ÁFA = 215 633 Ft
Télikabát 4915-1370-9933 (4915-1370-9933)
Télikabát 4915-1370-9933

Télikabát 4915-1370-9933

100% Pamut, 370gr/m2

Üdvözöljük a Blaklader munkaruházati cég lenyűgöző webshopjában! Engedd meg, hogy bemutassam neked a tökéletes választásodat a Blaklader munkás télikabátot!

A kabát tervezésekor az elsődleges szempont az volt, hogy megfeleljen a legnehezebb munkakörülményeknek. A béléses kialakítás és a masszív anyagok biztosítják a magas mechanikai ellenállást, ami miatt ez a munkaruha kiemelkedik a többi közül.

De nem csak a tartóssága miatt érdemes felfigyelni erre a kabátra. A farmer hatású fazon, a kontrasztos varrások és a fényvisszaverő betétek egyedi megjelenést kölcsönöznek viselőjének. Ez a kabát nem csak praktikus, hanem igazán stílusos is. A fényvisszaverő elemek ellenére ez a télikabát High-Vis tanúsítással nem rendelkezik.

A kényelmet és a funkcionalitást sem hanyagoltuk el. A két mellzseb zsebfedővel és a két ferde vágású, puha polár anyaggal bélelt zseb segítségével mindig kéznél lesznek az eszközeid. Emellett egy belső telefontartó zseb is gondoskodik arról, hogy mindig könnyen elérhető legyen a telefonod.

A Blaklader munkás télikabát kialakításával lehetővé teszi, hogy könnyedén mozogj a vastag és erős kabátban is. A szélesített hátsó rész és az előre ívelt karok maximális mozgásszabadságot biztosítanak. A derékméret állítható, és hosszított derékrésszel rendelkezik a kényelem és a derék védelme érdekében.

Praktikus rejtett cipzárral és patentsorral zárható, valamint a mandzsetták és a derékméret is állíthatóak patentelemek segítségével.

 

 

40 °C Nincs fehérítés Szárítógépben - alacsony Nincs vasalás Vegytisztítás - normál P

Tartsd szem előtt a tisztítási útmutatót is, hogy kabátod mindig friss és szép maradjon:

  • 40 °C-on mosható, fehérítés nélkül. Szárítógépben alacsony hőfokon szárítható, és vegytisztításra is alkalmas normál programmal.

 

Ne várj tovább! Vásárold meg most a Blaklader munkás télikabátot, és garantáltan nem fogsz csalódni. Élvezd a kiváló minőséget, a stílust és a funkcionalitást egyetlen ruhadarabban!

 
51 952 Ft + ÁFA = 65 979 Ft
Téli mellény kapucnis 3899-1845-9800

Téli mellény kapucnis 3899-1845-9800

 

65% polieszter, 35% pamut, flanel bélés,  166g/m2

Téli napokon nincs is jobb annál, mint egy meleg és stílusos mellénybe bújni, és most itt van az ideje, hogy megismerkedj egy olyan termékkel, amely garantáltan rabul ejt majd téged is!

 

Ez a lenyűgöző mellény 65% polieszterből és 35% pamutból készült, ami garantálja a könnyűséget és a tartósságot. Ám ami igazán kiemeli ezt a darabot a többi közül, az a flanel bélés, amely nem csak meleget és kényelmet biztosít, hanem egyedülálló stílust is kölcsönöz neki.

 

A mellény nem csupán egy hétköznapi darab. A levehető kapucnival és a vízlepergető, szélálló anyagával a hűvösebb napokon is bátran hordhatod, mivel maximális védelmet nyújt a hideg és a szeles időjárás ellen. Ezzel a mellénnyel nem kell lemondanod a stílusodról az időjárás miatt!

 

A komfortérzetet a magasított gallér, a nagy oldalzsebek és a hosszított derék garantálja. De ami igazán megfog, az a rendkívül puha flanel bélés, amely melegen tart télen és egyben simogatja a bőrödet. A kockás flanel bélés pedig még egyedibbé teszi a megjelenését.

Ezenkívül a mellény vállrésze Cordura anyagból készült, így a strapabíróság és a tartósság a legmagasabb szinten van. A cipzárak húzókája bőrből készült, ami még tovább emeli a mellény minőségét és stílusát.

A tisztítás sem okoz gondot, hiszen könnyen mosható 40°C-on, és nem szükséges fehéríteni. Szárítógépben alacsony hőfokon szárítható, vasalásnál pedig ismét csak alacsony hőfokot igényel. Vegytisztításra sem lesz szükség, tehát nem kell aggódnod az extra költségek miatt.

Ez a mellény tökéletes választás a hidegebb napokra, legyen szó munkáról vagy egyéb szabadidős tevékenységekről. Megvásárolva ezt a terméket nem csak a stílusodra és kényelmedre, hanem a tartósságra is számíthatsz. Tehát miért töltenél több időt gondolkodással? Vedd meg most ezt a lenyűgöző téli mellényt, és tedd még kellemesebbé a hideg időjárást!

 

40 °C Nincs fehérítés Szárítógépben - alacsony Vasalás - alacsony Nincs vegytisztítás

40 °C Nincs fehérítés Szárítógépben - alacsony Vasalás - alacsony Nincs vegytisztítás

 
38 089 Ft + ÁFA = 48 373 Ft
Női láthatósági télikabát 4872-1987-3389

Női láthatósági télikabát 4872-1987-3389

 

100% poliészter, twill, sztreccs, laminált, vízálló 11000 mm, szélálló, légáteresztő Ret 6,3, 150 g/m²

 

Üdvözöljük a legújabb női télikabátunk bemutatóján! Ez a különleges darab 100% poliészter anyagból készült, ami garantálja a tartósságot és a könnyű tisztíthatóságot. A twill szövésnek köszönhetően pedig extra ellenálló és robusztus anyagot kapunk, amely védelmet nyújt a mindennapi használat során.

Ez a kabát további előnyt nyújt a sztreccs anyagnak köszönhetően, ami rugalmasságot biztosít a mozgásban. Tehát nem kell aggódnod a korlátozott mozgás miatt, akár aktív életmódot folytatsz, akár a városban barangolsz.

De ami igazán kiemeli ezt a télikabátot, az a laminált és vízálló 11000 mm-es szövet. Igen, jól olvastad! Ez a kabát nemcsak hogy vízálló, de a szélálló tulajdonságokkal is fel van vértezve. Tehát akár egy zivataros, szeles napon is szárazon és kényelmesen maradhatsz.

A kabát légáteresztő Ret 6,3 értékkel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy nem csak szárazon tart, hanem meg is engedi a tested számára, hogy lélegezzen. Tehát nem kell aggódnod a túlzott izzadástól vagy a lefojtott érzéstől.

Ezt a kabátot kifejezetten hölgyek számára tervezték, és ez a figyelem minden részletben érezhető. A szabása igazán nőies és elegáns, és a fordított zárhatóság további egyedülálló vonása, amely megmutatja a kifinomult stílust.

De nem csak a külső szépségek miatt fogod imádni ezt a kabátot. A steppelt paplan bélés és a leragasztott varrások biztosítják a kiváló kényelmet. A polárral bélelt gallér puhaságot és meleget nyújt a hideg időben. A karok enyhén előre hajlítottak, hogy természetes mozgást biztosítsanak.

A szél elleni védelmet a tépőzáras csuklószabályozás és a bebújós mandzsetta tovább fokozza. És ha az idő rosszra fordul, az állítható bőségű, meleg béléssel ellátott kapucni tökéletes kiegészítő lehetőséget nyújt a szél és az eső ellen.

Ez a télikabát nem csak praktikus, de jól felszerelt is. Fedett mellzsebbel, két polár bélésű oldalzsebbel, telefontartó zsebbel és elrejthető ID kártya tartóval rendelkezik, így minden fontos dolog kéznél lesz.

Természetesen ez a kabát nem csak a kiváló minőségű anyagokkal és a figyelemre méltó részletekkel rendelkezik.

 

Megfelel az

  • EN 343, 3.1 Vízállóságot és légáteresztő képességet biztosít.
  • EN ISO 20471, 2. osztályú Magas szintű láthatóságot garantál rossz látási viszonyok között is. valamint kombinációs tanúsítvánnyal is rendelkezik, amely garantálja a magas szintű védelmet és biztonságot.

 

40 °C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

A tisztítással sem kell sokat vesződnöd.

  • Egyszerűen csak tedd a mosógépbe 40 °C-on, fehérítés, szárítógép, vasalás és vegytisztítás nélkül.

Ez a kabát hosszú távon is kitartóan szolgálni fog, így megéri beruházni rá.

Végül, de nem utolsósorban, ez a női láthatósági télikabát nem csak egy ruhadarab, hanem egy biztonsági eszköz is. A szabványos, 50 mm-es fényvisszaverő csíkoknak köszönhetően jól látható leszel, bármilyen tevékenységet is végezz. Tehát legyen szó kerékpározásról, sétáról vagy munkáról, ezzel a kabáttal biztos lehetsz benne, hogy jól észrevehető leszel.

Ne habozz tovább! Vásárold meg ezt a lenyűgöző télikabátot és élvezd a stílus, a kényelem és a biztonság kombinációját!

 
72 747 Ft + ÁFA = 92 389 Ft
Női softshell dzseki 4919-2517-9933

Női softshell dzseki 4919-2517-9933


100% poliészter, 3 rétegű softshell laminált szövet, 10000 mm vízálló, szélálló, légáteresztő Ret 7,2, 300 g/m²

Ismerkedj meg a tökéletes kabáttal, ami minden időjárási kihívásnak megállja a helyét, és a divat és funkcionalitás tökéletes egyensúlyát képviseli! Vedd elő a bevásárlólistád, mert most bemutatjuk neked azt a ruhadarabot, amit mindig is keresel!

 

Lélegző szél és vízálló anyag: Mostantól nem kell aggódnod az időjárás miatt. Ez a kabát kiválóan ellenáll az erős szélnek és a zivataroknak, miközben még mindig lélegző marad, hogy kényelmes legyen.

Nem ragasztott varrások: A kabát magas vízállóságot kínál anélkül, hogy a varrásokat tapadószalaggal kellene ellátni, így könnyedén mozoghatsz benne.

Női szabás, előrehajlított ujjak: Ez a kabát úgy van tervezve, hogy a női test vonalait kövesse, és az előrehajlított ujjak extra kényelmet biztosítanak, amikor aktív életmódot folytatsz.

Állítható kapucni: Nem számít, hogy épp esik az eső vagy fúj a szél, a kabát állandóan készen áll arra, hogy megvédjen téged. A kapucnit könnyedén beállíthatod az aktuális időjárási viszonyokhoz.

Mintázat a mellkason: Stílus és egyediség - ez a kabát egyedi mintával díszített a mellkason, ami garantáltan felhívja magára a figyelmet.

Cipzáras zsebek: Az elől található cipzáras zsebek tökéletes helyet biztosítanak a telefonodnak, kulcsaidnak vagy bármilyen más apróságnak, amit magaddal viszel.

Mellzseb cipzárral: Ha gyorsan el akarsz érni valamit, ne aggódj, mert a kabát egy cipzáras mellzsebet is tartalmaz.

Állítható alj és mandzsetta: Te szabályozhatod a kabát alsó szegélyét és az ujjak végét is, így mindig maximális kényelmet biztosíthatsz magadnak és megakadályozhatod a hideg bejutását.

 

40 ° C Nincs fehérítés Nincs szárítás Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

A gondozása rendkívül egyszerű és időtakarékos lesz. Csak kövesd ezeket az egyszerű mosási utasításokat, hogy kabátod mindig kifogástalan állapotban maradjon:

  • Mosás:Mosd a kabátot 40 °C-os vízben. Ezen a hőmérsékletben a mosás hatékony lesz, miközben megvédi a textilt.

  • Fehérítés:Ne használj fehérítőszert, mivel ez károsíthatja a kabát anyagát és a színeket.

  • Szárítás:Ne szárítsd a kabátot szárítógépben, mert az erős hő károsíthatja a vízálló tulajdonságait. Inkább terítsd ki a kabátot, hogy természetes módon száradjon.

  • Vasalás:Nem szükséges vasalni a kabátot, mivel az anyag kifejezetten olyan kialakítású, hogy ne gyűrődjön.

  • Vegytisztítás:Kerüld a vegytisztítást, mivel a vegyszerek károsíthatják a vízállóságot és az anyagot.

 

Ezek az egyszerű utasítások hozzájárulnak ahhoz, hogy kabátod hosszú élettartammal bírjon, és mindig olyan friss és kényelmes legyen, mint amikor először felvetted.

 

Ez a kabát nem csak egy egyszerű ruhadarab, hanem egy életmódot, stílust és védelmet képvisel. Olyan, mint egy megbízható barát, aki mindig ott van, amikor szükséged van rá.

Nézz körül a választékban, és ne hagyd ki ezt az esélyt! A megfelelő kabát megtalálása most már könnyebb, mint valaha. Vásárolj most, és éld meg az időjárás elleni harc új dimenzióját egy stílusos és praktikus kabáttal!

 

 
41 555 Ft + ÁFA = 52 775 Ft
Multinorm lángálló télikabát 4069-1514-3389

Multinorm lángálló télikabát 4069-1514-3389

75% pamut, 24% poliészter, 1% antisztatikus, twill, égésgátló antisztatikus, 350g / m² 

A multinorm téli kabát tökéletes választás az extrém és megerőltető munkakörülményekhez. A kabátot úgy tervezték, hogy minden irányból látható legyen, még lehajolva is, így fokozott biztonságot nyújt. Kényelmes illeszkedése és tartós anyaga garantálja a hosszú távú kényelmet és a megbízható védelmet.

 

A kabát fontos tulajdonságai közé tartozik a paplan bélés, ami melegen tartja a viselőjét a hideg időben. A belső bélés olaj-, szennyeződés- és víztaszító, hogy védje a kabátot és a viselőt a külső környezet negatív hatásaitól.

 

A külső tanúsító címkék biztosítják, hogy a kabát megfeleljen a különböző szabványoknak és előírásoknak. A polár bélésű gallér és a magas gallér cipzárral kényelmes és meleg viseletet biztosít. A kapucnit gombokkal lehet rögzíteni (külön megvásárolható, 2169). A kabát meghosszabbított háttal rendelkezik, amely extra védelmet nyújt a hideg és a szél ellen.

A lángálló fényvisszaverő szalagok dupla varrással vannak rögzítve a kabáton, így növelve a láthatóságot és a biztonságot még rossz fényviszonyok között is.

A következő további jellemzőkkel rendelkezik:

  • A kivehető ID-zseb égésgátló ruhákhoz nagy funkcionalitást nyújt, lehetővé téve a könnyű azonosítást és az esetleges munkaszabályok betartását.

  • A kabáton található robusztus rejtett egyirányú fém cipzár és előlap rejtett fém nyomógombokkal a tartósságot és a könnyű használatot szolgálják.

  • A mellzseb füllel és a rejtett fém cipzárral praktikus tárolóhelyet biztosít kisebb eszközöknek és személyes tárgyaknak.

  • A beépített zseb füllel további lehetőséget kínál a kényelmes tárolásra.

  • A belső zseb tépőzárral és belső telefonzseb megfelelő védelmet nyújt fontos dokumentumok és elektronikai eszközök számára.

  • A meghosszabbított hát extra védelmet nyújt a hideg időjárási körülmények között. Az állítható szegély tépőzárral lehetővé teszi a kabát illeszkedésének testre szabását.

  • Az állítható ujjvég tépőzárral könnyedén állítható a mandzsetta mérete és hőszigetelése.

  • A lángálló fényvisszaverő szalagok dupla varrással vannak rögzítve a vállakon, az ujjakon és a hátsó alsó szélen. Ez garantálja a nagyfokú láthatóságot és biztonságot a munkakörnyezetben.

A multinorm téli kabát ezekkel a tulajdonságokkal kombinálva megbízható védelmet és kényelmet biztosít az extrém munkakörülmények között, miközben a munkavállalók könnyen hozzáférhetnek az eszközeikhez és személyes tárgyaikhoz.

 

A télikabát megfelel az alábbi szabványoknak:

  • EN 1149-5: Elektrosztatikus kisülés elleni védelmet biztosít.
  • EN ISO 11611: Véd a hegesztés és hasonló munkafolyamatok közben keletkező veszélyek ellen. A kabát 1. osztályú A1+A2 minősítéssel rendelkezik.
  • EN ISO 20471: Nagy láthatóságot biztosít nappal és a sötét órákban. Az XS-L méret 2. osztályú, míg az XL és nagyobb méretek 3. osztályú minősítést kaptak.
  • IEC 61482-2: Az elektromos ívnek való kitettségetől nyújt védelmet, és a kabát 2. osztályú minősítéssel rendelkezik.
  • EN 13034: Véd a gőzök és folyadékok permethatásaival szemben, a kabát PB [6] minősítéssel rendelkezik.
  • EN ISO 11612: Véd a hő- és lánghatásokkal szemben. A kabát A1, A2, B1, C1, E3, F1 minősítéssel rendelkezik.
  • ATPV: Az ívkeletkezés során a kabát 43,0 cal/cm² védelmet nyújt.
  • EN 342: Véd a hideg környezeti hatásoktól. 

Ezen szabványoknak megfelelően a kabát garantálja a megfelelő védelmet és biztonságot a viselője számára a különböző munkafolyamatok során.

40 ° C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

A mosási utasítások a következők:

  • A kabátot legfeljebb 40 Celsius fokon lehet mosni. 
  • Nem ajánlott fehérítőszert használni.
  • Nem szabad szárítógépben szárítani. 
  • Nem szükséges vasalni. Nem lehet vegytisztítani.  

Ezeket az utasításokat követve megőrizheti a kabát minőségét és tartósságát a mosás során.





 
110 871 Ft + ÁFA = 140 806 Ft
Lángálló téli dzseki 4961-1516-9994

Lángálló téli dzseki 4961-1516-9994

 

85% pamut, 14% poliészter, 1% antisztatikus, twill, égésgátló antisztatikus, 350g / m², áteresztő képesség 8,2 cal / cm² 

 

Ez a lángálló téli dzseki kifejezetten a biztonságra és a kényelemre helyezi a hangsúlyt. A legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően készült.

A dzseki anyaga lángálló, így extra védelmet nyújt a tűzveszélyes környezetekben dolgozók számára. Az állítható mandzsetták lehetővé teszik a személyre szabott illeszkedést, és megakadályozzák, hogy a ruházat beleakadjon a gépekbe vagy más tárgyakba. A robosztus egyirányú cipzár és a praktikus zsebek további kényelmet és funkcionalitást biztosítanak. A zsebek zsebfedővel vannak ellátva, így megakadályozzák a szennyeződések bejutását.

A hátsó részén található bővítő és az előre hajlított karszabás rendkívül kényelmes viseletet biztosít. Ez a tervezési megoldás lehetővé teszi a szabad mozgást és megkönnyíti a munkavégzést. A vékony fényvisszaverő csíkok a jobb láthatóság érdekében kerültek elhelyezésre, így növelik a munkavállalók biztonságát a rossz fényviszonyok között.

A hosszított állítható bőségű hátsó rész további védelmet nyújt a deréknak, és megakadályozza a hát alsó részének kitettségét.

 

A zubbony megfelel az alábbi szabványoknak:

  • EN 1149-5: Elektrosztatikus tulajdonságokkal rendelkező védelem szabványa.
  • EN ISO 11611, 1. osztály A1: Védőruházat az ívhegesztés során végzett munkákhoz.
  • IEC 61482-2, 2. osztály: Védőruházat az elektromos ívkisülés okozta hőhatások ellen.
  • EN ISO 11612 A1, B1, C1, E1, F1: Védőruházat tűzvédelemre, beleértve a hőhatásokat is.
  • EN 13034 PB [6]: Védőruházat folyékony anyagok elleni védelemre.
  • EN 342 együtt 1869-1514: Hideg környezetben végzett munka során védőruházat követelményei.

 

Ezek a szabványok biztosítják, hogy a zubbony minden releváns védelmi és biztonsági előírást teljesítsen a megfelelő munkakörnyezetekben.

40 °C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

A zubbonyt a következő módon kell mosni:

Ajánlott hőmérséklet: 40 °C. Ne használjon fehérítőt. Ne szárítsa gépi szárítógépben. Vasalás nem szükséges.

Vegytisztítás nem ajánlott.

 

Az említett mosási utasítások betartása segít megőrizni a zubbony minőségét és funkcióit hosszabb ideig.

 
83 145 Ft + ÁFA = 105 594 Ft
Téli pilóta dzseki 4916-1900-8800

Téli pilóta dzseki 4916-1900-8800

 

70% poliészter, 30% pamut, twill, vízlepergető felület, 230 g/m²

 

Fedezze fel a Blaklader munkaruházati cég új csodáját, a műirha bélésű pilóta dzsekit, amely tökéletes választás lehet mindennapi, utcán viselt ruhadarabként is! Ez a dzseki nem csak rendkívül praktikus és tartós, de stílusos kialakításának köszönhetően a figyelem középpontjába helyezi viselőjét.

A tervezők gondoskodtak arról, hogy ez a dzseki minden részletében a legmagasabb minőséget képviselje. Magas gallérja nem csak divatos megjelenést kölcsönöz, hanem extra védelmet nyújt a hideg időjárás ellen. Az elöl található robusztus, műanyag cipzár könnyedén és simán záródik, így a dzseki egyszerűen fel- és levehető.

A Blaklader mérnökei mindig a felhasználók kényelmét tartják szem előtt, és ez a dzseki sem kivétel. Két mellzseb patentos zsebfedővel, valamint puha polár anyaggal bélelt oldalsó zsebek biztosítanak elegendő tárolóhelyet a szerszámok és személyes tárgyak számára. Ezenkívül egy belső telefontartó zseb is rendelkezésre áll, hogy mindig kéznél legyen a kommunikációs eszköze.

A mozgás szabadsága érdekében a dzseki előre hajlított kabátujjakkal rendelkezik. Így könnyedén és kényelmesen mozoghat még a vastag és erős kabátban is. A derék- és mandzsettarész körkötött, bordázott és rugalmas passzéval készült, így tökéletesen illeszkedik a viselő derék- és csuklóméretéhez.

 

 

40 °C Nincs fehérítés Szárítógépben - alacsony Vasalás - alacsony Vegytisztítás - normál P

De ne feledkezzünk meg a tisztításról sem! A Blaklader mindig az egyszerűségre törekszik, és a dzseki tisztítása sem jelent problémát.

  • Egyszerűen dobja be 40 °C-ra állított mosógépbe. Nincs szükség fehérítésre, és ha szárítógépet használ, válassza az alacsony hőfokot. Vasalás esetén is csak alacsony hőfokot válasszon. A normál vegytisztítás problémamentesen elvégezhető.

 

Tehát ne habozzon tovább! Vásároljon most egy Blaklader műirha bélésű pilóta dzsekit, és élvezze a kényelmet, stílust és tartósságot egyetlen ruhadarabban!

 
44 674 Ft + ÁFA = 56 736 Ft
Munkás télikabát 4918-1977-9998

Munkás télikabát 4918-1977-9998

 

100% poliészter, oxford, laminált, vízálló 15000 mm, szélálló, légáteresztő Ret 8,5, 200 g/m²

 

Fedezze fel a Blaklader masszív és praktikus alapdzsekijét, amely tökéletes választás a hűvös napokra! Ez az ideális téli kabát, ha egy praktikus, funkcionális darabot keres, amely melegen tartja Önt anélkül, hogy terjedelmesnek érezné magát.

A kabát szél- és vízálló anyagból készült, amely garantálja, hogy a külső elemek ne zavarják munkáját. Ezenkívül kiváló légáteresztő képességgel rendelkezik, így kényelmes testhőmérsékleten dolgozhat és mozoghat szabadon. Nem kell aggódnia a túlmelegedés miatt, mert ez a kabát mindig gondoskodik arról, hogy kellemesen érezze magát.

A kabát tágas és teljesen bélelt meleg steppelt béléssel rendelkezik, ami biztosítja a kívánt hőmérsékletet még a leghidegebb napokon is. A polár bélésű gallér pedig kényelmes és puha érzést nyújt a nyakának. A steppelt paplan bélés és a polárral bélelt gallér kifejezetten komfortos viseletet biztosítanak, így önállóan vagy más rétegek alatt is viselheti a kabátot.

A Blaklader alapdzseki könnyű és kényelmes anyagból készült, amely nem korlátozza mozgásszabadságát. Ezzel a kabáttal könnyedén és kényelmesen végezheti munkáját anélkül, hogy a ruházat terhét érezné.

A kabát egy rejtett egyirányú műanyag cipzárral záródik, amely könnyen kezelhető és tartós. Nem kell aggódnia a gyenge minőségű cipzárak miatt, mert ez a kabát kiváló minőségű anyagokból készült, és tervezésénél a tartósság volt az elsődleges szempont.

Fontosnak tartjuk, hogy a Blaklader termékek környezetbarátak legyenek. Ezért ez a kabát Öko-Tex®100 és bluesign® minősítésű anyagokból készül, amelyek bizonyítottan nem tartalmaznak káros anyagokat.

 

 

40 °C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

A tisztítás egyszerű és könnyű.

  • Csak 40 °C-os hőmérsékleten moshatja, kerülve a fehérítő használatát. Ne szárítsa gépben, ne vasalja és ne vegytisztítsa.

 

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus Blaklader alapdzsekiet, amely minden szempontból megfelel az elvárásainak. Fedezze fel a webshopunkban és tegye meg a következő lépést a praktikus és stílusos munkaruházat irányába!

 
31 158 Ft + ÁFA = 39 570 Ft
Télikabát 4989-1987-9900 (4989-1987-9900)
Télikabát 4989-1987-9900

Télikabát 4989-1987-9900

 

100% poliészter, twill, sztreccs, laminált, vízálló 11000 mm, szélálló, légáteresztő Ret 6,3, 150 g/m²

 

Ez a kabát tökéletes választás a hideg időjárásban, hiszen szél- és vízálló kivitelének köszönhetően kiváló védelmet nyújt minden időjárási viszonyok között.

Az extra magas, gyapjúbélésű gallér és zsebek valódi megmentők a hideg elleni védelemben. Nem kell többé aggódnia a hideg szél ellen, hiszen ezek a részek biztosítják a kiváló melegséget és kényelmet. Ráadásul a kabáton található kivehető kapucni tökéletesen beállítható a kívánt méretre, és még meleg béléssel is ellátott, hogy az extra hideg napokon is kellemesen tartsa Önt.

Praktikus tervezésének köszönhetően ez a télikabát rengeteg zsebbel rendelkezik. A mellzseb, a frontzsebek, valamint a belső zseb cipzárral és tépőzárral is ellátva, hogy minden fontos dolog biztonságban legyen. Az említésre méltó Napóleon zseb a kabát elülső cipzáránál teszi még praktikusabbá ezt a remek ruhadarabot.

Ha a biztonság fontos Önnek, akkor jó hírünk van! Diszkrét fényvisszaverő csíkokkal van ellátva az elülső, a hátsó részen és a karokon is. Így biztos lehet benne, hogy látható lesz rossz fényviszonyok között is.

A Blaklader télikabátja még több kényelemmel szolgál, hiszen állítható derék és tépőzáras mandzsetta gondoskodik róla, hogy az Ön igényeinek megfelelően alakítsa a kabátot. Így a legmagasabb szintű komfortot élvezheti viselése közben.

Nem utolsó sorban pedig ne feledkezzünk meg a kabát minőségéről. Készült Öko-Tex®100 és bluesign® minősítésű anyagokból, amelyek környezetbarát és biztonságosak. Tehát nemcsak Ön, hanem a környezet is nyertes lesz ezzel a kabáttal.

 

Ez a télikabát megfelel az

  • Az EN 342 szabvány szerint a kabát megfelel az "Hideg körülmények között viseletre szánt ruházat védelmi tulajdonságai és teljesítménymeghatározásai" követelményeinek. 
  • Az EN 343 3.1 szabvány pedig az "Esővédő ruházat védelmi tulajdonságai és teljesítménymeghatározásai" követelményeit határozza meg. Ez azt jelenti, hogy a kabát szél- és vízálló, így megvédi Önt az esőtől és más nedvességtől.

 

40 °C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

  • Mosásnál tartsa be a 40 °C-os hőmérsékletet, kerülje a fehérítőszereket, szárítógépet, vasalást és vegytisztítást.

 

Ne habozzon tovább! Fedezze fel a Blaklader professzionális télikabátját, és tegye meg a következő lépést a hideg időjárás elleni védelem felé!

 
58 884 Ft + ÁFA = 74 783 Ft
Téli dzseki kapucnival, 4886-1977-5699

Téli dzseki kapucnival, 4886-1977-5699

100% poliészter, oxford, laminált, vízálló 15000 mm, szélálló, légáteresztő Ret 8,5, 200 g/m²

Professzionális kivitelű Blaklader kapucnis télikabát amely tökéletes választás minden igényt kielégítő munkaruházathoz. Ez a lenyűgöző darab nem csak megjelenésében mutatós, hanem szél és vízálló kialakításával és belülről hegesztett varrataival biztosítja a maximális védelmet.

A kapucni állítható és levehető, így az Ön kényelmére szabható. A polár béléssel ellátott gallér kiváló meleget biztosít a hideg időben. Nyolc külső zseb, belépőkártya tartó zseb, valamint belső irat- és mobiltelefon tartó zsebek gondoskodnak arról, hogy minden szükséges eszköz és dokumentum könnyen elérhető legyen. Ez a télikabát minden felmerülő igényt kielégít.

A rugalmas szélfogó mandzsetta, a hosszított derékrész és a vízhatlan cipzárak további kényelmet biztosítanak. A bővített szabású hátrész lehetővé teszi a könnyed és szabad mozgást, így ideális választás a sokat mozgó felhasználók számára. Ráadásul a kabáton található vékony fényvisszaverő csíkok növelik a láthatóságot és a biztonságot.

A Blaklader kapucnis télikabát számos színösszeállításban elérhető, így könnyedén illesztheti a cégünk arculatához vagy akár a saját stílusához. Legyen szó munkaruháról vagy hétköznapi viseletről, ez a kabát minden helyzetben kiválóan teljesít.

 

Ez a télikabát megfelel az

  • Az EN 342 szabványnak ami a hideg elleni védelmet szabályozza. A Blaklader télikabát teljes mértékben megfelel ennek a követelménynek.
  • Az EN 343, 4.1. osztály pedig a vízállóságot és a vízálló anyagok lélegző képességét jellemzi.

 

 

40 °C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

Tartsa tiszteletben a mosási leírásokat is:

  • mosás 40 °C-on, fehérítés, szárítógép, vasalás és vegytisztítás nélkül.

 

Vásárolja meg a Blaklader kapucnis télikabátot most, és élvezze a stílus, kényelem és védelem tökéletes kombinációját!

 
47 100 Ft + ÁFA = 59 817 Ft
Softshell mellény 3850-2516-9933

Softshell mellény 3850-2516-9933

 

100% poliészter, 2 rétegű, fleece, 255 / m²

 

Megint egy újdonság. Könnyű, kéttónusú puha, szélálló, vízlepergető softshell anyagból készült klasszikus vonalvezetésű mellény. A sztreccs anyagból készült hát lehetővé teszi a nagyobb mozgásszabadságot és a jobb szellőzést. Az optimális kényelem érdekében a melény hosszított háttal, bolyhosított béléssel rendelkezik. A két hasított oldalzsebet és a mellény zárását egyirányú műanyag cipzár biztosítja. A kényelem fokozása céljából belső zsebbel és külső nyíílású tolltartó rekesszel látták el. Hűvös, bel és kültéri munkakörnyezethez alkalmas.  Női változatban is rendelhető, termék kód 3851

 

40 °C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

40 °C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

 

 
22 146 Ft + ÁFA = 28 126 Ft
  Téli dzseki, lélegző, vízálló, szélálló 4881-1987-8699

Téli dzseki, lélegző, vízálló, szélálló 4881-1987-8699

100% poliészter, twill, sztreccs, laminált, vízálló 11000 mm, szélálló, légáteresztő Ret 6,3, 150 g/m²

Fedezd fel a Blaklader téli kapucnis munkakabátot, amely a legmagasabb minőséget és védelmet kínálja szélvédő és vízálló anyagból készült kialakításával. Ez a kabát minden igényedet kielégíti, legyen szó kemény munkakörülményekről vagy hideg téli napokról.

Úgy van tervezve, hogy megfeleljen az EN 342 és EN 343, 4.1. osztály szabványoknak, ami azt jelenti, hogy kiváló hőszigetelő képességgel és vízállósággal rendelkezik. A varratok belülről hegesztve vannak, hogy biztosítsák a tökéletes vízzárást, így a nedvesség nem jut be a kabátba még a legrosszabb időjárási körülmények között sem.

A kabát steppelt paplan béléssel és hálós panelekkel van ellátva, amelyek segítenek a jobb szellőzésben. Ez különösen fontos, ha hosszú órákon keresztül kell viselned a kabátot. A magasított polár bélésű gallér, a levehető kapucni és a rejtett cipzár további kényelmet nyújtanak. A kabát két hajtókával fedett mellzsebbel rendelkezik, ahol kényelmesen tárolhatod az iratokat, a mobiltelefont és a kihajtható belépőkártya-tartót. Emellett két belső zseb és egy nagy hálós zseb található a kesztyűk tárolásához.

A belső szélfogós mandzsetta tépőzárral állítható, hogy tökéletes illeszkedést biztosítson, és megakadályozza a hideg levegő bejutását a kabátba. A kabát diszkrét, vékony fényvisszaverő csíkjai pedig biztonságot nyújtanak a sötétben.

 

A Blaklader téli kapucnis munkakabát 

  • Az EN 342 szabvány szerint ez a kabát kiváló hőszigetelést nyújt, hogy melegen tartsa testedet a hideg téli napokon.
  • Az EN 343, 4.1. osztályú minősítés pedig azt jelenti, hogy a kabát teljesen vízálló és véd téged a nedvességtől, még az extrém időjárási körülmények között is.

 

 

 

40 °C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

Az elképesztő funkcionalitása mellett a mosási  leírások is rendkívül egyszerűek.

  • A kabátot 40 °C-on moshatod, fehéríteni, szárítógépben szárítani, vasalni vagy vegytisztítani azonban nem szabad.

 

Ne engedd, hogy a hideg téli időjárás és a kemény munkakörülmények megzavarjanak! Vásárold meg most a Blaklader téli kapucnis munkakabátot, légy felkészült minden kihívásra és biztosítsd magadnak a legjobb védelmet és kényelmet a hideg téli napokon!



 
67 999 Ft + ÁFA = 86 359 Ft
Munkás télikabát 4434-1945-9499

Munkás télikabát 4434-1945-9499

 

65% poliészter, 35% pamut, 380g / m²

 

Fedezd fel a tökéletes védelmet nyújtó, stílusos és praktikus Thermo béléses munkás télikabátot! Ha hideg és zord körülmények között dolgozol, vagy csak szereted a kényelmet és a melegséget, akkor ez a kabát pontosan neked való.

Ez a télikabát külső héja víz- és szennyeződéslepergető anyagból készült, így mindig száraz és tiszta marad. A kopásnak kitett területeken erősítést kapott, hogy tartós legyen és hosszú ideig megőrizze kiváló minőségét.

A deréknál elhelyezett zsebek polár béléssel vannak ellátva, így a kezeid mindig melegen tarthatod. A zsebek erős fém patentyokkal zárhatók, így biztonságban tudhatod a fontos tárgyaidat. A kabát fő zárja egy robusztus kétirányú műanyag cipzárral rendelkezik, melyet elöl patentokkal és tépőzárral is könnyedén rögzíthetsz.

Az extra zseb a bal karodon különösen praktikusnak bizonyulhat, hiszen könnyen elérheted benne a legfontosabb dolgaidat anélkül, hogy meg kellene állnod.

A kapucni bősége húzózsinórral állítható, így szabályozhatod a melegérzetet és a kényelmet az igényeid szerint. Ha nem szeretnéd használni a kapucnit, egyszerűen le is veheted. A gallér puha polár béléssel van ellátva, így még a hideg szél sem okoz kellemetlenséget.

A kabát hátrésze sztreccs panelekkel van ellátva, hogy kényelmesebb és szabadabb mozgást biztosítson számodra. Így könnyen és feszesen illeszkedik a testedre, anélkül hogy korlátozná a tevékenységedet.

 

 

40 °C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

Ami a mosási és szabvány leírásokat illeti, itt van egy rövid összefoglaló:

  • Mosható 40 °C-on, így könnyen tisztán tarthatod. Ne használj fehérítőszert, hogy megőrizze a színeit és minőségét. Nem szárítható gépben, Vasalásra nincs szükség, így időt és energiát takaríthatsz meg. Vegytisztítás sem szükséges, így spórolhatsz a tisztítási költségeken.

 

Ne hagyd ki ezt a kiváló kabátot, amely nemcsak megvédi téged a hidegtől és a környezeti hatásoktól, hanem stílusos és kényelmes megjelenést is biztosít. Vásárold meg most, és érezd magad biztonságban és stílusosan akárhol is jársz!

 
66 650 Ft + ÁFA = 84 646 Ft
Softshell mellény női 3851-2516-9933

Softshell mellény női 3851-2516-9933

 

100% poliészter, 2 rétegű softshell, ragasztott, víztaszító 255 / m²

 

Megint egy újdonság. Könnyű, kéttónusú puha, szélálló, vízlepergető softshell anyagból készült klasszikus vonalvezetésű női mellény. A sztreccs anyagból készült hát lehetővé teszi a nagyobb mozgásszabadságot és a jobb szellőzést. Az optimális kényelem érdekében a melény hosszított háttal, bolyhosított béléssel, gallérja polár béléssel rendelkezik. Hűvös, beltéri munkakörnyezethez alkalmas. Öko-Tex®100 tanúsítvánnyal rendelkező anyag. Férfi változatban is rendelhető, termék kód  3850

 

40 ° C Nincs fehérítés Nincs szárítás Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

40 ° C Nincs fehérítés Nincs szárítás Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

 
22 146 Ft + ÁFA = 28 126 Ft
High Vis téli dzseki 4780-1977-5599

High Vis téli dzseki 4780-1977-5599

 

100% poliészter, oxford, laminált, vízálló 15000 mm, szélálló, légáteresztő Ret 8,5, 200 g/m²

 

Fedezd fel a tökéletes téli kabátot, amely kényelmet és védelmet nyújt a hűvösebb időjárási körülmények között is! Engedd, hogy elmondjam neked, miért ez a kabát a legjobb választás számodra.

Ez a könnyű és rugalmas téli kabát kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkezik, hogy megfeleljen minden elvárásodnak. A kabát 100% poliészterből készült, ami tartósságot és könnyedséget biztosít. Az oxford anyag további ellenállást nyújt a külső hatásokkal szemben. Ráadásul laminált és vízálló felülete a 15000 mm-es vízoszlopnyomásnak is ellenáll, így szárazon és kényelmesen maradhatsz még esős időben is.

Ez a kabát nem csak vízálló, hanem szélálló is, így véd a hideg szelek ellen. Ragasztott varratokkal és könnyebb hálóbéléssel rendelkezik, amelyek növelik a mozgásszabadságot és melegen tartanak. A vállon keresztülfutó nyomtatott láthatósági csíkok biztosítják, hogy még felülről is jól látható legyél. A légzáró belső hüvelykujj mandzsetta további védelmet nyújt a hideg és szél ellen.

A kabát belső részén airmesh bélés található a testen, míg a karokon paplan bélés gondoskodik a kényelemről. A szél- és vízálló tulajdonság mellett a varratok belülről hegesztettek, hogy biztosítsák a maximális védelmet. Az ívelt karkiképzés és a tépőzárral állítható mandzsetta további kényelmet biztosítanak.

A kabát derékrészén található zsinór segítségével szabályozhatod a méretét, így mindenki számára tökéletesen illeszkedik. Ezen kívül, ha szeretnéd, a kabátot külön megvásárolható, levehető és állítható kapucnival is fel tudod szerelni (2166-os termék).

Az ökológiai szempontokat sem hanyagoltuk el. Ez a kabát Öko-Tex® 100 és bluesign® tanúsítvánnyal rendelkezik, amelyek garantálják, hogy a termék megfelel a szigorú környezetvédelmi és fenntarthatósági követelményeknek.

 

A kabát a következő szabványoknak felel meg:

  • EN 342: Ez a szabvány a hideg körülmények között végzett munkára vonatkozik, és biztosítja a hőszigetelést és a légáteresztést. 

  • EN ISO 20471: Ez a szabvány a láthatósági ruházat követelményeit állapítja meg. A kabát megfelel ennek a szabványnak a 2. osztály XS-S méretben és a 3. osztály M méretben. 

  • Kombinációs tanúsítás C -> S: Ez a tanúsítvány azt jelenti, hogy a kabát megfelel az EN 342 és az EN ISO 20471 szabványoknak, így mindkét területen kiemelkedő védelmet és láthatóságot biztosít.

  • EN 343: Ez a szabvány a vízálló és légáteresztő tulajdonságokat értékeli. A kabát megfelel ennek a szabványnak a 4.2-es osztályban, amely garantálja, hogy szárazon maradsz, miközben a bőröd még mindig lélegzik.

 

 

40 ° C Nem fehérítés Nem bukkant Nincs vasalás Nem vegytisztítás

Bizonyosan értékeled a termékünket a kényelmes mosási utasításokkal.

  • A kabátot 40 °C-on moshatod, de fehérítést, szárítást, vasalást és vegytisztítást nem igényel.

 

Ez azt jelenti, hogy időt takaríthatsz meg és kímélheted a kabátot, miközben mindig frissen és újszerűen néz ki.

 

Válassz bátran ezt a kiváló téli kabátot, amely nemcsak megfelel minden elvárásodnak, de stílusos és biztonságos is. Legyen szó munkáról vagy szabadidőről, ez a kabát lesz a tökéletes társ az hideg időjárási körülmények között. Ne habozz, vedd meg most, és élvezd a kényelmet és a védelmet, amit ez a kabát kínál!

 
57 498 Ft + ÁFA = 73 022 Ft
High Vis téli parka 4495-1987-3399

High Vis téli parka 4495-1987-3399

 

100% poliészter, twill, sztreccs, laminált, vízálló 11000 mm, szélálló, légáteresztő Ret 6,3, 150 g/m²

 

Bemutatjuk a tökéletes megoldást a kemény munkakörnyezetekhez, ahol a láthatóság és a védelem kiemelkedő fontosságú. A meleg téli ruhadarab, amelyet most ajánlunk neked, mindent magában foglal, amire csak szükséged lehet, és még annál is többet!

Ez a parka 100% poliészterből készül, twill szövettel, amely biztosítja a tartósságot és a könnyedséget. Az anyag sztreccsel ellátott, így könnyedén alkalmazkodik a mozgásaidhoz anélkül, hogy korlátozná a tevékenységedet. De ez még nem minden: a kabát laminált és vízálló, akár 11000 mm-es vízoszlop nyomásnak is ellenáll. Tehát bármilyen időjárási körülmények között is dolgozz, szárazon és kényelmesen maradsz.

De nemcsak a víz, hanem a szél sem jelenthet problémát. A parka szélálló és légáteresztő, így védelmet nyújt a hideg fuvallatok ellen anélkül, hogy túlzottan izzadnál. A RET 6,3-as értékű légáteresztő képességgel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a nedvesség könnyen elpárologhat, és mindig száraz maradhatsz.

A kabát belső része meleg steppelt béléssel van ellátva, amely nemcsak kényelmet biztosít, hanem hatékonyan megtartja a testhődet is. Így még a hideg téli napokon sem kell megfagynod. Az erős szél- és vízálló anyag, valamint a ragasztott varratok hosszú távon is biztosítják a tartósságot és a megbízhatóságot.

A parka külső szövete sötét árnyalatú, amely nagyobb kopásállóságot és ellenállást nyújt a szennyeződésekkel szemben. Tehát akár egy piszkos munkakörnyezetben dolgozol is, ruhád mindig tiszta és szép marad.

A kabát kényelmes kialakítással rendelkezik, hogy ne korlátozza a mozgásaidat. Rejtett kétirányú cipzárral és hajlított karokkal ellátott, hogy tökéletesen illeszkedjen és maximális kényelmet nyújtson. A derékrész húzózsinórral állítható, így személyre szabhatod a megfelelő illeszkedést.

A láthatóságot sem feledtük el. A kabát hőpréselt láthatósági csíkokkal van ellátva, amelyek rugalmasak és kiválóan láthatók még rossz fényviszonyok között is. A varratok belülről hegesztettek, így nem kell aggódnod a szivárgások miatt.

A parka kapucniját praktikus patentokkal rögzítheted, így könnyedén fel- és leveheted. A hüvelykujj bújtatós belső mandzsetta véd a szél ellen, míg a magasított gallér polár anyaggal bélelt, ami extra meleget nyújt a nyakadnak.

Fontos szempont a környezetvédelem is. Ez a kabát Öko-Tex®100 és bluesign® tanúsítvánnyal rendelkezik, amelyek garantálják, hogy az anyagok környezetbarát módon készültek. Tehát nemcsak magadat véded a hidegtől és a széltől, hanem a bolygónkat is.

 

Végül, de nem utolsósorban, a parka megfelel a következő szabványoknak:

  • EN 343, 3.1. osztály: Ez a szabvány a vízállóságot és a légáteresztő képességet méri. A kabátunk kiemelkedő védelmet nyújt mind a víz, mind a légáramlás ellen.
  • EN ISO 20471, 3. osztályú: Ez a szabvány a láthatóságot és a védőruházat fluoreszkáló színét értékeli. A kabátunk magas szintű láthatóságot biztosít, így biztonságosan dolgozhatsz még rossz fényviszonyok között is.
  • Kombinációs tanúsítvány C ->S: Ez a tanúsítvány azt jelenti, hogy a parka megfelel mind a hideg, mind a nedves környezetben való viseletnek.
  • A 1885-el használva EN 342: Ez a szabvány a hideg körülmények között nyújtott hőszigetelést és védelmet méri. A kabátunk megbízhatóan megtartja a tested melegét és megvéd a hidegtől.

 

40 °C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

Az elképesztő funkcionalitása mellett a mosási  leírások is rendkívül egyszerűek.

  • A kabátot 40 °C-on moshatod, fehéríteni, szárítógépben szárítani, vasalni vagy vegytisztítani azonban nem szabad.

 

Végső soron, ez a parka minden szempontból kiemelkedő választás. Kényelmes, tartós, vízálló, szélálló, légáteresztő és láthatóságot biztosító. Véd a hideg, a szél és a nedvesség ellen, miközben garantálja a mozgásszabadságot és a kényelmet. Ráadásul környezetbarát módon készült, és számos szabványnak megfelel, ami a minőséget és a megbízhatóságot jelenti. Ne habozz, válaszd ezt a parkát, és készülj fel a következő munkanapokra stílusban és biztonságban!

 
78 292 Ft + ÁFA = 99 431 Ft
High-Vis téli kabát 4827-1977-3399

High-Vis téli kabát 4827-1977-3399

100% poliészter, Oxford szövés, vízálló 10 000 mm, Szélálló, lélegző 4000 g/m²/24H, 200g/m²


 
57 463 Ft + ÁFA = 72 978 Ft
High-Vis téli kabát 4862-1811-5599

High-Vis téli kabát 4862-1811-5599

65% poliészter, 35% pamut, twill, vízlepergető felület, 240 g/m²

A víz és szennyeződés taszító külső anyag és a steppelt paplan bélés egy igazán komfortos kabátot eredményez. A rejtett frontcipzár és a hasított, polár anyaggal bélelt oldalzsebek nagyfokú kényelmet biztosítanak. A mellkason elhelyezett belépő kártya tartó elrejthető. A szél elleni védelmet a belső kötött mandzsetta és a tépőzárral állítható méret biztosítja. A vesék és a hát védelmére hosszított szabású a derékrész, bőségét patenttal szabályozhatjuk. A gallér polár anyaggal bélelt. Fontos iratainkat a zárható belső zsebben tárolhatjuk.

Megfelel az

EN ISO 20471, class 2, XL-4XL class3.

EN 342

szabványoknak

60 °C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

60 °C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

 
42 248 Ft + ÁFA = 53 655 Ft
PRO Softshell dzseki 4949-2517-9933

PRO Softshell dzseki 4949-2517-9933

100% poliészter, 3 rétegű softshell szövet, vízálló 10 000 mm, szélálló, lélegző 4000 g / m² / 24H, 300g / m²

 

Víz- és szélálló anyagból készült könnyű, de mégis meleg softshell dzseki. A bélés polár hatású, így nagyon kellemes és komfortos a viselete. Az anyag elasztikus, tehát a dzseki nem kemény, ezért nem zavarja a mozgást. Záródását robosztus, műanyag cipzár biztosítja. A tépőzáras, állítható mandzsetta, a hasított első zsebek cipzárral, mellzseb, az állítható kapucni garantálják, hogy ez a dzseki valóban megfelel az ön igényeinek is, akár mindennapi, utcai viseletnek is tökéletes lehet. Öko-Tex®100 tanúsított anyag.

 

Megfelel az

EN343 class3/3 (védőruházat a rossz időjárás ellen)

követelményeinek.

 

40 ° C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

A mosási útmutató egyszerű:

  • 40°C-on mosható, fehérítés nélkül, nem szárítható gépben, nem vasalható, nem vegytisztítható.40 ° C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

 

Bízz meg a ruházatunkban és hagyd, hogy öltözékünk ne csak stílust adjon, hanem védelmet is biztosítson a mindennapokban. Vásárolj most és fedezd fel az összes előnyét ennek a fantasztikus softshell dzsekinek!

 
41 555 Ft + ÁFA = 52 775 Ft
Shell dzseki szél és vízálló 4987-1987-5599

Shell dzseki szél és vízálló 4987-1987-5599

 

100% poliészter, twill, sztreccs, laminált, vízálló 11000 mm, szélálló, légáteresztő Ret 6,3, 150 g/m²

 

Mesh béléses láthatósági shell dzseki szél és vízálló anyagból, ragasztott varratokkal. Tőkéletes viselet tavasszal és összel, vagy hidegebb hőmérséklet esetén egy alsó réteggel. A nagyobb komfort érdekében levehető kapucnival látták el. A Blakladertől megszokott módon a hátrésze ennek a modellnek is hosszított, hogy jobban védje a derekunkat.  A karvégek bősége tépőzárral állítható. A mellkason egy elrejthető ID kártya tartó került elhelyezésre. A szellőzést a hátközép varrásában kialakított szellőzők biztosítják. Gallérja polár bélésű. Záródását a rejtett egy irányú robosztus műanyag cipzár biztosítja. A cipzárral zárható zsebek szintén polár anyaggal béleltek. Belső zsebekkel és telefon tartó zsebbel is rendelkezik.  A ruha Öko-Tex®100 és bluesign® minősítésű anyagból készült.

 

Megfelel az

EN ISO 20471 szerint, XS-S Class 2, M-> Class 3
Kombinált tanusítvány C ->M
EN 343, Class 4,4

szabványoknak

 

40 °C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

40 °C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

 

 
69 628 Ft + ÁFA = 88 427 Ft
Softshell dzseki kapucnival 4749-2513-9933

Softshell dzseki kapucnival 4749-2513-9933

 

92% poliészter, 8% elasztán, 3 rétegű softshell, vízálló 10000 mm, szélálló, légáteresztő Ret 20,0, sztreccs, 255 g/m²

 

Rugalmas és sokoldalú softshell kabát állítható kapucnival. Sötét fényvisszaverők a vállon és a háton, valamint robusztus cipzárak. Polárbéléses gallér, levehető kapucni, hosszabított derékrész, robosztus műanyag cipzárak, belső irattartó zseb, belülről hegesztett varratok teszik tökéletessé ezt a dzsekit. A kabátot úgy fejlesztették ki, hogy maximális mozgásszabadságot kínáljon, rugalmas, szél- és vízálló szövetből készült. Öko-tex 100 tanúsított anyag.

 

40 °C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

40 °C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

 

 
48 487 Ft + ÁFA = 61 578 Ft
Hybrid dzseki 5930-2117-3399 (5930-2117-3399)
Hybrid dzseki 5930-2117-3399

Hibrid dzseki 5930-2117-3399

 

100% poliészter, belső felén szálcsiszolt, 380 g / m²

 

Hibrid kabát, vékony, de meleg steppelt anyag az elején és a hátulján, valamint a kapucnin. Softshell szövet a vállán, a karján és az oldalán. Kényelmes, meleg ruhadarab, amely kiváló mozgásszabadságot biztosít, ha hidegebb környezetben dolgozunk. Ugyanúgy működik, mint egy kabát vagy pulóver. Öko-Tex®100 tanúsított anyag.  Női változatban is rendelhető, termék kód 5931

40 °C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

40 °C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

 

 
40 515 Ft + ÁFA = 51 454 Ft
  Belső szigetelő dzseki "EVOLUTION" 4992-1914-9935

Belső szigetelő dzseki "EVOLUTION" 4992-1914-9935

 

86% poliészter, 14% elasztán, ripstop, 4 irányban rugalmas, vízlepergető, 150 g/m²

Fedezd fel a tökéletes szigetelő kabátot, amely a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelel! Ezt a kabátot úgy terveztük, hogy kényelmet és védelmet nyújtson a legkeményebb időjárási körülmények között is.

  • Nedvességszállítás: A kabát mindhárom rétegében négyirányú nyújthatósággal rendelkezik, amely segít a nedvesség elvezetésében és a test szárazon tartásában. Így könnyedén megbirkózhatsz az esős és párás környezettel.

  • Meleg, mégis könnyű: A Thermore® ECODOWN anyagból készült bélés réteg biztosítja a tökéletes hőszigetelést. Ez az anyag újrahasznosított PET palackokból készül, így környezetbarát választás is. A könnyű anyag megőrzi a kabát kényelmét és hordhatóságát.

  • Víztaszító és szennyeződésálló: A külső ripstop szövet speciálisan kialakított víztaszító tulajdonsággal rendelkezik, amely megvédi a kabátot az esőtől és egyéb nedvességtől. Ezenkívül a szövet szennyeződésálló is, így a kabát mindig friss és tiszta marad.

  • Kiváló illeszkedés és kényelem: A kabátot úgy terveztük, hogy optimális illeszkedést és kényelmet biztosítson. A meghosszabbított hátrésszel és az előre hajlított karokkal kényelmesen mozoghatsz benne. A tökéletes illeszkedés lehetővé teszi, hogy szabadon mozogj, akár extrém körülmények között is.

  • Sokoldalúság: Ez a kabát tökéletesen működik második rétegként is hűvösebb hőmérsékleteken. Kombinálhatod egy külső héjkabáttal, hogy teljes védelmet nyújtson még a legzordabb időjárási viszonyok között is.

 

 

40 ° C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

Mosási útmutató:

  • Maximum 40 °C-on mosható: A kabátot kímélő programon mosd, hogy a legjobb állapotban tartsd. A kabátot ne fehérítsd, hogy elkerüld a színek elhalványulását vagy a ruha anyagának károsodását. Ajánlott a természetes szárítás, hogy a kabát megőrizze eredeti formáját és tulajdonságait. Nem szükséges vasalni ezt a kabátot. A kabátot ne vidd vegytisztítóba.

Ha betartod a mosási útmutatót, a kabát mindig tiszta és friss marad.

 

Ne hagyd, hogy az időjárás vagy a kényelmetlen ruházat elrontsa a kalandjaidat! Válassz ezt a szigetelő kabátot, és legyen bármilyen idő is, mindig készen állsz az útra!

 
55 418 Ft + ÁFA = 70 381 Ft
Softshell dzseki 4752-2516-9900

Softshell dzseki 4752-2516-9900

 

100% poliészter, 2 réteg, softshell, ragasztott, víztaszító 255/m²

Víz- és széllepergető dzseki sima softshell anyagból, amely tökéletesen illeszkedik a vállalat profilozásához, mivel nagyon jó matricafelületekkel rendelkezik. A meleg és kényelmes dzseki mellzsebbel, oldalsó zsebekkel, nyakkivágással, alul húzózsinórral és állítható mandzsettával rendelkezik.Öko-Tex®100 minősítésű anyag.

40 ° C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

40 ° C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

 

 
27 692 Ft + ÁFA = 35 169 Ft
Multinorm lángálló télikabát INHERENS 4069-1513-5389

Multinorm lángálló télikabát INHERENS 4069-1513-5389

40% modakril, 24% FR viszkóz, 20% poliészter, 10% pamut, 4% aramid, 2% antisztatikus, kettős szövésű, égésgátló, antisztatikus, 310 g/m²

Köszönjük érdeklődését a webshopunkban található Multinorm téli kabát iránt! Ez a kiváló minőségű kabát a legmagasabb szabványoknak megfelelően lett tervezve, hogy minden igényt kielégítsen extrém és megerőltető munkakörülmények között is.

A kabát számos jellemzővel rendelkezik, amelyek a funkcionalitást és a biztonságot szolgálják. Először is, a kabát minden irányból látható, még lehajolva is, így biztosítva a kiváló láthatóságot a munkaterületen. Ezenkívül könnyen hozzáférhető zsebek találhatók rajta, amelyek kényelmesen elférnek minden szükséges eszközt. A kabát kényelmes illeszkedést biztosít, és tartós anyagból készült, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen.

A paplan bélés révén a kabát melegen tart a hideg téli napokon, és a sötét színmezők a nagy szennyeződésnek kitett részeken extra védelmet nyújtanak. A kabát olaj-, szennyeződés- és víztaszító tulajdonságokkal rendelkezik, így azokban a munkakörülményekben is megbízható védelmet nyújt, ahol folyadékok vagy egyéb szennyező anyagok vannak jelen.

A külső tanúsító címkék biztosítják, hogy a kabát megfeleljen a szükséges előírásoknak és szabványoknak. A polár bélésű gallér és a magas gallér cipzárral további védelmet és kényelmet nyújtanak. A gombok lehetővé teszik a kapucni rögzítését (külön megvásárolható), és a kivehető ID-zseb égésgátló ruhákhoz különösen praktikus.

A kabát robosztus rejtett egyirányú fém cipzárral és előlapon található rejtett fém nyomógombokkal rendelkezik. További tárolási lehetőséget biztosítanak a mellzsebek fülekkel és rejtett fém cipzárral, valamint a beépített zseb füllel és a belső tépőzáras zseb. A belső telefonzseb lehetővé teszi a telefon biztonságos tárolását.

A kabát meghosszabbított háta extra védelmet nyújt a hát alsó részének, és az állítható szegéllyel és ujjvéggel könnyen testre szabható. A lángálló fényvisszaverő szalagok dupla varrással vannak rögzítve a kabáton, így maximális láthatóságot biztosítanak még sötét környezetben is.

Ez a Multinorm téli kabát egy ideális választás a munkavállalók számára, akik extrém körülmények között dolgoznak, mivel kombinálja a kényelmet, a tartósságot és a fokozott biztonságot. Vásároljon most a webshopunkban, és élvezze a kiváló minőséget és védelmet, amelyet ez a kabát nyújt!

A zubbony megfelel az alábbi szabványoknak:  

  • EN 1149-5: Ez a szabvány az elektrosztatikus kisülések elleni védelmet biztosítja. A ruházat anyaga elektrosztatikus kisülések elleni védelmet nyújt.

  • EN ISO 11612 A1, A2, B1, C1, E1, F1: Ez a szabvány a hő- és lángállóságot szabályozza. Az "A" jelölés a hővezetéstől és sugárzástól nyújt védelmet, a "B" jelölés a folyadékoktól való védelmet, a "C" jelölés a gázoktól való védelmet, az "E" jelölés az elektromos ív elleni védelmet, az "F" jelölés pedig a szikrázás és a felszíni gyulladás elleni védelmet jelenti.

  • EN ISO 11612 A1, A2, B1, C1, E3, F1: Ez a szabvány hasonló a fent említett szabványhoz, de kiegészítve az "E3" jelöléssel, amely a magasfeszültségű ív elleni védelmet jelenti.

  • EN ISO 11611: Ez a szabvány a hegesztési és hasonló munkafolyamatok során használt ruházatot szabályozza. Az "A1" és "A2" jelölés a hegesztési védettséget jelzi, és az "1" osztály az alacsonyabb szintű védelmet jelenti.

  • EN ISO 20471: Ez a szabvány a láthatósági ruházatot szabályozza. Az "XS-L" jelölés a ruházat méretét jelzi, a "2" osztály magasabb láthatóságot jelent, míg az "XL->" jelölés a nagyobb méretű ruházatot takarja, amelynek szintén magasabb láthatósági osztálya van.

  • RIS-3279-TOM: Ez a szabvány az angol vasúti iparág által meghatározott követelményeket tartalmazza a láthatósági ruházatra. A 2. kiadás a 2. és 3. osztályú narancssárga ruházatot igazolja.

  • IEC 61482-2: Ez a szabvány az elektromos ív elleni védőruházatot szabályozza. A "2" osztály a közepes energiaigényű ív elleni védelmet jelenti.

  • EN 13034 PB [6]: Ez a szabvány a vegyi anyagok elleni védelmet szabályozza. A "PB" jelölés védettséget nyújt a folyadékokkal szemben, és a "[6]" jelölés magasabb szintű védelmet jelent.

Az ATPV (Arc Thermal Performance Value) érték azt jelzi, hogy a ruházat mennyi hőenergiát képes blokkolni per másodpercben, és az 43,0 cal/cm² érték a kabát meghatározott teljesítményét jelzi.

Az "EN 342 együtt 1869-1514" és "EN 342 együtt med 1869-1513" szabványok a hideg időjárási körülményekre vonatkoznak, és a ruházat hőszigetelésének és lélegző képességének szabványosított tesztelését írják le.

 

40 ° C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

A kabát mosási utasításai a következők:

Mosás hőmérséklete: Maximum 40 °C. A fehérítés nem javasolt. Ne szárítsa a kabátot szárítógépben. Ne vasalja a kabátot. A vegytisztítás nem ajánlott. Kerülje a vegyszerek, oldószerek vagy a száraz tisztítás módszerét.

 

Fontos, hogy betartsa ezeket a mosási utasításokat, hogy megőrizze a kabát minőségét és teljesítményét.





 
113 886 Ft + ÁFA = 144 635 Ft
Télikabát kapucnival 4499-1845-9800

Télikabát kapucnival 4499-1845-9800

 

65% poliészter, 35% pamut, 166g/m²

Fedezd fel a tökéletes kabátot hidegebb időkre! Bemutatjuk neked a 65% poliészter és 35% pamut keverékéből készült, 166g/m² vastagságú thermal bélésű kabátunkat, amely garantáltan melegen tart télen is. Ez a könnyű anyagból készült flanel és paplan béléssel rendelkező kabát valódi komfortot biztosít.

A vállakon CORDURA® Denim anyaggal megerősítve, ez a kabát hosszú élettartammal rendelkezik, és ellenáll a mindennapi kopásnak. A kabát cipzárral záródik, így könnyen fel- és levéhető. A levehető és állítható kapucni meleg béléssel további védelmet nyújt a hideg ellen.

Az elülső zsebekben cipzáras és hálós telefonzseb található, így biztonságban tarthatod a legfontosabb dolgaidat. A kabát hosszabb hátrésze különleges védelmet nyújt a deréknak, és távol tartja a hideget.

Ez a kabát rendkívül kényelmes és stílusos, ideális választás a hideg időszakban. Ne habozz, és szerezd be most, hogy felkészülj a hideg időjárásra!

 

 

40 °C Nincs fehérítés Szárítógépben - alacsony Vasalás - alacsony Nincs vegytisztítás

Mosási útmutató:

  • Mosás: 40 °C-on. Fehérítés nem ajánlott. Szárítógépben szárítás alacsony hőfokon. Vasalás alacsony hőfokon. Vegytisztítás nem szükséges

 

Tedd a kosaradba ezt a kiváló minőségű kabátot, és érezd a kényelmet és melegséget az egész télen át!

 
51 952 Ft + ÁFA = 65 979 Ft
Öntödei télikabát INHERENS 4515-1519-8933

Téli öntödei télikabát INHERENS 4515-1519-8933

 

44% modakril, 30% pamut, 20% poliamid, 5% aramid, 1% antisztatikus, twill, égésgátló, antisztatikus, 320 g/m²

Ez a kiváló minőségű kabát kifejezetten a vasolvadékkal foglalkozó fémiparban végzett munkákhoz lett tervezve. Az E3 osztályú szövet, amelyből készült, biztosítja a maximális védelmet az olvadt fém fröccsenésétől és a sugárzó hőtől.

Ez a kabát rendkívül tartós és megbízható. Az olaj-, szennyeződés- és víztaszító tulajdonságai lehetővé teszik, hogy a munkavégzés során könnyedén tisztán tartsa ruházatát. A külső tanúsító címkék pedig garanciát nyújtanak a termék minőségére és megbízhatóságára.

A magas gallér fedőcipzárral kényelmes és melegen tartja a nyakat. A robosztus rejtett egyirányú fém cipzár pedig könnyű és hatékony használatot biztosít. A mellzsebek cipzárral és D-gyűrűvel ellátottak, így könnyedén elhelyezheti benne a szükséges eszközöket. A fedett oldalzsebek rejtett fémgombokkal vannak ellátva, hogy biztonságban tartsák a tárolt elemeket. Emellett egy belső zseb is rendelkezésre áll a további tárolási lehetőségekhez.

Az állítható szegély szegecsekkel rendelkezik, így testre szabhatja a kabátot az Ön kényelméhez és megfelelő illeszkedéséhez. Az állítható ujjvég nyomógombokkal szintén hozzájárulnak a kényelemhez és a személyre szabhatósághoz.

A kabáton reflektorok találhatók a vállakon, az ujjakon és a hátsó alsó szélen. Ezek a 20 mm széles lángálló fényvisszaverő szalagok növelik a láthatóságot és a biztonságot rossz fényviszonyok között is.

 

A zubbony megfelel az alábbi szabványoknak:

  • EN 1149-5: Elektrosztatikus kisülés elleni védelem. Ez a szabvány biztosítja, hogy a kabát elektrosztatikus töltése alacsony legyen, minimalizálva ezzel az esetleges kisülés kockázatát.

  • EN ISO 11611: Hegesztési és hasonló munkafolyamatok során védőruházatnak való megfelelőség. Az 1. osztály A1+A2 besorolás azt jelenti, hogy a kabát megfelel az alacsony lánggal, illetve az alacsony lánggal történő cseppfertőzés (splatter) védelmi követelményeinek.

  • EN 13034: Védelem a folyékony vegyszerekkel szemben. Az PB [6] jelölés azt jelzi, hogy a kabát ellenáll a folyékony vegyszerek cseppfertőzésének.

  • EN ISO 11612: Hő- és lángállóság. Az A1, A2, B1, C1, E3, F1 jelölések azt jelzik, hogy a kabát képes ellenállni a hőnek és a lángnak, valamint a sugárzó és konvektív hőhatásnak, a folyékony fémszilárdító anyagoknak, a hőmérsékleti sugárzásnak és a lángkontaktusnak.

  • EN 342 és 1869-1514: Hideg védelem. Ezek a szabványok a hideg környezetben nyújtott védelmet és hőszigetelést tesztelik és jelölnek.

  • EN 61482-2: Elektromos ív kockázatának ellenállás. Az APC 2 jelölés azt jelenti, hogy a kabát ellenáll az elektromos ív okozta kockázatoknak.

  • ATPV - 40 cal/cm²: Az ATPV (Arc Thermal Performance Value) az elektromos ív által okozott hőhatást jelzi. A 40 cal/cm² érték azt jelenti, hogy a kabát maximálisan 40 cal/cm² energiát képes elnyelni az elektromos ív során.

  • ELIM - 37 cal/cm²: Az ELIM (Energy Limit) az elektromos ív hatása alatt a kabát által maximálisan elnyelhető energiát jelzi. A 37 cal/cm² érték azt jelenti, hogy a kabát maximális védelmet nyújt ezen a szinten.

Fontos megjegyezni, hogy a Hi-Vis tanúsítás nem alkalmazható a kabátra, tehát nem rendelkezik magas láthatósági tulajdonságokkal.

 

 

60 °C Nincs fehérítés Szárítógépben - alacsony Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

Mosási utasítások :

  • Kézi vagy gépi mosás 60 °C-on. Ne használjon fehérítőt. Alacsony hőfokon szárítógépben szárítsa. Ne vasalja. Ne tisztítsa vegytisztítóban.

 

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezek az utasítások csak az általános tisztítási eljárásokat tartalmazzák, és a kabát specifikus mosási útmutatóját mindig érdemes elolvasni és betartani.

 
140 538 Ft + ÁFA = 178 484 Ft
Női bélelt dzseki 4715-2030-9933

Női bélelt dzseki 4715-2030-9933

 

100% poliamid, dobby, vízlepergető, 52 g/m²

Női  steppelt dzseki, amely tökéletes második rétegként vagy önmagában, hogy kizárja a hideget, a szelet és a nedvességet. Steppelés nélküli rész a logóztatáshoz.  4710-es férfi modellként is kapható.

40 °C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

40 °C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

 
34 277 Ft + ÁFA = 43 531 Ft
Hgh Vis softshell dzseki 4497-2513-8933

Hgh Vis softshell dzseki 4497-2513-8933

 

92% poliészter, 8% elasztán, 3 rétegű softshell, vízálló 10000 mm, szélálló, légáteresztő Ret 20,0, sztreccs, 255 g/m²

Szél- és vízálló softshell anyagból készült dzseki Álom viselet. Ez a szuperkényelmes steppelt kabát verhetetlen kényelmet nyújt, amikor a legnagyobb szüksége van rá. A kiváló légáteresztő képesség, a fényvisszaverő csíkok, a megerősített anyagból készült előre ívelt ujjak és a megerősített vállak a dzseki kíválóságát reprezentálják. A softshell kabát tágas mellzsebbel, belső zsebbel, szorosan záródó mandzsettával és állítható tépőzárral rendelkezik. Rengeteg hely egy logó számára. Könnyű, 3 rétegű softshell anyag, 4 irányban nyúlik. Szél- és vízálló, légáteresztő. A szövet Öko-tex 100 minősítéssel rendelkezik.

Megfelel az

Kombinációs tanúsítás E ->L
Kombinációs tanúsítás B XL->
EN ISO 20471, XS-L 1. osztály, XL-> 2. osztály

szabványoknak

40 °C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

40 °C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

 
53 893 Ft + ÁFA = 68 444 Ft
Steppelt dzseki 4710-2030-9933

Steppelt dzseki 4710-2030-9933

 

100% poliamid, vízlepergető, 52 g/m²

Képzeld el, hogy a hideg, szeles időben szembe mész, de te teljes nyugalommal lépsz előre, melegen és kényelmesen öltözve. Nem kell aggódnod a nedvességet átjáró anyagok miatt, hiszen a szuperhatékony, vízlepergető tulajdonságokkal rendelkező kabátunk gondoskodik arról, hogy mindig száraz maradj. Ezzel a 100% poliamid, dobby anyagból készült csodálatos ruhadarabbal nem csak a hideg ellen harcolhatsz, de a stílusod is maradéktalanul kifejezheted.

A kabátunk 52 g/m² súlyával rendkívül könnyű, így nem kell aggódnod a nehéz és kényelmetlen rétegek miatt. Felsőtested és ujjaid melegen bélelték, így semmi sem szivárog be a hideg ellenére. Az oldalsó panelek pedig rugalmas sztreccs anyagból készültek, ami mozgásszabadságot és kényelmet biztosít.

A tökéletes befejezésről sem kell lemondanod, hiszen a kabátunk kiváló minőségű, jó felületekkel rendelkezik. A műanyag cipzár és a belül elhelyezett szélvédő garantálja, hogy semmilyen hideg levegő ne juthasson be rajta. Az elülső zsebek pedig praktikusak és biztonságosak, hiszen cipzárral zárhatók.

A derékpántunk elasztikus, így minden testalkathoz tökéletesen illeszkedik, és biztosítja a kényelmet. A mandzsetta gumiszalaggal rendelkezik, amely megakadályozza a hideg bejutását a kabátba. Tehát nincs többé hideg áthatoló rések és nem kúszik fel a szél a kabátod alá.

Ez a steppelt kabátunk nem csak második rétegként funkcionál, hanem önállóan is tökéletesen megbirkózik a hideggel, a széllel és a nedvességgel. A tökéletes választás mindennapi viseletre, és remekül mutat a vállalati profilalkotásban is. Egy igazi stílusikon lehetsz!

Ne felejtsd, hogy a 4715-ös női modellünk is elérhető, így te és a párod is stílusosan és komfortosan haladhatsz előre a hideg időben. A tökéletes kabát csak rád vár!

Ne habozz tovább! Vedd meg ezt a lenyűgöző kabátot, és éld át a kényelmet és stílust, amit megérdemelsz!

40 °C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

A kabátunkat tisztításkor kérjük, hogy tartsd be az alábbi egyszerű útmutatást. A legjobb eredmény érdekében.

  • Mosd 40°C-on, és ne használj fehérítőt. Fontos, hogy ne centrifugáld, hogy megőrizze formáját és minőségét. Vasalásra nincs szükség, és kérjük, ne tisztítsd szárazon.

 

Ezek az egyszerű utasítások biztosítják, hogy a kabát mindig friss és kiváló állapotban legyen. Fontos, hogy gondoskodj róla, hogy a kabátod mindig szép és tartós maradjon, és hosszú távon élvezhesd a stílusát és funkcionalitását.  Tehát bátran viseld és élvezd ezt a kiváló minőségű és stílusos kabátot, tudva, hogy könnyedén gondoskodhatsz róla!

 

 
34 277 Ft + ÁFA = 43 531 Ft
Láthatósági télikabát 6XL-ig 4455-1987-3389

Láthatósági télikabát 6XL-ig 4455-1987-3389

 

100% poliészter, twill, sztreccs, laminált, vízálló 11000 mm, szélálló, légáteresztő Ret 6,3, 150 g/m²

A 100% poliészter, twill anyagból készült sztreccs, laminált, vízálló téli kabátunk minden szempontból kivételes védelmet nyújt azoknak, akik igénylik a minőséget és a funkcionalitást. Engedd meg, hogy elmondjam neked, miért éppen ez a kabát választásodra érdemes.

  • Vízálló és szélálló: A kabátunk laminált anyaga és ragasztott varrásai biztosítják, hogy akár az esős, szeles időben is száraz maradj. Az 11000 mm-es vízállóság tesztelési eredménye garantálja, hogy az eső nem fog behatolni, így mindig kényelmes maradhatsz.
  • Légáteresztő: Nem csak a víznek, hanem a levegőnek is lehetőséget adunk. A kabát Ret 6,3 légáteresztő képessége azt jelenti, hogy a nedvesség távozhat a testről, így mindig kellemesen száraz maradsz, még akkor is, ha aktívabb tevékenységet végzel.
  • Extra láthatóság: A Class 3. osztályú High-Vis kialakításnak köszönhetően ez a kabát kiemelkedő láthatóságot biztosít. Akár sötétben, rossz időben vagy alacsony fényviszonyok között mozogsz, a szegmentált fényvisszaverő csíkoknak köszönhetően mindig feltűnsz és biztonságban vagy.
  • Kényelem és praktikum: A kabátunk steppelt béléssel rendelkezik, amely nem csak extra meleget nyújt a hidegebb napokon, de kényelmes viseletet is biztosít. Az állítható szabásnak köszönhetően a kabát tökéletesen illeszkedik rád, és a tágas kialakítás pedig mozgásszabadságot biztosít. A levehető nagyméretű kapucni pedig könnyen igazítható sisakokhoz és fülvédőkhöz.
  • Praktikus részletek: A hálós panel a hónaljban és a lapockánál extra légáteresztő képességet biztosít, a szélfogó mandzsetta hüvelykujj bújtatóval pedig megakadályozza a hideg levegő beáramlását. A kabát előhajlított szabású karokkal rendelkezik, amelyek megkönnyítik a mozgást és segítik a természetes testtartást.

Ezenkívül szeretném megemlíteni, hogy női változatban is elérhető a kabátunk, a termék kódja 4456. Tehát akár pároddal is rendelhetitek, és mindketten élvezhetitek az extra védelmet és a kényelmet.

 

A kabátunk számos szabványnak megfelel, ezáltal garantálva a minőséget és a megbízhatóságot:

  • EN ISO 20471: Ez a szabvány az érintőleges védőruházat láthatóságát szabályozza. Kabátunk 2. osztályú XS-S és 3. osztályú M méretben felel meg ennek a szabványnak, tehát maximális láthatóságot biztosít számodra, bármilyen méretben is válaszd.
  • EN 343: Ez a szabvány a vízállóságot és légáteresztő képességet szabályozza. Kabátunk a 4.1. osztályba tartozik, tehát kiváló védelmet nyújt az eső ellen, miközben megfelelő légáteresztő képességgel rendelkezik.
  • EN 342: Ha extrém hidegben dolgozol, ez a szabvány rendkívül fontos számodra. Kabátunk megfelel ennek a szabványnak, ha a 1875. cikkel használod, tehát biztosítja a megfelelő hőszigetelést a hideg ellen.

 

 

40 °C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

Ami a mosási leírásokat illeti, egyszerűen tartsd be a következőket:

  • Mosd a kabátot 40 °C-on, ne használj fehérítőt, ne szárítsd szárítógépben, ne vasald, és ne vegytisztítsd.

Így a kabát hosszú éveken át kiváló állapotban marad, és te élvezheted a benne rejlő előnyöket.

 

Ne habozz tovább, és válassz minket! Ez a kabát biztosítja a védelmet, a kényelmet és a láthatóságot, amire a legnagyobb szükséged van. Bízz meg bennünk, és soha többé nem fogsz csalódni!

 
88 343 Ft + ÁFA = 112 196 Ft
Női High-Vis télikabát 4456-1987-3399

Női High-Vis télikabát 4456-1987-3399

 

100% poliészter, twill, sztreccs, laminált, vízálló 11000 mm, szélálló, légáteresztő Ret 6,3, 150 g/m²

Női szabású télikabát Class 2. osztályú High-Vis, amely extra láthatóságot biztosít, amikor a legnagyobb szüksége van rá. A kabát steppelt bélésű, szél- és vízálló, ragasztott varrással, kényelmes, tágas és állítható szabással az extra kényelem érdekében. A nagyméretű kapucni levehető, sisakokhoz és fülvédőkhöz igazított. Hálós panel a hónaljban és a lapockánál. Sisakhoz és hallásvédelemhez adaptált kapucni. Szélfogó mandzsetta hüvelykujj bújtatóval. Szegmentált fényvisszaverő csíkok a nagyobb kényelem érdekében. Előhajlított szabású karok. Férfi változatban is rendelhető, termék kód 4455.

 

Megfelel az

EN ISO 20471 class2.  XS-S-ig, class3. M 
Kombinált tanúsítás B ->M
EN 343, 4.1. osztály
EN 342 szerint tanúsítva, ha a 1875. cikkel használják

szabványoknak

 

40 °C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

40 °C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

 
88 343 Ft + ÁFA = 112 196 Ft
High-Vis télikabát 4480-1977-9933

High-Vis télikabát 4480-1977-9933

 

100% poliészter, oxford, laminált, vízálló 15000 mm, szélálló, légáteresztő Ret 8,5, 200 g/m²

Fedezze fel ezt a strapa bíró télikabátot - a tökéletes választás az extra láthatóságot és védelmet igénylő környezetekben!

Egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik, hogy minden várakozását felülmúlja. Ez a kabát 100% poliészterből készül, oxford szövetből, ami garantálja a hosszú élettartamot és a tartósságot. A laminált, vízálló 15000 mm-ig anyag gondoskodik arról, hogy Ön mindig száraz maradjon még a legrosszabb időjárási körülmények között is.

A télikabát nem csak vízálló, hanem szélálló is. Tehát akár viharos széllökésekkel vagy hideg szelekkel kell szembenéznie, ez a kabát megvédi Önt a kiszámíthatatlan időjárás viszontagságaitól. Emellett a kabát légáteresztő képességgel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a nedvesség elpárologhat a testtől, így mindig komfortosan érezheti magát.

Az extra láthatóság érdekében a télikabát Class 3. osztályú High-Vis tulajdonsággal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy még a legnagyobb szükségben is kiemelkedően jól látható lesz. Biztonsága érdekében a kabát nagyméretű, kesztyűtartóval rendelkező napóleon zsebbel, hálós panelekkel a hónaljban és a lapockánál van ellátva, így még a mozgásteret sem korlátozza.

A télikabát nem csak védelmet nyújt, hanem kényelmet is biztosít. A steppelt bélés és a ragasztott varrások gondoskodnak a melegről és a szárazságról, miközben a tágas és állítható szabás lehetővé teszi az optimális illeszkedést és mozgásszabadságot. A nagyméretű, levehető kapucni speciális meleg béléssel rendelkezik, amely még sisakokhoz és fülvédőkhöz is alkalmazkodik.

 

A kabát a következő szabványoknak felel meg:

  • Az EN ISO 20471, class 1. osztályú minősítés azt jelenti, hogy ez a télikabát kiváló láthatóságot biztosít még rossz fényviszonyok között is. A megfelelés ennek a szabványnak azt jelenti, hogy Ön mindig kiemelkedően jól látható lesz, amely kritikus fontosságú lehet, amikor a biztonság a legfőbb szempont.
  • Ezenkívül a kombinációs tanúsítvány D szerint is megfelelő a Strapa bíró télikabát. Ez azt jelenti, hogy ez a kabát biztonságosan kombinálható más személyi védőfelszerelésekkel, például fejvédővel vagy lábvédővel, hogy a teljes testvédelmet garantálja Önnek.
  • Az EN 343, 4.1. osztály minősítés pedig a vízállóság és a légáteresztő képesség tekintetében teszteli a télikabátot. A Strapa bíró télikabát kiválóan teljesít ebben a szabványban, és megvédi Önt a nedvességtől és az időjárás viszontagságaitól anélkül, hogy áldozatul esne a kényelem vagy a légzési képesség.
  • Az EN 342 szerinti tanúsítás pedig a hideg védelmére vonatkozik, amikor a 1875-ös termékkel együtt, a szabvány által előírt módon használják. Tehát akkor, amikor ezt a kabátot a megfelelő rétegekkel kombinálja, Ön biztos lehet benne, hogy a hideg időjárásban is kényelmesen és biztonságosan dolgozhat.

 

 

40 °C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

Nem kell aggódnia a tisztítással kapcsolatban sem

  • egyszerűen mosható 40 °C-on, nem igényel fehérítést, szárítógépet, vasalást vagy vegytisztítást. Könnyen kezelhető, így mindig készen áll a következő kalandra.

 

A télikabát női változatban is elérhető, ( 4470. ) amely azonos minőséget és stílust kínál a hölgyek számára is. Ne habozzon, rendelje meg még ma a Strapa bíró télikabátot, és garantáltan elégedett lesz a választásával. Végre megtalálta azt a kabátot, amely minden szempontból felülmúlja az elvárásokat, és biztosítja a védelmet és kényelmet, amire szüksége van a munkájában vagy a szabadidős tevékenységek során!

 
84 115 Ft + ÁFA = 106 826 Ft
Női High-Vis télikabát 4470-1977-9955

Női High-Vis télikabát 4470-1977-9955

 

100% poliészter, oxford, laminált, vízálló 15000 mm, szélálló, légáteresztő Ret 8,5, 200 g/m²

Szerezd be a legújabb és legkiválóbb minőségű télikabátot, amely nem csak megvéd a hideg időjárástól, de kiemelkedően láthatóvá tesz, még a legrosszabb látási körülmények között is! Ez a női szabású télikabát Class 1. osztályú High-Vis minősítéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy extra láthatóságot biztosít, amikor a legnagyobb szükséged van rá.

A kabát anyaga 100% poliészter Oxford, amely laminált és vízálló tulajdonságokkal rendelkezik, így biztos lehetsz benne, hogy szárazon és komfortosan maradsz akár esőben, akár hóban. A 15000 mm-es vízállóság és a szélállóság még extrém időjárási körülmények között is védelmet nyújt. A légáteresztő képessége (Ret 8,5) pedig biztosítja a megfelelő szellőzést és komfortot még aktív tevékenység közben is. A 200 g/m²-es tömegű steppelt bélés további melegséget nyújt, hogy mindig kellemes hőmérsékletben legyél.

A kabát tervezése a kényelmet és a funkcionalitást helyezi előtérbe. A nagyméretű kapucni levehető és speciálisan kialakított meleg béléssel rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik sisakokhoz és fülvédőkhöz. A rejtett egyirányú műanyag cipzár tartós és könnyen kezelhető, míg a hálós panelek a hónaljban és a lapockánál optimális légáramlást biztosítanak. A szélfogó mandzsetta hüvelykujj bújtatóval még hatékonyabban védi a kezedet a hidegtől. A nagy méretű kesztyűtartó napóleon zseb kényelmes és praktikus, míg a szegmentált fényvisszaverő csíkok garantálják, hogy mindenki lásson téged, még rossz látási körülmények között is. Az előhajlított szabású karok és az állítható derék pedig tökéletes illeszkedést és mozgásszabadságot biztosítanak.

A kabát anyaga Öko-Tex® 100 és bluesign® minősítésű, ami azt jelenti, hogy környezetbarát és fenntartható módon készült. Tehát nem csak a saját védelmedre és komfortodra gondolhatunk, hanem a környezetvédelemre is.

 

Mindezek mellett a kabát megfelel a legmagasabb szabványoknak és minőségi előírásoknak.

  • EN ISO 20471 szerint tanúsított 1. osztályú kabát, amely garantálja a kiváló láthatóságot és biztonságot.
  • EN 343, 4.1 osztályú szabvány szerint pedig kiváló vízállóságot és légáteresztő képességet nyújt.
  • EN 342-es szabványnak megfelelően tanúsítva a 1875. cikkel együtt, ami további biztosítékot jelent a kabát minőségére és teljesítményére.

 

 

40°C Ne használj fehérítőt Ne forgasd Nem vasalható Ne tisztítsa szárazon

A mosási utasítások egyszerűek és könnyen betarthatóak, hogy a kabátod mindig tökéletes állapotban maradjon. Csak kövesd ezeket a tippeket:

  • Mosd a kabátot 40°C-on, hogy biztosítsd a megfelelő tisztaságot és higiéniát.
  • Ne használj fehérítőt, mivel az károsíthatja a kabát anyagát és elszíneződést okozhat.
  • Ne centrifugáld a kabátot, mivel ez károsíthatja a steppelt bélést és a töltőanyagot.
  • Vasalásra nincs szükség, mivel a kabát anyaga nem igényli a vasalást, és a magas hőmérséklet károsíthatja a bevonatot és a vízállóságot.
  • Ne tisztítsd szárazon a kabátot, mivel a vegyszerek és a kemény tisztítási eljárások károsíthatják a kabát anyagát és tulajdonságait.

Fontos, hogy gondoskodj a kabátod megfelelő tisztításáról, hogy hosszú élettartamú legyen és megőrizze eredeti tulajdonságait.

 

Ne feledd, hogy ez a kabát nemcsak kiváló minőségű és funkcionális, de csodálatosan is néz ki! Az elegáns és nőies szabás biztosítja, hogy mindig stílusosan öltözz, akár a városban vagy az erdőben jársz.

Ne várj tovább! Vásárold meg ezt a fantasztikus téli kabátot, és élvezd a kényelmet, melegséget és stílust a hideg időben. Rendeld meg még ma, és fedezd fel az igazi téli kabátok világát!

 

 
84 808 Ft + ÁFA = 107 706 Ft
Hi-Vis télikabát EVOLUTION 4469-1921-3389

Hi-Vis télikabát EVOLUTION 4469-1921-3389

 

100% poliészter, Dobby laminált, Dermizax®, vízálló 20 000 mm, szélálló, légáteresztő 20 000 g/m²/24H, 200 g/m²

Termikus bélésű, jól láthatósági téli munkáskabát kiváló minőségű szél és vízálló anyagból, kimagasló légáteresztő képességgel. A munkás télikabát meleg és könnyű. Újrahasznosított PET-palackokból készült béléssel rendelkezik. A kiváló illeszkedés és kényelem érdekében a láthatósági kabát előre hajlított ujjakkal, hónalj alatti szellőzéssel és kétirányú cipzárral felszerelt. Számos praktikus részlet, beleértve a ragasztott varratokat, a viharvédőt, a szélvédőt a nyak körül, a hüvelykujj bújtatóval ellátott mandzsettát, az állítható és levehető kapucnit, a gyapjú bélésű zsebeket zsebfedővel, teszi igazán komfortossá és kimagaslóvá ezt a láthatósági télikabátot. Más szóval, minden extra megtalálható, még az is amit nem sikerült felsorolni.

Megfelel az

EN 343, 3.1 osztály

EN ISO 20471, 3. osztály

EN 342 a 1885 termékkel együtt hordva

40 °C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Vasalás - alacsony Nincs vegytisztítás

40 °C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Vasalás - alacsony Nincs vegytisztítás

 
199 942 Ft + ÁFA = 253 926 Ft
Láthatósági shell dzseki 4490-1924-3389

Láthatósági shell dzseki 4490-1924-3389

 

100% poliészter, 3 rétegű sztreccs, laminált, Dermizax®, vízálló 20000 mm, szélálló, légáteresztő 16000 g/m²/24H,

Hadd mutassam be neked az új csodát, amely garantáltan le fog nyűgözni!

Bemutatom neked a legújabb fejlesztésű, 100% poliészterből készült ruhadarabot. Ez a ruha nem csak kényelmes és tartós, de számos fantasztikus tulajdonsággal rendelkezik, amelyekre szükséged lehet!

Először is, a ruha három rétegű stretch anyagból készül, ami biztosítja a maximális rugalmasságot és kényelmet mozgás közben. De ez még nem minden! A ruhát Dermizax® bevonattal látták el, ami egy forradalmi vízálló technológia. Bármilyen időjárási körülmények között használhatod, mivel vízállósága akár 20 000 mm-t is elér. Tehát ne félj a záporoktól vagy akár egy erős esőzéstől sem! Emellett a ruha szélálló is, hogy megvédjen a hideg széltől.

Azonban nem csak a külső tényezők ellen védelmez, hanem kényelmet is nyújt számodra. A ruha légáteresztő képességgel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy nem fogsz benne izzadni és fojtogatva érezni magad. A légáteresztő képessége eléri a 16 000 g/m²/24H értéket, így mindig száraz és komfortos maradhatsz.

Ez a ruha valóban minden részletében kiváló minőséget képvisel. A ragasztott varrások garantálják, hogy semmilyen víz vagy szél ne juthasson be a ruhába. Ráadásul a sztreccs részek a háton, a karokon és a kapucnival további mozgásszabadságot biztosítanak. A magas gallér és a levehető, állítható kapucni pedig extra védelmet nyújtanak a hideg és a nedves időjárás ellen. Hidegebb időben javasolt egy polár felső vagy az ehhez a termékhez fejlesztett szigetelő dzseki (4498)

A praktikum sem marad el! A ruha számos zsebbel van ellátva, hogy mindig mindenhol hordozhasd fontos dolgaidat. A mellzsebben cipzárral könnyedén elérheted a legfontosabb tárgyaidat. A dupla elülső zsebekben pedig rengeteg hely van az apróbb tárgyaknak, és még egy külső zseb is található, amely polárral van bélelve és rejtett cipzárral zárható. A belső részen pedig hálós és cipzáras zsebek is helyet kaptak, valamint egy speciális lyuk a mobiltelefon kábelnek, hogy mindig csatlakoztathasd azt, amikor szükséged van rá.

A ruhán meghosszabbított hátrésszel találkozhatsz, ami kényelmes viseletet biztosít és megvédi a derekadat. Az állítható derékpánt pedig lehetővé teszi, hogy tökéletesen illeszkedjen hozzád. A mandzsetták is állíthatók tépőzárral, hogy melegen tartsanak és megakadályozzák a hideg bejutását.

Fontos szempont a biztonság is, ezért a ruhán elhelyezett fényvisszaverő anyagok gondoskodnak róla, hogy látható legyél a sötétben. A törzsön, az ujjakon és a vállakon 50 mm széles rugalmas fényvisszaverő csíkok találhatók, így mindig biztonságban vagy az utakon és a sötétben.

 

De vajon milyen szabványoknak felel meg ez a ruha?

  • EN 343, 3.3 osztályú minősítésének köszönhetően garantáltan vízálló és légáteresztő.
  • EN ISO 20471, 2. osztályú minősítés pedig azt jelenti, hogy kiváló láthatóságot biztosít a sötétben. Ráadásul B tanúsítási csoportba tartozik, amely azt jelenti, hogy magas minőségi követelményeknek felel meg.

 

 

40°C Ne használj fehérítőt Ne forgasd Nem vasalható Ne tisztítsa szárazon

Fontos még megemlíteni a ruha mosási leírásait.

  • 40°C-os vízhőmérsékleten mosható, de fehérítőt semmiképpen se használj hozzá. A ruhát nem szabad centrifugálni, vasalni és szárazon tisztítani sem.

Ha valaha is az volt a vágyad, hogy egy valóban minőségi ruhadarabot viselj, amely kényelmet és védelmet nyújt minden időjárási viszontagságban, akkor ez a ruha a választás számodra! A kiváló anyagok, a figyelmes részletek és a magas szabványok garantáltan elégedetté tesznek, legyen szó akár egy városi sétáról, akár a természet felfedezéséről.

Ne habozz tovább, és szerezd be ezt a fantasztikus ruhadarabot még ma! Az életedet megváltoztathatja a kényelem és a minőség kombinációja. Rendeld meg most, és légy felkészülve az izgalmas kalandokra, bármilyen időjárási körülmények között!

 
150 589 Ft + ÁFA = 191 248 Ft
Láthatósági téli munkáskabát 4457-1987-3389

Láthatósági téli munkáskabát 4457-1987-3389

 

100% poliészter, twill, sztreccs, laminált, vízálló 11000 mm, szélálló, légáteresztő Ret 6,3, 150 g/m²

Láthatósági téli munkáskabát steppelt paplan béléssel, amely melegen tart és segít a munkában. A láthatósági télikabát szél és vízálló, leragasztott varrásokkal a vízállóság érdekében. A kapucni meleg béléssel ellátott, sisakokhoz és fülvédőkhöz igazítva. Derékban állítható az egyéni kényelem érdekében, oldalt cipzárral, hogy megkönnyítsék és ne korlátozzák a mozgást térdelés vagy guggolás közben. 

Megfelel az

EN ISO 20471 2. osztály XS-S, 3. M osztály -->
Kombinált tanúsítás B ->M
EN 343, 4.1. osztály
EN 342 szerint tanúsítva, ha a 1875-ös termékkel használják

szabványoknak

40 °C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

40 °C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

 
97 008 Ft + ÁFA = 123 200 Ft
Láthatósági télikabát 4485-1977-8933

Láthatósági télikabát 4485-1977-8933

 

100% poliészter, oxford, laminált, vízálló 15000 mm, szélálló, légáteresztő Ret 8,5, 200 g/m²

Ismerkedj meg új, lenyűgöző termékünkkel! Ez a 100% poliészterből készült, Oxford anyagból kialakított kabát valóban mindent megtesz azért, hogy komfortosan és stílusosan érezd magad a szabadban. Engedd meg, hogy bemutassam részletesen a jellemzőit, és garantálom, hogy végigizgatva olvasva rögtön meglesz a kedved a vásárláshoz!

  • Vízálló 15 000 mm: A kabátot bevonattal látták el, ami lehetővé teszi, hogy akár 15 000 mm esőzés alatt is száraz maradj. Soha többé nem kell aggódnod az eső miatt, legyen szó akár városi sétáról vagy természetjárásról.

  • Szélálló, légáteresztő: Ezt a kabátot olyan körülményekre tervezték, ahol a szél erős lehet. Meglátod, hogy mennyire hatékonyan távol tartja majd tőled a hideg szelet, miközben a légáteresztő anyagnak köszönhetően nem fogsz izzadni. A Ret 8,5 érték garantálja a kiváló légáteresztést.

  • Steppelt bélés: A melegen bélelt steppelt bélés tökéletes választás a hideg időjárásra. Nem csak hogy melegen tart, de még stílusos megjelenést is kölcsönöz.

  • Szél és vízálló anyag ragasztott varrással: A kabát anyaga szél és vízálló tulajdonságokkal rendelkezik, és a ragasztott varratoknak köszönhetően még jobban ellenállnak a nedvességnek. Így teljes biztonságban érezheted magad, akár viharos időben is.

  • Praktikus részletek: A kabát kialakítása gondosan tervezett részletekkel rendelkezik, amik a kényelmet és funkcionalitást célozzák. Hüvelykujj bebújtatós szélfogós mandzsettával rendelkezik, ami nem csak jól néz ki, de még védelmet is nyújt a hideg ellen. Az oldalt található cipzár könnyű hozzáférést biztosít, és a hajtókával is védi a záródást. A fém patentok  és gombok pedig elegáns megjelenést kölcsönöznek a kabátnak.

  • Kényelmes részletek: A polár bélésű gallér és a magas gallér cipzárral kiváló védelmet nyújt a hideg és a szél ellen. Ráadásul a kabát rendelkezik egy különleges kapucnival, amit sisakhoz és fülvédőhöz lehet használni. A levehető és állítható kapucni meleg béléssel további kényelmet biztosít. A deréknál található húzózsinór segítségével pedig testre szabhatod a kabát illeszkedését.

  • Kiváló biztonság: A kabát részletesen kidolgozott biztonsági elemekkel rendelkezik. A fényvisszaverő nyomat a kapucni hátulján, valamint a 50 mm széles transzfer fényvisszaverő csíkok a testen és az ujjakon kiemelkedően fontosak a láthatóság és a biztonság szempontjából. 

  • Stílusos és praktikus: A kabát nem csak kiváló védelmet és kényelmet nyújt, hanem igényes és stílusos megjelenést is biztosít. A cipzár a bélésben, az egyszerű textil díszítés és a fényvisszaverő transzferrel ellátott Hypalon fogantyú eleganciát és praktikusságot kölcsönöznek a kabátnak.

 

A kabát a következő szabványoknak felel meg:

  • EN ISO 20471, 1. osztályú tanúsítvány és az
  • EN 343, 4.1 osztályú minősítés garantálja a magas szintű biztonságot.
  • EN 342 szabvány szerinti 1875. cikkel is tanúsítva van.

40°C Ne használj fehérítőt Ne forgasd Nem vasalható Ne tisztítsa szárazon

Nem kell aggódnia a tisztítással kapcsolatban sem

  • Mosd 40°C-on, de ne használj fehérítőt. Ne centrifugáld és ne vasald. Tisztítás során ne használj száraztisztítót.

Összességében, ez a kabát minden szempontból magas minőséget és kényelmet nyújt. A praktikus részletek, a kiváló biztonsági elemek és a stílusos megjelenés együttesen teszik ezt a kabátot tökéletes választássá. Ne habozz tovább, szerezd be ezt a lenyűgöző darabot, és élvezd a szabadban töltött időt a legjobb formádban!

 
92 156 Ft + ÁFA = 117 038 Ft
Multinorm téli parka 4527-1534-3389

Multinorm téli parka 4527-1534-3389

 

44% modakril, 30% pamut, 20% poliamid, 5% aramid, 1% antisztatikus, ripstop, lángálló, antisztatikus, laminált, vízálló 12000 mm, szélálló, légáteresztő Ret 8,15, 290 g/m²

A Blaklader 4527-es multinorm parka kiváló minőségű, multifunkcionális kabát, amely több szabványnak is megfelel. A kabát anyaga strapabíró RIPSTOP, vízlepergető és szélálló, így kiváló védelmet nyújt a különböző időjárási körülmények között. A hőszigetelt bélés, laminált anyag és ragasztott varrások révén megbízhatóan védi a hidegtől, széltől és esőtől.

A kabát rendkívül sokoldalú felszereltséggel rendelkezik. A felsőtesten elhelyezett cipzáras zsebek és mellényzsebek biztonságos tárolást tesznek lehetővé az eszközök és személyes tárgyak számára. A belső zsebek praktikusak és nagy kapacitásúak, így elegendő helyet nyújtanak a különböző dokumentumok és felszerelések számára. A derékrész állítható, az ujjak pedig tépőzárral állíthatók. A kabát kétirányú cipzárral, csuklópántokkal a mandzsettán és vágott transzfer fényvisszaverő csíkokkal van ellátva.

A kabáthoz opcionálisan megvásárolható, állítható és levehető kapucni (termék kód 2167) tartozik, valamint tépőzáras mandzsetta, amely hőtartást és szélvédő hatást biztosít. A parka fluoreszkáló részei és a fényvisszaverő csíkok növelik a láthatóságot, ezzel biztonságosabbá téve a munkavégzést.

 

A kabát megfelel az alábbi szabványoknak:

  • EN 1149-5: Az elektrosztatikus töltések elleni védelemre vonatkozó szabvány.
  • EN ISO 20471, 3. osztály: A láthatóságot és a védőruházat vizuális teljesítményét meghatározó szabvány, 3. osztályú.
  • EN ISO 11611, 1. osztály A1+A2: A hegesztés és hasonló munkák során a szikrázás, a lángok és a hő hatására nyújtott védelemre vonatkozó szabvány, 1. osztályú A1+A2 kategóriában.
  • EN 13034 PB [6]: Védettséget nyújt a folyékony kemikáliák ellen.
  • EN 343, 4.1. osztály: A vízállóságot és a lélegző képességet meghatározó szabvány, 4.1. osztályú.
  • EN 61482-2, APC 2: Az elektromos ív hatására nyújtott védelmet meghatározó szabvány, APC 2 kategóriában.
  • ATPV - 39 cal/cm²: Az ív alatt nyújtott védelem értéke, 39 kalória/négyzetcentiméter.
  • ELIM - 33 cal/cm²: Az ív alatt nyújtott védelem határértéke, 33 kalória/négyzetcentiméter.
  • Az EN 342 szerint tanúsított, az art 1817-tel együtt használva: Hideg időjárásban biztosított hőszigetelésre vonatkozó szabvány, a 1817-es cikkel együtt használva.
  • EN ISO 11612 A1, A2, C1, E3, F1: A hő hatására nyújtott védelemre vonatkozó szabvány, A1, A2, C1, E3 és F1 kategóriában.

 

60 °C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

Mosási utasítások: Az optimális mosási hőmérséklet 60 Celsius fok. Ne használj fehérítőszert. Ne szárítsd gépi szárítóban. Ne vasald. Ne vegytisztítsd.

 
252 969 Ft + ÁFA = 321 270 Ft
Fűthető mellény 3880-2032-9900

Fűthető mellény 3880-2032-9900

 

ELŐRENDELHETŐ szállítás 2023-12-10-től.

 

91% poliamid, 9% elasztán, ripstop, bevonat, vízlepergető, 80 g/m²

Fedezze fel a forradalmi újítást a Blåkläder és Clim8® közös termékében, amely egy igazi csodája a fűtés technológiának! A Clim8® okos fűtési rendszerrel ellátott mellény olyan, mintha egy gondoskodó barátja lenne, aki mindig arra figyel, hogy ne fázzon meg. A mellény érzékeli, amikor testhőmérséklete lecsökken, és azonnal beindítja a fűtést, hogy megfelelően átmelegítse önt. Nem kell többé borongós napokon aggódnia a hidegtől, hiszen ez a mellény mindig gondoskodik róla, hogy kellemesen meleg maradjon.

 

A kiváló minőségű steppelés mind az elülső, mind a hátsó részen biztosítja a hatékony hőszigetelést. Emellett a mellény oldalainál használt kötött poliészter anyag kivételes mobilitást és kényelmet biztosít, így szabadon mozoghat benne. Az alkalmazkodó, beépített technológia egy termosztátból és egy számítógépből áll, amely követi testhőmérsékletét és akkumulátoros elemek segítségével szabályozza a mellény hőmérsékletét. A mellény mosható is, így mindig friss és tiszta marad.

 

A 7.4V 3000mAh újratölthető lítium-ion akkumulátorral működő fűtési rendszer három fűtőelemmel és egy vezérlőmodullal rendelkezik, amelynek kijelzője mutatja a fűtés állapotát. Az elülső zsebek és a jobb oldalon található akkumulátor tárolója praktikus és könnyen hozzáférhető. A mellény rendkívül tartós és hosszú élettartamú, így a befektetés egyszerűen megéri.

 

A termék rendkívül kényelmes viselet, melyet a modern dizájn és a prémium minőség tesz teljessé. Az egyirányú műanyag cipzár és a belső széldzseki még jobban védi önt a hidegtől. A normál szabásvonal garantálja, hogy a mellény minden testalkathoz illeszkedik. A  modell női változatban is megtalálható 3881-es kódon.

 

 

A mosási útmutatóval sem kell sokat bajlódnia.

40 °C - enyhe Nincs fehérítés Nincs szárítógép Tartsa szárazon Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

  • Csak helyezze a mosógépbe 40 °C-on, és kímélő programon mosson.
  • Felejtse el a fehérítőket, a szárítógépet és a vasalást.
  • Csak szárítsa meg megfelelően, és a mellény újra készen áll a viselésre.
  • Vegytisztítás nem szükséges - Otthon is könnyedén tisztán tarthatod.

Ne hagyja ki ezt az innovatív lehetőséget a Blåkläder és Clim8® együttműködésének eredményeként létrehozott termék megvásárlásával! Tegye meg az első lépést a kellemes meleg és a stílusos megjelenés felé ezzel a kivételes fűtött mellénnyel, amely valóban forradalmasítja a hideg elleni védekezést. Vásároljon most, és élvezze a hideg napokat is a Clim8® okos fűtési rendszerrel!

 

 
93 230 Ft + ÁFA = 118 402 Ft
Fűthető női mellény 3881-2032-9900

Fűthető női mellény 3881-2032-9900

 

91% poliamid, 9% elasztán, ripstop, bevonat, vízlepergető, 80 g/m²

Fedezd fel a Blåkläder és Clim8® egyedülálló termékét, a női szabású fűtött mellényt, amely minden nő gardróbjában megkerülhetetlen választás lesz! Engedd meg, hogy elkalauzoljalak a lenyűgöző tulajdonságok és az innovatív technológia világában, amelyek együttesen teszik ezt a mellényt egy valódi kihagyhatatlan ajánlattá.

 

Intelligens Melegítő Rendszer - Clim8® Technológia Ez a mellény nem csupán egy átlagos ruhadarab, hanem egy életstílusváltás szimbóluma is lehet. A Clim8® intelligens melegítő rendszere a századforduló újabb csodája. Képzeld csak el, hogy a mellény minden mozdulatoddal harmóniában rezdül, érzékeli, amikor a tested hőmérséklete lecsökken, és automatikusan gondoskodik arról, hogy mindig megfelelően melegen tartsa magad.

 

Vízlepergető Bevonat - Tartós Védettség Az Időjárástól Az anyag 91% poliamid és 9% elasztán elegyéből készül, ami egyedülálló tartósságot és rugalmasságot kölcsönöz a mellénynek. A ripstop technológia biztosítja, hogy még a legintenzívebb körülmények között is megőrizze kifogástalan megjelenését. A vízlepergető bevonat pedig garantálja, hogy esőben vagy hóban is száraz maradsz, így bármilyen kihívásba is kezdesz, a mellény mindig melletted áll.

 

???? Kényelem és Szabadság - Minden Mozdulathoz A mellényt a hölgyek kényelmére és szabad mozgására tervezték. A steppelés nem csak esztétikai szempontból teszi különlegessé, hanem a test körül kialakított, melegítő hatású zónákat hoz létre. A mellény oldalain pedig rugalmas, kötött poliészter anyag található, amelynek köszönhetően még szabadabbnak és kényelmesebben érezheted magad minden mozdulat közben.

 

Intelligens Technológia - Összhangban A Testeddel A beépített technológia egy valóságos csoda. Egy intelligens termosztát és számítógép figyeli a tested hőmérsékletét, és akkumulátorral működő elemek segítségével pontosan beállítja a mellény melegítését. Az egész rendszer könnyedén kezelhető, és a beépített jelzőfény mindig tudatja veled, hogy éppen milyen hőmérsékleten működik.

 

Újratölthető Akkumulátor - Tartós Meleg Egész Nap A mellény akkumulátorral működik, ami egyszerűen újratölthető, így sosem kell aggódnod a lemerülés miatt. A 7.4V 3000mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor hosszú órákon át tartja fenn a melegítő hatást, így a hideg idő semmiképpen sem fog meglepetésként érni.

 

Stílusos Design - Funkcionalitás És Divat Találkozása A kétirányú cipzár lehetővé teszi, hogy a mellényt saját ízlésednek megfelelően viselhesd. A modern és stílusos megjelenés garantált, és a funkcionalitás szervesen illeszkedik a divat világába. Az elektromos elemek szinte láthatatlanul simulnak a ruha anyagához, így semmi sem árulkodik a hőforrásról. Elérhető férfi változatban is (modell: 3880).

 

Könnyen Kezelhető 

40 °C - enyhe Nincs fehérítés Nincs szárítógép Tartsa szárazon Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

  • Csak helyezze a mosógépbe 40 °C-on, és kímélő programon mosson.
  • Felejtse el a fehérítőket, a szárítógépet és a vasalást.
  • Csak szárítsa meg megfelelően, és a mellény újra készen áll a viselésre.
  • Vegytisztítás nem szükséges - Otthon is könnyedén tisztán tarthatod.

 

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy megtapasztald a Blåkläder és Clim8® ötvözött csodáját! Ez a mellény nem csak egy ruhadarab – ez egy életstílus, egy személyre szabott melegítő megoldás, amely minden napodat különlegessé teheti. Rendeld meg még ma, és légy részese a meleg és kényelem forradalmának!

 
93 230 Ft + ÁFA = 118 402 Ft
  KÖNNYŰ, BÉLELT TÉLI DZSEKI, 4 IRÁNYBAN SZTRECCS 4484-1917-8633

KÖNNYŰ, BÉLELT TÉLI DZSEKI, 4 IRÁNYBAN SZTRECCS 4484-1917-8633

 

Fedezd fel a Vízálló és Szélálló Technológia Csúcsát! ️️

Végre itt a pillanat, hogy az időjárás ne befolyásolja életstílusodat! ️ A legújabb generációs termékünkkel, amelyet a legmodernebb technológiával és a legmagasabb minőségi előírásokkal terveztünk.

Vízállóság és szélállóság a következő dimenzióban Ez a ruházat nem csak a vizes napokra lett tervezve – az 83% poliamid és 17% elasztán tökéletes kombinációja révén, garantáltan kiszolgálja minden kalandodat. Ezen felül a laminált, vízálló réteg 15000 mm-es vízállóságot biztosít, így a természet erejével való találkozás sosem fogja meghatározni, hogy mikor merészkedsz ki.

Lélegzőség és kényelem mesterműve ️ A minőségi élményhez hozzátartozik a kényelem is. A szövet RET értéke mindössze 11,3, ami azt jelenti, hogy a termékünk lélegzősége kivételes. 4 irányú rugalmassága pedig garantálja, hogy bármilyen mozgást is végezz, a ruházat mindig veled tart.

Szuper funkcionalitás, ami minden más előtt jár Nem csupán egy ruhadarabról van szó, hanem egy életstílusról, amely a funkciókon alapszik. A 4 irányú nyújthatóság biztosítja, hogy semmi sem gátoljon meg a mozgásban, miközben a varratok tökéletesen le vannak zárva, így a szél és a víz semmilyen körülmények között sem jut be.

Apró részletek,   A stílusos megjelenés mellett, a praktikusság sem maradhat el. A levehető kapucni hálós béléssel rendelkezik, így nem csak a stílusra, de a kényelemre is odafigyeltünk. Az karvégeken található ujjlyukak a maximális kényelmet és védettséget nyújtják. Az állítható mandzsetták és derékzsinór pedig a személyre szabhatóságot hivatottak elősegíteni.

Biztonság és stílus együtt

A EN 342 és EN 343 szabványok kiemelkedő minőségi szintet és védelmet garantálnak, amelyekre mindenki számíthat. A számok mögött rejlő értékek és osztályozások azt jelentik, hogy ez a ruhadarab a legmagasabb szabványoknak felel meg, amelyek különböző környezeti kihívásokra való felkészültséget és védelmet hivatottak nyújtani.

  • EN 342 - A hideg környezetekben való védelemre szolgáló szabvány: Ez a szabvány a hideg időjárási körülmények közötti védelemre vonatkozik. A ruhadarab tesztelt és ellenőrzött eredményei azt jelzik, hogy megfelelő védelmet nyújt hideg és szél ellen. A certifikált termékek kategóriánként értékelik a hőszigetelést és a lélegzőséget, hogy a viselőjük kényelmesen és biztonságosan tölthesse az időt még a hideg körülmények között is.
  • EN 343 - A vízhatlan és légáteresztő védelem szabványa: Ez a szabvány arra összpontosít, hogy a ruházat vízhatlan legyen, ugyanakkor lehetővé tegye a levegő áramlását, hogy elkerülje a felhevülést vagy a pára visszatartását. A 4.1 osztály azt mutatja, hogy a ruhadarab kiváló vízállósággal és lélegzőséggel rendelkezik. Tehát, még nedves környezetben is szárazon és kényelmesen maradhatsz.

Ezek a szabványok garantálják, hogy a ruhadarab nem csak stílusos, de kiemelkedően magas minőséget és védelmet is nyújt, legyen szó hideg időjárásról vagy nedves körülményekről. A termékünk mindezekkel az előírásokkal összhangban lett kialakítva, hogy te mindig magabiztosan és kényelmesen érezhesd magad, bármilyen időjárás is legyen kint.

 
57 255 Ft + ÁFA = 72 714 Ft
  KÖNNYŰ,NŐI BÉLELT TÉLI DZSEKI, 4 IRÁNYBAN SZTRECCS 4408-1917-8633

KÖNNYŰ,NŐI BÉLELT TÉLI DZSEKI, 4 IRÁNYBAN SZTRECCS 4408-1917-8633

 

Vedd át az irányítást az időjárás felett és szerezd meg a kalandokhoz - munkádhoz a tökéletes felszerelést ezzel a lenyűgöző funkcionális kabáttal! Ez a termék nem csak egy egyszerű ruhadarab, hanem egy igazi életmódbeli döntés, amelynek minden részlete arra szolgál, hogy még több örömöt és kényelmet hozzon az aktív életedbe.

 

Az EN ISO szabványok a termék minőségét és megbízhatóságát garantálják. De mi is ez az EN ISO? Nos, egyszerűen szólva, ezek a nemzetközileg elfogadott előírások, amelyek biztosítják, hogy a termékünk a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelel. Neked csak annyi a dolgod, hogy összpontosíts az élményekre, mert mi már mindent megtettünk azért, hogy a kabátunkkal minden pillanatod emlékezetes legyen.

 

Árnyalatok, mint a szivárvány, anyagok, amelyek a tökéletes védelemre szolgálnak. Az anyag 83% poliamid és 17% spandex elegyéből készül, így biztosítva a szükséges sztreccsel rendelkező könnyedséget, hogy ne korlátozzon a mozgásban. Laminált kialakítása révén vízálló 15000 mm-es értékig, így akár az esőben is magabiztosan vágj neki az útnak. De ne aggódj a szellőzés miatt sem, hiszen légáteresztő anyaga (Ret 11,3) mindig friss levegőt biztosít, hogy ne izzadj túl az izgalmas kalandok közepette.

 

A funkcionalitás a kulcsszó, hiszen ez a kabát a rugalmasság és a megbízhatóság tökéletes egyensúlyát nyújtja. A négy irányba sztreccselő anyag lehetővé teszi, hogy szinte bármit megtegyél benne. A ragasztott varrások és a szél- és vízálló anyag segítenek abban, hogy mindig szárazon és kényelmesen érezd magad, akár a szélviharos tengerparton sétálsz, akár hegyi utakon barangolsz.

 

Az apró részletek teszik teljessé ezt a csodát. A levehető kapucni hálós béléssel nem csak stílusos, de praktikus is. A kétirányú műanyag cipzár és a tépőzáras szélvédő pedig azt biztosítja, hogy minden pillanatban te dönthesd el, mennyi friss levegőt engedsz be. A könnyű textil díszítések és a fényvisszaverő transzfer pedig a részletek iránti gondoskodást tükrözi.

 

A kabát kényelmes bélése és a belső mandzsetta hüvelykujjlyukakkal további komfortot nyújt. Az állítható derékpánt és az állítható mandzsetta pedig lehetővé teszik, hogy a kabátot pontosan a saját igényeidre szabhasd.

 

Ne aggódj, mert ennek a kabátnak a gondozása sem jelent majd neked fejfájást. Az élet a kalandokról szól, és ezt a kabátot úgy terveztük, hogy a gondozása is könnyű legyen. Nincs szükség bonyolult eljárásokra vagy felesleges időveszteségre.

A kabát tisztításához egyszerűen kövesd az alábbi útmutatót:

  1. Mosás: Mosd ki a kabátot maximum 40°C-on. Ez a hőmérséklet nem csak hatékonyan eltávolítja az apróbb szennyeződéseket, de óvja is az anyagot a károsodástól.

  2. Fehérítés nélkül: Semmiképp ne használj fehérítőt. Bár ez a kabát ellenálló, mégis jobb biztonságban lennél, ha mellőznéd a fehérítőszereket.

  3. Centrifugálás: Ne használj centrifugát, egyszerűen csak lógasd fel a kabátot.

  4. Vasalás nélkül: Itt sem kell aggódnod. A kabát anyaga és kialakítása önmagában is megőrzi a formáját, így nincs szükség vasalásra. Könnyedén hordhatod anélkül, hogy bármilyen vasalási teendőd lenne.

  5. Nem száraztisztítható: Bár a kabát minősége megengedné a száraztisztítást, erre nincs is szükség, hiszen könnyen mosható és gondozható otthon is.

 

És hogy a biztonságod is garantált legyen, a kabát minden szegletében fényvisszaverő részletekkel gondoskodtunk arról, hogy a sötétben is mindig látható légy. Ne csak a kabátot nézd, hanem a hitelesítéseket is, hiszen ezek a kulcsfontosságú tanúsítványok garantálják, hogy a kabát minden helyzetben a legjobb teljesítményt nyújtsa. A kabátunk büszkélkedhet a következő tanúsítványokkal:

  • EN 342 együtt a 1810-es termékkel: Ezzel a tanúsítvánnyal a kabát a hideg időjárás és hideg körülmények közötti védelem szempontjából is megfelel a legszigorúbb követelményeknek. Tehát, amikor a hideg szelek fújnak, vagy éppen hóesésben sétálsz, tudhatod, hogy a kabátod garantálja a megfelelő hőmérsékletet és komfortot.

  • Nem High Vis tanúsított: Bár nem High Vis (magas láthatóságú) tanusított kabát,  fényvisszaverő részletekkel gondoskodtunk arról, hogy a sötétben is mindig látható légy.Nem csak jól néz ki, hanem minden szempontból a te védelmedre és kényelmedre lett tervezve.

  • EN 343, Class 4.1: Ezen a tanúsítvánnyal pedig azt bizonyítjuk, hogy a kabátunk vízálló és szélálló tulajdonságokkal rendelkezik, mégpedig a legmagasabb szinten, a 4.1-es osztályban. Tehát nem kell aggódnod a váratlan esőzések vagy zivatarok miatt sem. A kabát nem csak megvéd a nedvességtől, de a kimagasló minősége révén kényelmes és légáteresztő is marad.

 

Ezek a tanúsítványok nem csak üres szavakat jelentenek, hanem a tényeket tükrözik. Amikor ezt a kabátot viseld, tudhatod, hogy egy olyan minőségi terméket választottál, amely minden szempontból a te igényeidre és elvárásaidra lett tervezve. A kalandjaid során mindig megbízhatsz benne, hogy a kabát a legjobb teljesítményt nyújtja. Ezzel a kabáttal minden pillanatban magabiztos és kényelmes lehetsz, és nem kell az időjárástól és körülményektől való félelmetől tartanod.

 
57 255 Ft + ÁFA = 72 714 Ft
Téli pilóta dzseki 4805-1900-9900

Téli pilóta dzseki 4805-1900-9900

 

70% poliészter, 30% pamut, twill, vízlepergető külső anyag, 230g/m²

Fedezze fel a Blaklader munkaruházati cég új csodáját, a műirha bélésű pilóta dzsekit, amely tökéletes választás lehet mindennapi, utcán viselt ruhadarabként is! Ez a dzseki nem csak rendkívül praktikus és tartós, de stílusos kialakításának köszönhetően a figyelem középpontjába helyezi viselőjét.

A tervezők gondoskodtak arról, hogy ez a dzseki minden részletében a legmagasabb minőséget képviselje. Magas gallérja nem csak divatos megjelenést kölcsönöz, hanem extra védelmet nyújt a hideg időjárás ellen. Az elöl található robusztus, műanyag cipzár könnyedén és simán záródik, így a dzseki egyszerűen fel- és levehető.

A Blaklader mérnökei mindig a felhasználók kényelmét tartják szem előtt, és ez a dzseki sem kivétel. Két mellzseb cipzárral, valamint puha polár anyaggal bélelt oldalsó zsebek biztosítanak elegendő tárolóhelyet a szerszámok és személyes tárgyak számára. Ezenkívül egy belső telefontartó zseb is rendelkezésre áll, hogy mindig kéznél legyen a kommunikációs eszköze.

A mozgás szabadsága érdekében a dzseki előre hajlított kabátujjakkal rendelkezik. Így könnyedén és kényelmesen mozoghat még a vastag és erős kabátban is. A derék- és mandzsettarész körkötött, bordázott és rugalmas passzéval készült, így tökéletesen illeszkedik a viselő derék- és csuklóméretéhez.

 

 

40 °C Nincs fehérítés Szárítógépben - alacsony Vasalás - alacsony Vegytisztítás - normál P

De ne feledkezzünk meg a tisztításról sem! A Blaklader mindig az egyszerűségre törekszik, és a dzseki tisztítása sem jelent problémát.

  • Egyszerűen dobja be 40 °C-ra állított mosógépbe. Nincs szükség fehérítésre, és ha szárítógépet használ, válassza az alacsony hőfokot. Vasalás esetén is csak alacsony hőfokot válasszon. A normál vegytisztítás problémamentesen elvégezhető.

 

Tehát ne habozzon tovább! Vásároljon most egy Blaklader műirha bélésű pilóta dzsekit, és élvezze a kényelmet, stílust és tartósságot egyetlen ruhadarabban!

 
38 020 Ft + ÁFA = 48 285 Ft

Webáruház készítés