Kategóriák
Szűrés
szín
(3)
(1)
(4)
(1)
(2)
(2)
(1)
(6)
(7)
(1)
(1)
(2)
(2)
(5)

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT PDF

 

VIDEÓ A MÉRETEZÉSHEZ

ANYAGOK

anyagok

Közvetlen kapcsolat

Székely Gábor

mobil: +36-30-280-1742

e-mail: gabor.szekely@4hend.hu

Kreiss István

mobil: +36-70-332-3000

e-mail: istvan.kreiss@4hend.hu

 

 

Szűrés

szín
(3)
(1)
(4)
(1)
(2)
(2)
(1)
(6)
(7)
(1)
(1)
(2)
(2)
(5)

Házhozszállítás

MULTINORM


 

 


Sorrend:

Lángálló aláöltöző felső cipzáras 4898-1725-9900

Lángálló aláöltöző felső cipzáras 4898-1725-9900

 

59% akril, 39% pamut, 2% antisztatikus, bordázott, égésgátló, antisztatikus, 220g / m²

Ismerd meg a Blaklader szuper strapabíró aláöltöző sorozatát, amely minden szélsőséges időjárási kihívásnak ellenáll, és az ISO szabványoknak is megfelel. Ha a termelékenységedet és a koncentráció képességedet a hideg vagy meleg időjárás veszélyezteti, ne habozz tovább, mert ezek a termékek segítenek megőrizni a kényelmedet és biztonságodat.

Miért válaszd ezt a terméket?

  • Összetétel: Ez az aláöltöző felső 59% akrilból, 39% pamutból és 2% antisztatikus szálas anyagból készül, amely kombináció a kiváló minőségű anyagok erejét és tulajdonságait egyesíti.

 

  • Kényelmes és melegen tart: A kevert szálösszetételnek köszönhetően rendkívül jó hőszigetelő és szárazon tartó képességekkel rendelkezik. Így akár -20°C és +5°C között is hordható anélkül, hogy kényelmed vagy teljesítményed sérülne.

 

  • Multinorm előírásoknak megfelel: Ez a termék nem csak az időjárási kihívásoknak áll ellen, hanem megfelel az úgynevezett "multinorm" előírásoknak is, így biztos lehetsz benne, hogy a legmagasabb szabványoknak felel meg.

 

ISO szabványok:

  • EN11612: Megfelel az EN11612 szabványnak (A1, B1, C1), amely a hő és láng elleni védelem követelményeit állapítja meg.

  • EN1149-5: Ezt a szabványt is teljesíti, amely az elektrosztatikus kisülés elleni védelem követelményeit határozza meg.

  • EN 61482-2 (Class 1): A Class 1 minősítésű EN 61482-2 szabvány szerinti előírásoknak is megfelel, ami az elektromos ív kisülés elleni védelemre vonatkozik.

  • EBT 4,4 cal/cm², HAF: 69,1%: Emellett a termék 4,4 kalóriás sugárzás elleni védelmet nyújt, és magas HAF értékkel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy hatékonyan képes csökkenteni a hőhatást.

 

Tudod, hogy a munka folytonossága és a biztonság mindennél fontosabb. A Blaklader aláöltöző felsővel megteheted, hogy bármilyen időjárásban kényelmesen és hatékonyan dolgozz, miközben megfelelsz a legszigorúbb szabványoknak is. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és szerezz be egyet még ma!

 

Nem fehérítés Nem vegytisztítás 40 ° C Vasalás - közepes Szárítógép - alacsony

Mosási útmutatónkat is kövesd, hogy hosszú éveken keresztül élvezhesd annak minden előnyét.

  • Mosás: Maximális hőfok 40°C.
  • Nincs fehérítés.
  • Nincs vegytisztítás.
  • Vasalás: Közepes hőmérsékleten.
  • Száradás: Alacsony hőmérsékleten szárítsd.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és szerezd be a Blaklader aláöltöző felsőt, hogy a munkád során mindig a legjobbat hozhasd ki magadból, bármilyen idő is legyen kint. Készülj fel a szélsőséges kihívásokra és maradj biztonságban és kényelmesen, miközben felveszed a versenyt az időjárással!

 



 
35 213 Ft + ÁFA = 44 720 Ft
MULTINORM hátas nadrág 2678-1514-3389

MULTINORM hátas nadrág 2678-1514-3389

75% pamut, 24% poliészter, 1% antisztatikus, lángmentes, 350g / m²

 

Ismerd meg a Multinorm ujjatlan overallt, amely tökéletes védelmet nyújt a zord munkakörnyezetben dolgozóknak! Ez a ruha nem csak rendkívül tartós anyagból készült, hanem kényelmes illeszkedést és extra térderősítést is biztosít. Ezenkívül számos intelligens funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a munkát.

 

Az overall állítható vállvarrásokkal rendelkezik, így tökéletesen illeszkedik minden testalkathoz. A gombos záródású késtartó lehetővé teszi, hogy mindig könnyen hozzáférhess a szükséges eszközökhöz, míg az oldalsó kalapácshuroknak köszönhetően mindig kéznél lesz a kalapácsod. A ruhán több rugalmas zseb található, például térdvédő zsebek két különböző magasságban és betétes füles zsebek, amelyek extra tárolóhelyet biztosítanak a munkaeszközöknek.

 

A Multinorm overall iparilag mosható, tehát könnyen tisztán tartható. Teljes mértékben megfelel az EN ISO 15797 szabványnak, amely biztosítja a tartósságot és minőséget. A ruha anyaga Öko-Tex® 100 minősítéssel rendelkezik, amely garantálja, hogy a viselése során nem irritálja a bőrt.

 

De miért is olyan fontosak ezek a szabványok? Nézzük, milyen előírásoknak felel meg a Multinorm overall:

  • EN 1149-5: Elektrosztatikus kisülés elleni védelem. Ez a ruha csökkenti a szikrázást és elektrosztatikus feltöltődést, megakadályozva a potenciális veszélyeket.

  • EN ISO 20471, 2. osztály: Ez a szabvány a láthatóságot szabályozza, és biztosítja, hogy a ruházat jól látható legyen a munkakörnyezetben.

  • EN ISO 11611, 1. osztály A1+A2: Ez a szabvány a hegesztésvédelmet szabályozza. A Multinorm overall megfelel ennek a szabványnak, tehát a hegesztéskor kiváló védelmet nyújt az izzó részekkel és a lánggal szemben.

  • IEC 61482-2, 1. osztály: Az ívzár elleni védelemre vonatkozó szabvány. Ez a ruha megfelel ennek a szabványnak, tehát megvédi a viselőjét az elektromos ívből eredő hőhatásoktól és sérülésektől.

  • EN 13034 PB [6]: Ez a szabvány a vegyi anyagok elleni védelmet szabályozza. A Multinorm overall kiváló védelmet nyújt a különböző folyadékok és vegyi anyagok ellen.

  • EN ISO 11612 A1, A2, B1, C1, E3, F1: Ez a szabvány a hő- és lángállóságot szabályozza. A ruha megfelel ennek a szabványnak.

  • EN 14404:2004+A1:2010: A térdvédők szabványa. A Multinorm overallhoz tartozó térdvédők megfelelnek ennek a szabványnak, így a térded hatékonyan védett lesz a munkavégzés során.

 

A Multinorm overall nem csak védelmet nyújt, hanem rendkívül kényelmes is. A 75% pamut és 24% poliészter anyagkeverék miatt kellemesen puha és légáteresztő, így nem fogsz izzadni még hosszú és megerőltető munkanapok során sem. A 1% antisztatikus anyag pedig biztosítja, hogy ne keletkezzenek elektrosztatikus feltöltődések.

 

 

60 °C Nincs fehérítés Szárítógépben - alacsony Nincs vasalás Nincs vegytisztítás PRO zuhanó

A ruha könnyen kezelhető, és a következő utasításokat követve hosszú élettartamot biztosít:

  • Mosd a ruhát 60 °C-on,  ne használj fehérítőszereket, alacsony hőfokon szárítsd, nem szükséges vasalni, nem szabad vegytisztításra vinni. 

 

Ne habozz tovább! Vásárold meg a Multinorm ujjatlan overallt, és biztosítsd magadnak a maximális védelmet a zord munkakörnyezetben! Legyen szó bármilyen nehéz feladatról, ez a ruha segít abban, hogy könnyebben és biztonságosabban végezd el a munkádat. Ne felejtsd, hogy a minőségi ruházat nem csak a kényelmedet szolgálja, hanem a biztonságodat is!

 

 
102 449 Ft + ÁFA = 130 110 Ft
MULTINORM kámzsa 2038-1725-9900

MULTINORM kámzsa 2038-1725-9900

59% modakril, 39% pamut, 2% antisztatikus, bordázott, lángálló, antisztatikus, 220 g/m², ívérték 4,44 cal/cm².

Fedezze fel a forradalmian új védőruházatunkat, amely kiváló védelmet nyújt a munkavégzés során! A nyak és a torkot hatékonyan védi a szél és a huzat ellen, így még a legkeményebb körülmények között is biztonságban érezheti magát. A puha, rugalmas sztreccs anyag rendkívüli kényelmet biztosít veszélyes munkakörnyezetben végzett tevékenységek során.

A termékünk egy fejlett hő- és lángreaktív anyagból készült, amely magas hőhatásra megszilárdul, így állandó védelmet nyújt. A kényelmes bordázott kötött anyag melegen tartja a testet, sőt még a sisak alatt is használható.

 

Termékünk megfelel a következő nemzetközi szabványoknak:

  • EN 1149-5: Elektrosztatikus kisülés elleni védelmet nyújt.
  • ISO 11612 A1, B1, C1: Biztosítja a hő- és lángállóságot a legmagasabb szinten.
  • Ívérték: 4,4 cal/cm²: Magas szintű védelmet nyújt az elektromos ívveszély ellen.
  • IEC 61482-2, 1. osztály: Villamos ívveszély és robbanásveszélyes környezetben végzett munka biztonságát garantálja.

 

40 °C Nincs fehérítés Szárítógépben - alacsony Vasalás - közepes Nincs vegytisztítás

Mosható 40 °C-on. Ne használjon fehérítőt. Szárítsa alacsony hőfokon, ne szárítógépben. Vasalás közepes hőfokon ajánlott. Nem szükséges vegytisztítás.

A fent említett útmutatások betartásával könnyedén karbantarthatja és megőrizheti a termék állapotát hosszú távon. Bízhat benne, hogy a védőfelszerelés mindig kész és hatékony marad, miközben Önt biztonságban tartja munkavégzése során.

 
10 640 Ft + ÁFA = 13 513 Ft
MULTINORM munkás nadrág 1578-1514-3389

MULTINORM munkás nadrág 1578-1514-3389

75% pamut, 24% poliészter, 1% más szál, szatén, égésgátló antisztatikus 350g / m² 

 

A Multinorm Kézműves Nadrág egy úttörő ruhadarab a munkaruha-iparban, amely kiemelkedik a többi multinorm ruhadarab közül. Ez a nadrág egyszerre felel meg több speciális szabványnak, így a kemény környezetben dolgozók számára nyújtja a legmagasabb szintű védelmet.

 

Ez a nadrág tartós anyagból készül, amely ellenáll a legnehezebb munkafeltételeknek is. Nem kell aggódnod a nadrágod tartóssága miatt, mert ez a ruhadarab kifejezetten úgy lett tervezve, hogy hosszú élettartamot biztosítson. Az intelligens zsebmegoldásoknak köszönhetően minden eszközöd kéznél lesz. A Cordura®/Kevlar® megerősített térdvédő zsebek lehetővé teszik, hogy a térdvédőket két különböző pozícióba helyezhesd el, így maximális kényelmet nyújtva.

 

A nadrág iparilag mosható, így nem kell aggódnod a tisztításával kapcsolatban. Ellenáll a folyékony vegyszerek hatásainak, így a munkavégzés során sem kell félned a vegyszerek káros hatásaitól. Ráadásul az anyag Öko-Tex® 100 minősítéssel rendelkezik, ami garancia arra, hogy környezetbarát és az emberi egészséget nem veszélyeztető tulajdonságokkal rendelkezik.

 

A Multinorm Kézműves Nadrág az alábbi szabványoknak is megfelel:

  • EN 1149-5: Ez a szabvány az elektrosztatikus töltések elleni védelemre vonatkozik. 

  • EN ISO 15797: Ez a szabvány az ipari mosásra vonatkozik.

  • EN ISO 20471, 2. osztály: Ez a szabvány a jól láthatósági ruházat követelményeit szabályozza. 

  • EN ISO 11611: Ez a szabvány az ív- és lánghegesztés során nyújtott védelmet szabályozza. A Multinorm Kézműves Nadrág az 1. osztály A1+A2 minősítéssel rendelkezik.

  • IEC 61482-2, 1. osztály: Ez a szabvány az elektromos ív által okozott termális veszélyek elleni védelemre vonatkozik. 

  • EN 13034 PB [6]: Ez a szabvány a folyékony vegyszerek elleni védelmet határozza meg. 

  • EN ISO 11612: Ez a szabvány a hő és lángállóságot szabályozza. A nadrág A1, A2, B1, C1, E3, F1 minősítéssel rendelkezik.

  • ATPV: 11,0 cal/cm², HAF: 82,0%: Ezek a számok azt mutatják, hogy az ívhegesztés során szabaduló hő és a másodlagos láng hatásaitól mennyire véd a nadrág. 

  • EN 14404:2004+A1:2010: Ez a szabvány a térdek védelmét szabályozza. A Multinorm Kézműves Nadrág 4027 vagy a 4057 térdvédővel megfelel ennek a szabványnak.

 

A Multinorm Kézműves Nadrág olyan ruhadarab, amelyben biztonságban érezheted magad a kemény munkakörnyezetben is. Ne habozz tovább, vásárold meg ezt a fantasztikus nadrágot, és élvezd a védelem és kényelem tökéletes kombinációját!

 

A Multinorm Kézműves Nadrág könnyen karbantartható és tisztán tartható. Csak néhány egyszerű utasítást kell követned a megfelelő tisztításhoz:

  • A nadrágot mosd 60 °C-on. Ez a hőmérséklet hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket anélkül, hogy kárt tenne az anyagban vagy a színekben.

  • Ne használj fehérítőszereket. A fehérítőszerek károsíthatják az anyagot és befolyásolhatják a ruhadarab védőképességét.

  • A Multinorm Kézműves Nadrág szárítógépben alacsony hőfokon szárítható. 

  • Nem szükséges vasalni a nadrágot. 

  • Nincs szükség vegytisztításra. 

 

Vásárold meg a Multinorm Kézműves Nadrágot, és élvezd a könnyű tisztíthatóságát és a praktikus tulajdonságait! Így mindig jól felkészülten és biztonságban dolgozhatsz a kemény környezetben!



 
69 281 Ft + ÁFA = 87 987 Ft
Lángálló MULTINORM overall 6378-1514-3389

Lángálló MULTINORM overall 6378-1514-3389

75% pamut, 24% poliészter, 1% antisztatikus, égésgátló antisztatikus, 350g / m²

Képzeld el, hogy elindultál a kemény munka világában, és szükséged van egy ruhára, amely maximális védelmet nyújt a nehéz környezetben végzett tevékenységek során. Nos, megérkeztél a tökéletes megoldáshoz! Bemutatom neked a lángálló antisztatikus overált, ami nem csak hogy rendkívül hatékony, de még stílusos is!

 

Ez az overál egy igazi csodaszer a munkaruhák világában. Hagyományosan 75% pamut és 24% poliészter keverékéből készült, ami biztosítja a kényelmet és a tartósságot. Az antisztatikus anyagnak köszönhetően nem kell aggódnod a statikus elektromosság okozta kellemetlenségek miatt, és ezáltal a munkádba is teljes odaadással veted bele magad.

 

Az overál kiváló minőségű twill anyagból készült, és 350 g/m² súlyával extra strapabíró. Tehát nem kell aggódnod az olaj, a szennyeződés vagy a víz káros hatásaitól sem, mert ez a multinorm ruha maximális védelmet nyújt számodra. Az olaj, a szennyeződés és a víztaszító tulajdonságok révén mindig tisztán és rendezetten fogsz kinézni, akár a legkeményebb munkakörnyezetben is.

 

De ez még mindig nem minden! Az overál tökéletesen megtervezett, hogy kényelmet és praktikusságot biztosítson számodra. Az állítható húzózsinóros derékpánt segítségével pontosan illesztheted a derékvonaladhoz, így garantáltan tökéletesen fog állni rajtad. A ferde hátlap és az állítható ujjvégek pedig további kényelmet nyújtanak a mozgásszabadságodhoz.

 

Azt hiszed, ez már mind? Nos, nem! Az overál még több extra funkcióval rendelkezik. A Protal™-erősítéssel ellátott külső térdvédő zsebek védelmet nyújtanak térdednek, így hosszú távon is garantáltan kényelmesen dolgozhatsz. A háton elhelyezett stretch panel segít a mozgékonyságban, míg a térden elhelyezett  CORDURA®/Kevlar®/Protal® erősítés  megvédi a ruhát a kopástól és az elhasználódástól.

 

A ruha minden részletére gondoltak. Magas gallér cipzárral rendelkezik, amely nemcsak a stílust emeli, hanem extra védelmet nyújt a nyakadnak. Az állítható húzózsinór a derékvonalban lehetővé teszi a pontos illeszkedést és az optimális komfortot. A kivehető ID-zseb pedig különlegessé teszi ezt az égésgátló ruhát.

 

A rejtett kétirányú fém cipzár és a fém patentok pedig a ruha tartósságát és funkcionalitását növelik. A hátsó zsebek bővítettek és zsebfedővel ellátottak külön tárolási lehetőséget nyújtanak, míg a lábzsebben még telefon- és tolltartó is található.

 

A mellzsebek zsebfedővel és rejtett fém cipzárral rendelkeznek, így biztonságosan tárolhatod a fontos dolgaidat. A beépített zseb fedéllel rendelkezik, és nyílással van ellátva az alatta lévő ruhadarab megfogásához. A belső zseb pedig tépőzárral záródik, hogy minden apróságod biztonságban legyen.

 

A térdvédő zsebek további védelmet nyújtanak térdednek, így bármilyen munkafolyamatot végezve kényelmes maradhatsz. A vonalzózseb késtartóval és tolltartó zsebbel felszerelt, hogy mindig kéznél legyenek a szükséges eszközeid.

 

Az állítható ujjvégek tépőzárral állíthatóak, így minden helyzetben optimálisan illeszkednek. A dupla varrással varrt lángálló fényvisszaverő szalagok pedig nem csak a biztonságot, de a stílust is fokozzák.

 

Ezen kívül az overál számos szabványnak is megfelel, amelyek további garanciát nyújtanak a minőségre és a biztonságra. Íme néhány fontos szabvány, amelyekkel rendelkezik:

  • EN 1149-5: Ez a szabvány az elektrosztatikus kisülés elleni védelemre vonatkozik. Az overál antisztatikus tulajdonságának köszönhetően kiváló védelmet nyújt a statikus elektromosság okozta veszélyek ellen.

  • EN ISO 20471, 3. osztály: Ez a szabvány a láthatósági ruházatot szabályozza. Az overál nagy fényvisszaverő tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek biztosítják, hogy jól látható legyél a sötétben vagy rossz látási körülmények között is.

  • EN ISO 11611: Ez a szabvány a hegesztőruházatot szabályozza. Az overál megfelel ennek a szigorú szabványnak, és a 1. osztályú A1+A2 tanúsítvánnyal rendelkezik, amely igazolja, hogy a ruha megfelelő védelmet nyújt a hegesztés során keletkező veszélyek ellen.

  • IEC 61482-2, 1. osztály: Ez a szabvány az elektromos ív elleni védelmet szabályozza. Az overál class 1. osztályú tanúsítvánnyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy hatékony védelmet nyújt az elektromos ív által okozott sérülések ellen.

  • EN 13034 PB [6]: Ez a szabvány a vegyi anyagokkal szembeni védelmet szabályozza. Az overál PB [6] tanúsítvánnyal rendelkezik, amely garantálja, hogy ellenáll az olajnak, szennyeződéseknek és más vegyi anyagoknak.

  • EN ISO 11612: Ez a szabvány a hő- és lángálló ruházatot szabályozza. Az overál teljes mértékben megfelel ennek a szabványnak, és A1, A2, B1, C1, E3, F1 osztályokkal rendelkezik. Az ATPV (Arc Thermal Performance Value) értéke 11,0 cal/cm², a HAF (Heat Attenuation Factor) pedig 82,0%, ami azt jelenti, hogy a ruha hatékony védelmet nyújt a hő és lánghatásokkal szemben.

  • EN 14404:2004+A1:2010 egy szabvány, amely a térdszalagokat és a térdeket védő rendszereket szabályozza.

60 °C Nincs fehérítés Szárítógépben - alacsony Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

Az overálunk könnyen kezelhető és gondozható, hogy mindig friss és tökéletes állapotban tündököljön. Az alábbiakban részletezem a megfelelő mosási és gondozási utasításokat:

  • Ajánlott a 60 °C-os mosás. Használj színes ruhákhoz alkalmas mosószert. Így garantálhatod, hogy a ruha mindig friss és higiénikus legyen.

  • Fontos, hogy kerüld a fehérítő használatát, mivel az károsíthatja az anyagot és befolyásolhatja a ruha színét és minőségét. A fehérítés helyett válassz egyéb tisztítószereket, amelyek nem tartalmaznak fehérítőt.

  • Az overált alacsony hőfokon szárítsd a szárítógépben. Az alacsony hőmérséklet megakadályozza az anyag összehúzódását és károsodását. Ha szeretnéd, hogy az overál továbbra is szép és tartós maradjon, ajánlott a levegőn szárítani.

  • Nincs szükség vasalásra az overál esetében. Az anyag és a szabás olyan kialakítású, hogy minimálisra csökkenti a gyűrődést. Ha mégis szükség lenne rá, használj alacsony hőmérsékletet és gőz nélkül vasald. Ügyelj arra, hogy ne közvetlenül vasald az érzékeny részeket, például a fényvisszaverő szalagokat.

  • Nem szükséges vegytisztítást alkalmazni az overálon. Az anyag könnyen tisztítható és karbantartható az otthoni mosás és gondozás során.

 

Ezek az egyszerű gondozási utasítások biztosítják, hogy az overál mindig kiváló állapotban legyen. A mosási és gondozási utasítások betartásával meghosszabbíthatod az overál élettartamát, és mindig friss és újszerű megjelenést biztosíthatsz magadnak.

 

Ez az overál minden tulajdonságával és részletével a legmagasabb színvonalú munkaruhát képviseli. A ruha nemcsak védelmet nyújt, hanem kényelmet, strapabíróságot és funkcionalitást is garantál. Ne engedd, hogy a kemény munka gátat szabjon az önbizalmadnak és stílusodnak! Válaszd ezt a lángálló antisztatikus overált, és hódítsd meg a munka világát azzal a magabiztossággal, amit egy igazán minőségi ruha nyújt!

 
128 200 Ft + ÁFA = 162 814 Ft
MULTINORM téli dzseki 4068-1530-3389

MULTINORM téli dzseki 4068-1530-3389

55% modakrylic, 43% pamut, 2% antisztatikus, lángálló, laminált, szél-és vízálló, lélegző, 300g / m², ívérték 22,2 cal

Blaklader Multinorm munkás télikabát - A tökéletes választás a biztonságos és kényelmes munkavégzéshez!

Engedd meg, hogy bemutassam neked a Blaklader Multinorm munkás télikabátot, ami igazi áttörést jelent a munkaruha-iparban! Ez a kivételes darab tökéletesen kombinálja a funkcionalitást és a védelmet, hogy minden szempontból kielégítse igényeidet.

Ezzel a télikabáttal a Blaklader arra törekedett, hogy egyetlen ruhadarabban több szabványnak is megfeleljen, és büszkén mondhatjuk, hogy ezt sikerült is elérnie. Engedd meg, hogy felsoroljam neked a télikabát kiváló tulajdonságait, amelyek garantálják a maximális védelmet és kényelmet.

  • Anyagösszetétel: A télikabát 55% modakrylicből, 43% pamutból és 2% antisztatikus anyagból készült. Ez a kombináció kiválóan ellenáll a lángnak, valamint szél- és vízálló tulajdonságokkal rendelkezik. A laminált anyag lélegző képessége pedig biztosítja, hogy a munkavégzés közben is kényelmes maradj.

  • Védelem: Ez a télikabát lángálló és antisztatikus védelemmel rendelkezik, így nem kell aggódnod a potenciális veszélyek miatt. Emellett elektromos áthúzás elleni védelemmel is ellátva, amely extra biztonságot nyújt számodra.

  • Magas láthatóság: A télikabát rendelkezik fényvisszaverő (High-vis) jelöléssel, így még rosszabb látási viszonyok között is jól látható leszel. Ez különösen fontos, ha a munkavégzésed kültéren történik, vagy olyan területen dolgozol, ahol szükség van kiemelt figyelemre a biztonságod érdekében.

  • Kényelem: A télikabát számos apró részlettel van ellátva, amelyek a használatodat teszik még kényelmesebbé és praktikusabbá. A hosszított derék például extra védelmet nyújt, amikor guggolsz vagy hajolsz a munkavégzés közben. Továbbá, két mellkasi tépőzáras zsebbel rendelkezik, amelyekbe kényelmesen elhelyezheted az apróbb eszközeidet. A télikabáton találsz még oldalzsebet tépőzárral, állítható mandzsettát patenttal, belső zsebet és telefontartó zsebet is. Ráadásul a kapucnit is le lehet venni (külön rendelhető), ha éppen nem szükséges.

  • Tartósság: A piszkolódásnak kitett területeken kontraszt színű sötét anyagból készült betéttel van ellátva a télikabát. Ez nemcsak esztétikus, hanem meg is védi a kabátot a kopástól és a túlzott igénybevételtől, hogy hosszú távon is megbízhass benne.

  • Környezetbarát: A Blaklader nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra, és ez a télikabát sem kivétel. Örömmel közölhetem, hogy ez a termék Öko-Tex®100 minősítésű anyagból készül, amely garantálja, hogy nincsenek káros anyagok jelen a ruhadarabban.

 

Most pedig beszéljünk a szabványokról, amelyeknek ez a télikabát megfelel. A Blaklader Multinorm munkás télikabát büszkén viseli az alábbi szabványokat:

  • EN 1149-5: Az antisztatikus tulajdonságokat és az elektrosztatikus kisülésektől való védelmet biztosítja.

  • EN ISO 20471, 3. osztály: Magas szintű láthatóságot garantál rossz látási viszonyok között is.

  • EN ISO 11611, 1. osztály A1: Véd a hegesztési és hasonló munkafolyamatok közben keletkező tűz- és hőhatásokkal szemben.

  • EN 342, tanúsítási szám: 1868: Megfelel a hideg körülmények között végzett munkavégzésre vonatkozó követelményeknek.

  • EN 13034 PB [6]: Védelmet nyújt a folyékony vegyszerek permetezése ellen.

  • EN 343, 4.1. osztály: Vízállóságot és légáteresztő képességet biztosít.

  • ATPV - 34 cal/cm² és ELIM - 30 cal/cm²: Megfelel az elektromos ív által okozott hőhatásokkal szembeni védelem követelményeinek.

  • IEC 61482-2, APC 2: Az elektromos ívvel szembeni védelmet biztosít.

  • EN ISO 11612 A1, B1, C1, E3, F1: Véd a hőhatások, lángok és robbanások által okozott veszélyekkel szemben.

 

40 ° C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

Végül nézzük meg a mosási utasításokat.

  • A télikabátot 40 °C-on moshatod, de fehérítőt, szárítógépet, vasalást és vegytisztítást kerüld el.

 

A Blaklader Multinorm munkás télikabát valóban a legjobb választás a munkavégzéshez. Nem csak kivételes védelmet nyújt a veszélyekkel szemben, de kényelmet és praktikusságot is biztosít számodra. Bátran válaszd ezt a ruhadarabot, és érezd magabiztosan és kényelmesen a munkavégzés során. Ne habozz, vásárold meg még ma, és tapasztald meg a Blaklader minőségét és elkötelezettségét a munkaruha-iparban!





 
169 790 Ft + ÁFA = 215 633 Ft
MULTINORM téli nadrág 1868-1530-3389

MULTINORM téli nadrág 1868-1530-3389

55% modakrylic, 43% pamut, 2% antisztatikus, lángmentes,  laminált, szél és vízálló, lélegző, 300g / m²

 

Fedezd fel a Blaklader multinorm munkanadrágot, a munkaruha-ipar legújabb fejlesztését! Ez a ruhadarab nem csak hogy stílusos és kényelmes, de még számos speciális szabványnak is megfelel, hogy maximális védelmet és biztonságot nyújtson neked munkád során.

 

Ezt a téli munkanadrágot 55% modakrylic és 43% pamut anyagból készítették, ami páratlanul tartós és kényelmes viseletet biztosít. Az 2% antisztatikus anyag hozzájárul a statikus elektromosság hatékony levezetéséhez, így megvéd a potenciális veszélyektől. Ráadásul a laminált, szél- és vízálló tulajdonságoknak köszönhetően mindig száraz és komfortos maradsz, akár rossz időben dolgozol is. A lélegző anyag pedig megakadályozza a túlzott hő és nedvesség felhalmozódását.

 

A Blaklader téli multinorm munkanadrág igazán sokoldalú, és többek között lángálló, antisztatikus és elektromos áthúzás elleni védelemmel is rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnod a munkakörnyezetedben rejlő veszélyek miatt. A láthatóságodat pedig tovább növelik a High-Vis fényvisszaverő csíkok, így még a rossz látási viszonyok között is jól látható leszel.

 

Ez a munkanadrág kifejezetten extrém körülmények között végzett munkára tervezték. A paplan bélés, a ragasztott varrások, a levehető nadrágtartó és a hózárral ellátott kialakítás mind azt biztosítja, hogy kényelmesen és hatékonyan dolgozhass hideg időben is. A Cordura erősítésű térdvédő tartó zsebek pedig extra védelmet nyújtanak térdednek. Emellett a dokumentum tartó és a zsebfedővel védett zsebek praktikus tárolási lehetőségeket kínálnak szerszámok és egyéb apróságok számára.

 

A maximalizált kényelem érdekében a lábszárnál található hosszú cipzár segítségével könnyedén le és felveheted a nadrágot. Így, ha hosszabb ideig tartózkodsz fűtött helyiségben, egyszerűen lehúzhatod, majd gyorsan újra felveheted, anélkül hogy sok időt vesztegnél az öltözködésre.

 

A Blaklader multinorm munkanadrág számos szabványnak megfelel, melyek biztosítják, hogy minden potenciális veszély ellen védve legyél. Először is, megfelel az

  • EN 1149-5 szabványnak, amely a statikus elektromosság elleni védelmet teszteli és igazolja. Ez rendkívül fontos, hogy megelőzzük a szikrák és az elektrosztatikus feltöltődés okozta baleseteket.
  • EN ISO 20471 (2. osztály) szabvány szerinti fényvisszaverő csíkok gondoskodnak arról, hogy bárhol is dolgozz, mindig jól látható legyél még rossz látási viszonyok között is.
  • IEC 61482-2 (1. osztály) szabvány pedig bizonyítja, hogy ez a nadrág megfelel a villamos ív elleni védelemnek, ami kiemelkedő biztonságot nyújt elektromos munkálatok során.
  • EN ISO 11612 (A1, A2, B1, C1, F1) szabvány, amely azt jelenti, hogy lángálló és hővédelemmel rendelkezik.
  • ATPV értéke 11,0 cal/cm², ami azt jelenti, hogy rendkívül hatékony védelmet nyújt a hőhatásokkal szemben.
  • HAF (Heat Attenuation Factor) értéke pedig 82,0%, ami további biztonságot nyújt a hőenergia továbbításának csökkentésében.

A Blaklader multinorm munkanadrág tökéletes választás olyan munkavállalók számára, akik kiemelkedő védelmet és kényelmet igényelnek. Emellett a stílusos és praktikus kialakításával is magára vonja a figyelmet. Ez a nadrág minden elvárásodat felülmúlja, legyen szó a védelemről, a kényelemről vagy a funkcionalitásról.

 

 

60 °C Nincs fehérítés Szárítógépben - alacsony Nincs vasalás Nincs vegytisztítás PRO zuhanó

Ne aggódj a tisztítással kapcsolatban sem! Ez a nadrág egyszerűen kezelhető:

  • Mosógépben mosható 40 °C-on. Nincs szükség fehérítésre, szárítógépre, vasalásra vagy vegytisztításra.

 

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy megvásárold a Blaklader multinorm munkanadrágot! Ez a ruhadarab nem csak hogy megfelel a legmagasabb szabványoknak, de a maximális kényelem és a védelem kombinációját nyújtja számodra. Legyen szó bármilyen munkakörnyezetről vagy időjárási viszonyokról, ez a nadrág az ideális választás!

 
199 942 Ft + ÁFA = 253 926 Ft
MULTINORM téli overall 6368-1530-3389

MULTINORM téli overall 6368-1530-3389

55% modakril, 43% pamut, 2% antisztatikus, twill, égésgátló, antisztatikus, laminált, szél és vízálló, légáteresztő, 300g/m²

Légáteresztő szél- és vízálló anyag, ragasztott varratokkal. A multinorm ruhadarabok a munkaruha-ipar új fejlesztései. Céljuk, hogy minél több speciális szabvány előírásainak tudjon megfelelni egyetlen ruhadarab. Ez a Blaklader multinorm téli overál többek között lángálló, antisztatikus és elektromos áthúzás elleni védelemmel is rendelkezik. Emellett természetesen jól látható (High-vis) fényvisszaverő csíkokat is tartalmaz.  A nadrágszárak belső oldalán elhelyezett Cordura® erősítésű térdvédő tartó zsebek, dokumentum tartó, zsebfedővel védett zsebek jellemzik ezt a modellt. Paplan bélés véd a hideg ellen. A le és felvételt a térdig érő oldalcipzár segíti. Használata elsősorban szabadtérben, nagy hidegben, elektromos szereléssel, hegesztéssel dolgozó munkások számára ajánlott. A kapucni külön megvásárolható (cikkszáma: 2168) Öko-Tex® 100 minősítésű anyag.


Megfelel az

EN 343, 3.1 osztály
EN 1149-5
EN ISO 20471, 3. osztály
ISO 11612 A1, B1, C1
EN 342
IEC 61482-2, 2. osztály
EN 13034 PB [6]
EN ISO 11611, 2. osztály A1, 0
ATPVcal: 3 /cm²
EN 14404:2004+A1:2010 4057 térdvédővel együtt

 

40 °C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

40 °C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

 
304 297 Ft + ÁFA = 386 457 Ft
Lángálló deréköv 4039-0000-9900

Lángálló deréköv 4039-0000-9900

Végre ilyet is lehet kapni.
Lángálló öv sztreccs égésgátló műanyag csattal, Blåkläder logóval. Hossza 130 cm, szélessége 40 mm
Tökéletes, de igazából kötelező termék a lángálló védőruházatokhoz.

Kézi mosás Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

Kézi mosás Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

 
12 546 Ft + ÁFA = 15 934 Ft
MULTINORM munkásnadrág 1479-1514-8933

MULTINORM munkásnadrág 1479-1514-8933

 

75% pamut, 24% poliészter, 1% más szál, szatén, égésgátló antisztatikus 350g / m² 

 

Ez a Blaklader kiváló minőségű védő és munkásnadrágja tökéletes választás a kemény fizikai munkákhoz. Engedd, hogy elmeséljem, miért érdemes megvásárolnod ezt az egyedülálló terméket, és garantálom, hogy nem fogsz csalódni!

 

A MULTINORM munkásnadrág a magas minőségű anyagok tökéletes kombinációjából készült. A 75% pamut, 24% poliészter és 1% más szál összetételének köszönhetően rendkívül tartós és megbízható. A szatén anyag kellemes tapintást biztosít, és az antisztatikus és égésgátló tulajdonságokkal ellátva biztonságban tartanak téged a munkahelyeden. A nadrág vastagsága 350g/m², így kiválóan ellenáll a különféle igénybevételeknek, és hosszú élettartamot garantál.

 

A MULTINORM munkásnadrág a Blaklader minőségének és stílusának örökségét hordozza magán. Bár hasonlít a többi Blaklader munkásnadrágra, ez a változat speciális lángálló és antisztatikus védelemmel rendelkezik, ami extra biztonságot nyújt neked a munkavégzés során. Nem csak funkcionális, hanem stílusos is, hogy a legjobb megjelenést nyújtsa a munkaterületen.

 

Számos praktikus zsebbel rendelkezik, hogy mindig kéznél legyenek az eszközeid. Két első zsebbel, hátsó zsebekkel, vonalzó és vésőtartóval, oldalzsebbel és tolltartó zsebbel felszerelve, ez a nadrág mindenre felkészít. A térdvédő betét behelyezésére alkalmas térdzsebek kopásálló Cordura®  anyagból készültek, így a kényelem és a tartósság tökéletes egyensúlyát nyújtják. A térdvédők két pozícióban helyezhetők be, így mindig megtalálhatod a legkényelmesebb és legmegfelelőbb beállítást.

 

A vastag alapanyag és a dupla soros láncöltéses varratok biztosítják a kiváló tartósságot és hosszú élettartamot. 

 

Kiváló minőségét a szigorú szabványoknak való megfelelésével is igazolja. Az alábbi szabványoknak teljes mértékben megfelel:

  • EN 1149-5: Ez a szabvány az elektrosztatikus töltések elleni védelmet szabályozza, így minimalizálja a szikrázás és elektromos kisülések kockázatát.

  • EN ISO 15797: Ez a szabvány az ipari mosási eljárásokra vonatkozik, amely biztosítja, hogy a munkanadrág hosszú élettartamú és könnyen tisztítható legyen.

  • EN ISO 20471, 2. osztály: Ez a szabvány meghatározza a nagy láthatóságú ruházat követelményeit, és biztosítja, hogy a viselője jól látható legyen a munkakörnyezetben, még rossz fényviszonyok között is.

  • IEC 61482-2, 1. osztály: Ez a szabvány a elektromos ív által okozott termális veszélyek elleni védelmet szabályozza. A munkanadrág első osztályú minősítéssel rendelkezik, így hatékony védelmet nyújt a potenciális veszélyek ellen.

  • EN ISO 11612: Ez a szabvány az hő és lángállóságra vonatkozik. A munkanadrág A1, A2, B1, C1,  F1 minősítéssel rendelkezik, amelyek biztosítják, hogy a ruhadarab hatékonyan védjen a hő és a láng ellen.

  • Az ATPV (11,0 cal/cm²) és a HAF (82,0%) jelzőszámok azt mutatják, hogy a munkanadrág hatékony védelmet nyújt az ívhegesztés során szabaduló hő és a másodlagos láng hatásai ellen. Ezért nyugodtan számíthatsz rá, hogy a Blaklader multinorm munkanadrág biztonságosan védelmez téged a veszélyes munkakörnyezetben.
  • A EN 14404:2004+A1:2010 szabvány szerinti térdvédők ( 4027 és 4057) lehetővé teszik, hogy kényelmesen és hatékonyan védd a térdedet a hosszabb ideig tartó térdeléskor.

 

 

60 °C Nincs fehérítés Szárítógépben - alacsony Nincs vasalás Nincs vegytisztítás PRO zuhanó

A MULTINORM munkásnadrág mosógépben is könnyedén gondozható.

  • 60°C-on mosható, fehérítés nélkül kezelendő, alacsony hőfokon szárítható szárítógépben. Nem igényel vasalást és vegytisztítást, így minden idődet a munkádra fordíthatod, anélkül hogy aggódnod kellene a nadrág tisztításával kapcsolatban.

 

Ne engedd, hogy a munkavégzés során az elhasznált és nem megfelelő védőruházat visszafogjon téged! Válaszd a MULTINORM munkásnadrágot, és érezd magabiztosan és kényelmesen magad a munkahelyeden. A Blaklader minősége és a speciális védelem kombinációja gondoskodik róla, hogy mindig a legjobb legyen a munkaerőd. Ne habozz tovább, vedd meg most, és tapasztald meg az egyedülálló teljesítményét és tartósságát!

 
69 975 Ft + ÁFA = 88 868 Ft
Jól láthatósági MULTINORM munkásnadrág 1579-1514-3389

Jól láthatósági MULTINORM munkásnadrág 1579-1514-3389

 

75% pamut, 24% poliészter, 1% más szál, szatén, égésgátló antisztatikus 350g / m²

A Jól láthatósági MULTINORM munkásnadrág egy olyan ruhadarab, amely minden szempontból kiemelkedik a többi munkanadrág közül. A Blaklader multinorm munkanadrág speciális fejlesztésű ruhadarab, amely a legmagasabb szabványoknak is megfelel, így maximális védelmet nyújt a viselője számára. Engedd meg, hogy részletesen bemutassam neked ennek a lenyűgöző ruhadarabnak a tulajdonságait!

 

Kifejezetten azoknak a munkásoknak készült, akik szabadtéren, elektromos szereléssel és hegesztéssel foglalkoznak. Az első pillantásra azonnal észrevehető a minősége és a figyelemre méltó részletek kidolgozottsága. A nadrág anyaga 75% pamutból, 24% poliészterből és 1% más szálas anyagból készül, szaténszövettel rendelkezik, ami rendkívül tartós és kényelmes viseletet biztosít. Ezen kívül a ruházat égésgátló és antisztatikus tulajdonságokkal rendelkezik, így extra biztonságot nyújt a munkavégzés során.

 

Magas láthatósági (High-Vis) fényvisszaverő csíkokkal van ellátva, amelyek még a legrosszabb fényviszonyok között is lehetővé teszik, hogy mások könnyen észrevegyék a viselőjét. Ez különösen fontos, ha olyan munkakörnyezetben dolgozol, ahol a biztonság kiemelten fontos, például közúti munkálatoknál vagy más veszélyes környezetekben.

 

A Blaklader multinorm munkanadrág nem csak a védelemre, hanem a praktikumra is nagy hangsúlyt fektet. Cordura® erősítéssel ellátott térdvédő tartó zsebek, amelyek lehetővé teszik, hogy könnyedén helyezz be térdvédőket, ami különösen hasznos, ha hosszabb ideig kell térdelve dolgoznod. Emellett dokumentum tartó és lengőzsebek is rendelkezésedre állnak, hogy minden szükséges eszközt és dokumentumot egyszerűen magaddal tudj vinni.

 

Fontos megemlíteni, hogy a Blaklader multinorm munkanadrág megfelel a legmagasabb szabványoknak, amelyek a munkavállalók biztonságát és védelmét szolgálják. Az alábbi szabványokat teljesíti:

  • EN 1149-5: Ez a szabvány az elektrosztatikus töltések elleni védelmet szabályozza, így minimalizálja a szikrázás és elektromos kisülések kockázatát.

  • EN ISO 15797: Ez a szabvány az ipari mosási eljárásokra vonatkozik, amely biztosítja, hogy a munkanadrág hosszú élettartamú és könnyen tisztítható legyen.

  • EN ISO 20471, 2. osztály: Ez a szabvány meghatározza a nagy láthatóságú ruházat követelményeit, és biztosítja, hogy a viselője jól látható legyen a munkakörnyezetben, még rossz fényviszonyok között is.

  • EN ISO 11611: Ez a szabvány az ív- és a lánghegesztés során nyújtott védelmet szabályozza. A Blaklader multinorm munkanadrág 1. osztályú A1+A2 minősítéssel rendelkezik, amely garantálja a magas szintű védelmet a hő és a láng ellen.

  • IEC 61482-2, 1. osztály: Ez a szabvány a elektromos ív által okozott termális veszélyek elleni védelmet szabályozza. A munkanadrág első osztályú minősítéssel rendelkezik, így hatékony védelmet nyújt a potenciális veszélyek ellen.

  • EN 13034 PB [6]: Ez a szabvány meghatározza a folyékony vegyszerek elleni védelem követelményeit. A Blaklader multinorm munkanadrág védelmet nyújt bizonyos folyékony vegyszerekkel szemben, így minimalizálva a balesetek kockázatát.

  • EN ISO 11612: Ez a szabvány az hő és lángállóságra vonatkozik. A munkanadrág A1, A2, B1, C1, E3, F1 minősítéssel rendelkezik, amelyek biztosítják, hogy a ruhadarab hatékonyan védjen a hő és a láng ellen.

  • Az ATPV (11,0 cal/cm²) és az HAF (82,0%) jelzőszámok azt mutatják, hogy a munkanadrág hatékony védelmet nyújt az ívhegesztés során szabaduló hő és a másodlagos láng hatásai ellen. Ezért nyugodtan számíthatsz rá, hogy a Blaklader multinorm munkanadrág biztonságosan védelmez téged a veszélyes munkakörnyezetben.
  • A EN 14404:2004+A1:2010 szabvány szerinti térdvédők lehetővé teszik, hogy kényelmesen és hatékonyan védd a térdedet a hosszabb ideig tartó térdeléskor.

 

A Blaklader multinorm munkanadrág nem csak a védelemről és a szabványoknak való megfelelésről híres, hanem a kiváló minőségről és tartósságról is. Az anyaga és kidolgozása garantálja, hogy hosszú éveken át szolgáljon téged a legmagasabb színvonalon.

 

60 °C Nincs fehérítés Szárítógépben - alacsony Nincs vasalás Nincs vegytisztítás PRO zuhanó

A Blaklader multinorm munkanadrág tisztítása is rendkívül egyszerű és kényelmes. Csupán néhány alapvető útmutatást kell követned, hogy hosszú élettartamú és tökéletes állapotú maradjon:

  • A munkanadrág mosható 60 °C-on. A magas hőmérséklet hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket és a makacs foltokat, miközben friss és tiszta marad.

  • Fontos, hogy ne használj fehérítőt a mosáshoz, mivel ez károsíthatja az anyagot és csökkentheti a ruhadarag teljesítményét. Ezért javasoljuk, hogy kerüld el a fehérítők használatát.

  • A munkanadrágot alacsony hőfokon szárítsd szárítógépben. Ez segít megőrizni az anyag minőségét és formáját, valamint gyorsabban szárad.

  • A Blaklader multinorm munkanadrág nem igényel vasalást. Az anyaga és kidolgozása megakadályozza a gyűrődéseket, így időt és energiát spórolhatsz ezen a lépésen.

  • A munkanadrág nem igényel vegytisztítást. Egyszerűen kövesd a mosási útmutatót, és a ruhadarab hosszú éveken át tökéletes állapotban marad.

 

Ha további információra van szükséged a termék tisztításával kapcsolatban, mindig érdemes konzultálni a gyártó utasításaival vagy szakértőkkel.

 

Ne feledd, hogy a munkavédelem és a biztonság kiemelten fontos, és a Blaklader multinorm munkanadrág minden tulajdonsága arra összpontosít, hogy téged és a munkatársaidat védje a potenciális veszélyektől. Szakíts időt a megfelelő ruházat kiválasztására, és válaszd a Blaklader multinorm munkanadrágot, hogy biztos lépéseket tehess az egészséged és biztonságod érdekében!

 

 
72 747 Ft + ÁFA = 92 389 Ft
MULTINORM hujjú póló 3438-1726-8933

MULTINORM hujjú póló 3438-1726-8933

 

59% modakril, 39% pamut, 2% antisztatikus, pique kötött, égésgátló, antisztatikus, 220g / m² 

A Blaklader hosszú ujjú galléros póló tökéletes választás azok számára, akik speciális követelményeknek szeretnének megfelelni. Ez a klasszikus fazonú póló teljesíti a lángálló, MULTINORM és a jól láthatósági ruhadarabokra vonatkozó szabványok előírásait, így alkalmas a speciális korlátozásokkal rendelkező munkakörökben és munkahelyeken való viselésre is.

A póló ing bordázott gallérral és elasztikus mandzsettával rendelkezik, amelyek nagyobb kényelmet biztosítanak. Az 50 mm széles lángmentes vágott fényvisszaverő szalagok tovább fokozzák a viselés kényelmét.

 

A póló megfelel az alábbi szabványoknak:

  • ISO 11612 A1, B1, C1: Ez a szabvány meghatározza a lángálló védőruházat tulajdonságait és teljesítményét különböző kockázatok esetén.

  • EN ISO 20471, 1. osztály: Ez az európai szabvány meghatározza a magas láthatóságú ruházat követelményeit, hogy a viselője jól látható legyen a kritikus körülmények között.

  • ATPV: 6,3 cal/cm², HAF: 73,0%: Az ATPV (Arc Thermal Performance Value) és a HAF (Heat Attenuation Factor) értékek a ruházat elektromos ívvel szembeni védelmét jelzik.

  • IEC 61482-2, 1. osztály: Ez az ipari szabvány a ruházat elektromos ívvel szembeni védelmét határozza meg.

  • EN 1149-5: Ez a szabvány meghatározza az elektrosztatikus kisülés elleni védelem követelményeit.

 

Nincs fehérítés Nincs vegytisztítás 40 ° C Nincs vasalás Nincs szárítás

A mosási utasítások a következők: Nincs fehérítés. Nincs vegytisztítás. 40 °C-on mosható. Nincs vasalás. Nincs szárítás.

 

Ezeket az utasításokat követve gondoskodhat a póló megfelelő állapotáról és tartósságáról hosszú távon.

 

 
56 943 Ft + ÁFA = 72 318 Ft
MULTINORM melles nadrág 2608-1514-3389

MULTINORM melles nadrág 2608-1514-3389

75% pamut, 24% poliészter, 1% antisztatikus, lángálló, 350g / m²

Ismerkedj meg a Blaklader Multinorm melles nadrággal! Ennek a lenyűgöző ruhadarab megalkotásánál az volt a cél, hogy egyetlen nadrágban ötvözze a különféle speciális szabványok előírásait. Hagyd, hogy elmeséljem, miért érdemes rádöbbenned, hogy ez a nadrág lesz a következő kedvenced!

 

Először is, a Blaklader Multinorm nadrág kiváló minőségű anyagokból készült, hogy biztosítsa a tartósságot és a kényelmet. A nadrág 75% pamutból, 24% poliészterből és 1% antisztatikus anyagból áll, ami azt jelenti, hogy nem csak jól néz ki, hanem kellemes viselet is. A 350g/m² anyag vastagsága pedig megfelelő védelmet nyújt a munkaterületen.

 

Nem csak egy egyszerű munkaruhadarab. Ez egy valódi multifunkcionális ruha, amely képes megfelelni számos szabvány előírásainak. Nem csak lángálló, hanem antisztatikus és elektromos áthúzás elleni védelemmel is rendelkezik. Tehát, ha a biztonság a legfontosabb számodra, akkor ez a nadrág lesz a tökéletes választás.

 

A Blaklader Multinorm nadrág továbbá High-Vis, azaz jól láthatósági jellemzőkkel is rendelkezik. A nadrágon található 65 mm-es fényvisszaverő csíkok biztosítják, hogy mindig észrevegyenek téged, még rosszabb fényviszonyok között is. A biztonságos munkavégzésre gondolva a térdvédő tartó zsebeket CORDURA®/Kevlar®/Protal® erősítéssel látták el, és a dokumentumokat is biztonságban tarthatod a praktikus zsebfedővel védett zsebekben.

 

Ez a nadrág nem csak a fizikai veszélyektől véd, hanem a vegyszerektől is. Tehát, ha olyan munkakörben dolgozol, ahol a folyékony vegyszerekkel való érintkezés mindennapos, akkor ez a nadrág tökéletes választás számodra.

 

Elsősorban azoknak a munkásoknak ajánlott, akik szabadtéren, elektromos szereléssel vagy hegesztéssel foglalkoznak. Azoknak, akiknek fontos a védelem és a kényelem egyaránt.

 

Most pedig hadd meséljek neked a szabványokról, amelyeknek ez a nadrág megfelel.

  • EN 1149-5: Ez a szabvány az elektrosztatikus töltések elleni védelmet szabályozza, így minimalizálja a szikrázás és elektromos kisülések kockázatát.

  • EN 13034 PB [6]: Ez a szabvány meghatározza a folyékony vegyszerek elleni védelem követelményeit. A Blaklader multinorm munkanadrág védelmet nyújt bizonyos folyékony vegyszerekkel szemben, így minimalizálva a balesetek kockázatát.

  • EN ISO 20471, 2. osztály: Ez a szabvány meghatározza a nagy láthatóságú ruházat követelményeit, és biztosítja, hogy a viselője jól látható legyen a munkakörnyezetben, még rossz fényviszonyok között is.

  • EN ISO 11611: Ez a szabvány az ív- és a lánghegesztés során nyújtott védelmet szabályozza. 

  • EN ISO 11612: Ez a szabvány az hő és lángállóságra vonatkozik. A munkanadrág A1, A2, B1, C1, E3, F1 minősítéssel rendelkezik, amelyek biztosítják, hogy a ruhadarab hatékonyan védjen a hő és a láng ellen.

  • IEC 61482-2, 1. osztály: Ez a szabvány a elektromos ív által okozott termális veszélyek elleni védelmet szabályozza. A munkanadrág első osztályú minősítéssel rendelkezik, így hatékony védelmet nyújt a potenciális veszélyek ellen.

  • A EN 14404:2004+A1:2010 szabvány szerinti térdvédők lehetővé teszik, hogy kényelmesen és hatékonyan védd a térdedet a hosszabb ideig tartó térdeléskor.
  • EN ISO 15797: Ez a szabvány az ipari mosási eljárásokra vonatkozik, amely biztosítja, hogy a munkanadrág hosszú élettartamú és könnyen tisztítható legyen.

 

 

60 °C Nincs fehérítés Szárítógépben - alacsony Nincs vasalás Nincs vegytisztítás PRO zuhanó

A Blaklader multinorm munkanadrág tisztítása is rendkívül egyszerű és kényelmes. Csupán néhány alapvető útmutatást kell követned, hogy hosszú élettartamú és tökéletes állapotú maradjon:

  • Örömmel jelentem, hogy a Blaklader Multinorm nadrág könnyedén mosható 60 °C-on.
  • Nem kell aggódnod a vasalás miatt, hiszen erre nincs szükség.
  • A szárítógépben is biztonsággal száríthatod, csak a hőmérsékletet tartsd alacsonyan.
  • És felejtsd el a vegytisztítást, hiszen erre sincs szükség. 

 

Összefoglalva, a Blaklader Multinorm melles nadrág egyedülálló kombinációt nyújt a kényelemről, a stílusról és a legmagasabb szintű biztonságról. Ha azt szeretnéd, hogy a munkaruhád megfeleljen a legszigorúbb előírásoknak és a tevékenységedhez igazodjon, akkor ne habozz többé! Vásárold meg a Blaklader Multinorm nadrágot, és fedezd fel, milyen különbséget tud tenni az életedben!

 
99 087 Ft + ÁFA = 125 841 Ft
Multinorm lángálló zubbony 4087-1514-3389

Multinorm lángálló zubbony 4087-1514-3389

 

75% pamut, 24% poliészter, 1% antisztatikus, twill, égésgátló antisztatikus, 350g / m² 

 

A Multinorm zubbony egy kiváló minőségű és sokoldalú védőruha, amely tökéletesen megfelel a legmagasabb szabványoknak. Ez a zubbony garantálja a viselője biztonságát és védelmét minden környezetben. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk a termék jellemzőit és az egyes szabványokat.

A zubbony elsődleges célja a kiváló láthatóság biztosítása, ezért jól látható minden irányból. Az eleje rövidebbre van szabva, hogy maximális mozgásszabadságot nyújtson, míg a hosszabb hátsó rész védi a derekat. Ez a kialakítás lehetővé teszi a kényelmes és hatékony munkavégzést.

A zubbony két mellkas zsebbel és két hosszában szabott, rejtett deréknál elhelyezett zsebbel rendelkezik, így elegendő helyet biztosít a szükséges eszközök tárolására. Emellett ID kártyatartó, belső zseb és mobil tartó is található rajta, ami további praktikusságot nyújt.

A zubbony biztonságát rejtett cipzárral zárható, így megakadályozza a véletlen kinyílást vagy elszakadást. A szennyeződésnek kitett területeken sötét kontrasztanyag betétek találhatók, amelyek nemcsak esztétikusak, de segítenek megelőzni a szikrák bejutását is, növelve ezzel a viselő biztonságát.

A jó láthatóságot az 50 mm széles fényvisszaverő csíkok biztosítják, amelyek fokozzák a láthatóságot és elősegítik a munkavállalók biztonságát a rossz fényviszonyok között is.

A Multinorm zubbony véd a folyékony vegyszerekkel szemben, a szabványban meghatározott mértékig. Ennek köszönhetően a viselője biztonságban érezheti magát a vegyi anyagokkal szembeni expozíció során.

Ez a zubbony iparilag mosható, és megfelel az EN ISO 15797 szabványnak, amely garantálja a hosszú élettartamot és a könnyű tisztíthatóságot. A termék anyaga Öko-Tex®100 minősítésű, ami azt jelenti, hogy nem tartalmaz káros anyagokat, és biztosítja a felhasználó egészségét és kényelmét.

 

A Multinorm zubbony megfelel a következő szabványoknak:

  • EN ISO 15797 Iparilag mosható
  • EN 13034 PB [6]: Ez a szabvány az anyag ellenállását jellemzi a folyékony kemikáliákkal szemben.
  • EN ISO 20471: Ez a szabvány a láthatóságot szabályozza, és a zubbony ezen szabvány szerint a második vagy harmadik osztályba tartozik a méretétől függően.
  • IEC 61482-2: Ez a szabvány az elektromos ív hőhatásait szabályozza, és a zubbony első osztályba tartozik.
  • EN ISO 11612 A1, A2, B1, C1, E3, F1: Ez a szabvány a hő- és lángállóságot szabályozza, és a zubbony különböző osztályokba sorolható az egyes paraméterek szerint.
  • ATPV: 11,0 cal / cm², HAF: 82,0%: Ezek a paraméterek a zubbony elektromos ív elleni védelmét jellemzik.
  • EN ISO 11611: Ez a szabvány a hegesztéstechnikával összefüggő munkáknál alkalmazott védőruházat követelményeit írja elő, és a zubbony első osztályba tartozik.
  • EN 1149-5: Ez a szabvány az elektrosztatikus kisülések elleni védelmet szabályozza, és a zubbony megfelel ennek a szabványnak.

A Multinorm zubbony tehát kiváló választás a biztonságra és a kényelemre törekvő szakemberek számára. Biztos lehet benne, hogy ez a termék megfelel a legmagasabb szabványoknak és hosszú távon megvédi Önt a különböző veszélyekkel szemben.

60 °C Nincs fehérítés Szárítógépben - alacsony Nincs vasalás Nincs vegytisztítás PRO zuhanó

A Multinorm zubbony mosási utasításai a következők: 

A zubbonyt 60 °C-on moshatja. Ne használjon fehérítőszert, mivel ez károsíthatja a zubbony anyagát és a szabványoknak való megfelelőségét. Alacsony hőfokon szárítsa. Ajánlott a szárítógépben történő szárítás, de kerülje a magas hőmérsékletet, mert ez károsíthatja az anyagot és a védő tulajdonságokat. Nem szükséges vasalni. Ne vegytisztítsa. Az anyag és a védő tulajdonságok megőrzése érdekében kerülje a vegyszerekkel való tisztítást.

Fontos megjegyezni, hogy a zubbony iparilag mosható, így a fent említett mosási utasítások betartása hosszabb élettartamot és jobb teljesítményt biztosít a terméknek. A megfelelő mosás és ápolás révén a Multinorm zubbony mindig készen áll a munkavégzésre, és megfelel a szigorú szabványoknak.

 
74 480 Ft + ÁFA = 94 590 Ft
Multinorm lángálló télikabát 4069-1514-3389

Multinorm lángálló télikabát 4069-1514-3389

75% pamut, 24% poliészter, 1% antisztatikus, twill, égésgátló antisztatikus, 350g / m² 

A multinorm téli kabát tökéletes választás az extrém és megerőltető munkakörülményekhez. A kabátot úgy tervezték, hogy minden irányból látható legyen, még lehajolva is, így fokozott biztonságot nyújt. Kényelmes illeszkedése és tartós anyaga garantálja a hosszú távú kényelmet és a megbízható védelmet.

 

A kabát fontos tulajdonságai közé tartozik a paplan bélés, ami melegen tartja a viselőjét a hideg időben. A belső bélés olaj-, szennyeződés- és víztaszító, hogy védje a kabátot és a viselőt a külső környezet negatív hatásaitól.

 

A külső tanúsító címkék biztosítják, hogy a kabát megfeleljen a különböző szabványoknak és előírásoknak. A polár bélésű gallér és a magas gallér cipzárral kényelmes és meleg viseletet biztosít. A kapucnit gombokkal lehet rögzíteni (külön megvásárolható, 2169). A kabát meghosszabbított háttal rendelkezik, amely extra védelmet nyújt a hideg és a szél ellen.

A lángálló fényvisszaverő szalagok dupla varrással vannak rögzítve a kabáton, így növelve a láthatóságot és a biztonságot még rossz fényviszonyok között is.

A következő további jellemzőkkel rendelkezik:

  • A kivehető ID-zseb égésgátló ruhákhoz nagy funkcionalitást nyújt, lehetővé téve a könnyű azonosítást és az esetleges munkaszabályok betartását.

  • A kabáton található robusztus rejtett egyirányú fém cipzár és előlap rejtett fém nyomógombokkal a tartósságot és a könnyű használatot szolgálják.

  • A mellzseb füllel és a rejtett fém cipzárral praktikus tárolóhelyet biztosít kisebb eszközöknek és személyes tárgyaknak.

  • A beépített zseb füllel további lehetőséget kínál a kényelmes tárolásra.

  • A belső zseb tépőzárral és belső telefonzseb megfelelő védelmet nyújt fontos dokumentumok és elektronikai eszközök számára.

  • A meghosszabbított hát extra védelmet nyújt a hideg időjárási körülmények között. Az állítható szegély tépőzárral lehetővé teszi a kabát illeszkedésének testre szabását.

  • Az állítható ujjvég tépőzárral könnyedén állítható a mandzsetta mérete és hőszigetelése.

  • A lángálló fényvisszaverő szalagok dupla varrással vannak rögzítve a vállakon, az ujjakon és a hátsó alsó szélen. Ez garantálja a nagyfokú láthatóságot és biztonságot a munkakörnyezetben.

A multinorm téli kabát ezekkel a tulajdonságokkal kombinálva megbízható védelmet és kényelmet biztosít az extrém munkakörülmények között, miközben a munkavállalók könnyen hozzáférhetnek az eszközeikhez és személyes tárgyaikhoz.

 

A télikabát megfelel az alábbi szabványoknak:

  • EN 1149-5: Elektrosztatikus kisülés elleni védelmet biztosít.
  • EN ISO 11611: Véd a hegesztés és hasonló munkafolyamatok közben keletkező veszélyek ellen. A kabát 1. osztályú A1+A2 minősítéssel rendelkezik.
  • EN ISO 20471: Nagy láthatóságot biztosít nappal és a sötét órákban. Az XS-L méret 2. osztályú, míg az XL és nagyobb méretek 3. osztályú minősítést kaptak.
  • IEC 61482-2: Az elektromos ívnek való kitettségetől nyújt védelmet, és a kabát 2. osztályú minősítéssel rendelkezik.
  • EN 13034: Véd a gőzök és folyadékok permethatásaival szemben, a kabát PB [6] minősítéssel rendelkezik.
  • EN ISO 11612: Véd a hő- és lánghatásokkal szemben. A kabát A1, A2, B1, C1, E3, F1 minősítéssel rendelkezik.
  • ATPV: Az ívkeletkezés során a kabát 43,0 cal/cm² védelmet nyújt.
  • EN 342: Véd a hideg környezeti hatásoktól. 

Ezen szabványoknak megfelelően a kabát garantálja a megfelelő védelmet és biztonságot a viselője számára a különböző munkafolyamatok során.

40 ° C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

A mosási utasítások a következők:

  • A kabátot legfeljebb 40 Celsius fokon lehet mosni. 
  • Nem ajánlott fehérítőszert használni.
  • Nem szabad szárítógépben szárítani. 
  • Nem szükséges vasalni. Nem lehet vegytisztítani.  

Ezeket az utasításokat követve megőrizheti a kabát minőségét és tartósságát a mosás során.





 
110 871 Ft + ÁFA = 140 806 Ft
Multinorm zubbony INHERENS 4089-1512-3389

Multinorm zubbony INHERENS 4089-1512-3389

 

44% modakril, 30% pamut, 20% FR poliamid, 5% aramid, 1% antisztatikus, ripstop, égésgátló, antisztatikus, 260 g/m²

A lángálló (INHERENS) anyagból készült zubbonyunk a legkorszerűbb dzsekik közé tartozik, kiváló szilárdság/súly arányával. Rendelkezik a legújabb zseb megoldásokkal, például dupla mellkasi zsebbel, amelyek rejtett cipzárral vannak ellátva. Az előre hajlított ujjak, hosszabb hát és állítható mandzsetta gondoskodik a tökéletes illeszkedésről. A Ripstop anyag garantálja a kiemelkedő minőséget és hosszú élettartamot. Női változata is rendelhető, a termék kódja 4969

Ez a termék Öko-Tex®100 minősítéssel rendelkező anyagból készül, amely biztosítja, hogy a termék egészséges és környezetbarát.

A zubbony megfelel az alábbi szabványoknak:

  • EN ISO 15797: Iparilag mosható
  • EN 1149-5: Elektrosztatikus kisülés elleni védelem.
  • EN ISO 11611: Munkavédelmi ruházat hegesztéshez és hasonló munkafolyamatokhoz, 1. osztály A1+A2 besorolással.
  • IEC 61482-2: Villamosírás és ízületekhez kapcsolódó kockázatok elleni védelem, 1. osztályú.
  • EN 13034 PB [6]: Folyadékpermet elleni védelem.
  • EN ISO 20471: Magas láthatóságú ruházat, XS méret 2. osztály, S mérettől 3. osztály.
  • EN ISO 11612: Hő- és lángálló ruházat, A1, A2, B1, C1, E3, F1 besorolással.
  • ATPV: 11,0 cal/cm², HAF: 82,0%: Az ATPV és HAF értékek a lángállóságot és a hőenergia elnyelését mutatják.

60 °C Nincs fehérítés Szárítógépben - alacsony Nincs vasalás Nincs vegytisztítás PRO zuhanó

A mosási utasítások: 60 °C-on mosható. Nem szabad fehéríteni. Alacsony hőfokon szárítható szárítógépben.

Nem szükséges vasalni. Nem szabad vegytisztítani.

 

INHERENS

Az INHERENS minőségű anyag  az úgynevezett beépített tulajdonságú szövetek közé tartozik, ami azt jelenti, hogy a lángálló tulajdonságok be vannak építve az anyag száláiba. Ez az anyag tartós, könnyű és kényelmes. A lángálló tulajdonságok nem külső kezeléssel vagy bevonattal érik el, hanem a szövet összetételében benne vannak. Ez biztosítja, hogy a lángálló tulajdonságok hatékonyak maradjanak a ruhadarab teljes élettartama során, akár többszöri mosás vagy hosszú ideig tartó használat után is. Emellett az beépített tulajdonságú lángálló anyagokat gyakran kényelmesnek találják, mivel jobb légáteresztő képességgel és nedvességelvezető tulajdonságokkal rendelkeznek a kezelt anyagokhoz képest.

 

 
93 542 Ft + ÁFA = 118 798 Ft
Multinorm lángálló nadrág INHERENS 1588-1512-3389

Multinorm lángálló nadrág INHERENS 1588-1512-3389

 

44% modakril, 30% pamut, 20% FR poliamid, 5% aramid, 1% antisztatikus, ripstop, égésgátló, antisztatikus, 260 g/m²

Végre megtaláltad azt a tökéletes lángálló nadrágot, amire mindig is vágytál! A Multinorm lángálló nadrág INHERENS minden szempontból kivételes választás. Engedd meg, hogy részletesen bemutassam neked, hogy miért érdemes beszerezned ezt az lenyűgöző terméket.

 

Elsőként is, hadd emeljem ki a nadrág összetételét, mely 44% modakrilból, 30% pamutból, 20% FR poliamidból, 5% aramidból, valamint 1% antisztatikus anyagból áll. Ez a különleges összetétel garantálja a maximális védelmet és kényelmet. A 260 g/m²-os súlya könnyedén viselhető, anélkül, hogy bármi gátolná a mozgásodat.

 

Az elsődleges előnye ennek a nadrágnak az, hogy a szövet eredendően égésgátló (INHERENS). Ez azt jelenti, hogy a gyulladásgátló tulajdonságok már a szálakban megtalálhatóak, és nem csak különleges bevonattal vannak ellátva. Ezáltal hosszú távon is megőrzi hatékonyságát, így biztonságban érezheted magad bármilyen veszélyes környezetben.

 

A lángálló nadrágunk további előnye, hogy CORDURA® / Kevlar® / Protal® megerősített térdvédő zsebpanelekkel rendelkezik. Ezek a panelek extra védelmet nyújtanak a térdnek, hogy minden helyzetben biztonságban legyél. Emellett számos okos zseb megoldást kínálunk, amelyek a minősítési szabványoknak is megfelelnek. Tudjuk, hogy fontosak a tárolási lehetőségek, ezért a nadrágunk tervezésekor ezt is szem előtt tartottuk.

 

A tartósság és hosszú élettartam szempontjából a Ripstop anyagunk kiváló választás. Ez a csúcsminőségű anyag ellenáll a szakadásoknak és kopásnak, így a nadrágod hosszú ideig tökéletes állapotban marad. Az anyagunk Öko-Tex® 100 minősítéssel rendelkezik, ami biztosítja, hogy környezetbarát és egészséges anyagot viselsz.

 

A Multinorm lángálló nadrág INHERENS nem csak a kiváló anyagösszetételével és tartósságával ragyog, hanem számos szabványnak is megfelel. Engedj meg, hogy röviden bemutassam neked ezeket a szabványokat, amelyek garantálják a lángálló nadrágunk minőségét és megbízhatóságát:

  • EN ISO 15797: Ez a szabvány a mosási tulajdonságokat szabályozza, ami azt jelenti, hogy a nadrágunk könnyen mosható és tartja alakját akár 60 °C-os hőmérsékleten. 

  • EN 1149-5: Ez a szabvány a szövetek elektrosztatikus feltöltődésének ellenállóságát ellenőrzi. 

  • EN ISO 20471, 2. osztály: Ez a szabvány a láthatóságot és a fényvisszaverő képességet szabályozza. 

  • EN ISO 11612: Ez a szabvány a hő és lángállóságot ellenőrzi. 

  • EN ISO 11611: Ez a szabvány a hegesztéssel kapcsolatos védőruházatot szabályozza. 

  • IEC 61482-2: Ez a szabvány az elektromos ívhatásoktól nyújt védelmet. 

  • EN 13034: Ez a szabvány a vegyi anyagok elleni védelmet szabályozza. Nadrágunk PB [6] minősítéssel rendelkezik.

  • EN 14404:2004+A1:2010: Ez a szabvány a térdvédőket szabályozza. A nadrágunkhoz a 4027 és 4057 térdvédő kompatibilis.

 

Ahogy láthatod, a nadrág minden szempontból kivételes választás. Magas minősége, tartóssága és a számos szabványnak való megfelelése garantálja a biztonságodat a munkavégzés során. Ne feledd, hogy rendelkezésre áll a női (7189változat is, így mindenki megtalálhatja a tökéletes nadrágot.

 

60 °C Nincs fehérítés Szárítógépben - alacsony Nincs vasalás Nincs vegytisztítás PRO zuhanó

Nem kell aggódnod a kezelése miatt, mert rendkívül egyszerű és praktikus. Engedd meg, hogy elmagyarázzam a kezelési utasításokat, hogy teljes mértékben kihasználhasd ennek a lenyűgöző terméknek az előnyeit.

  • A nadrág mosható 60 °C-os hőmérsékleten, ami lehetővé teszi a hatékony és alapos tisztítást. 
  • A szárítás során egyszerűen tedd a nadrágot a szárítógépbe, de válassz alacsony hőfokot. 
  • Nem szükséges vasalnod a lángálló nadrágot, így időt és energiát spórolhatsz meg. 
  • Nincs szükség vegytisztításra sem.

Egyszerűen kövesd a fent említett mosási és szárítási utasításokat, és nadrágod mindig friss és készen áll a használatra.

 

Ne habozz tovább, tedd meg a következő lépést az optimális védelem felé, és szerezd be ezt a Multinorm lángálló nadrágot ! A biztonság és a kényelem mindig előnyben kell legyen, és ez a nadrág minden igényedet kielégíti. Rendeld meg most, és tapasztald meg magad, hogy milyen lenyűgöző terméket kínálunk!

 

 
86 610 Ft + ÁFA = 109 995 Ft
Multinorm lengőzsebes nadrág  INHERENS 1589-1512-3389

Multinorm lengőzsebes nadrág INHERENS 1589-1512-3389

 

44% modakril, 30% pamut, 20% FR poliamid, 5% aramid, 1% antisztatikus, ripstop, égésgátló, antisztatikus, 260 g/m²

 

A nadrág anyaga 44% modakril, 30% pamut, 20% FR poliamid, 5% aramid és 1% antisztatikus anyagból áll, és 260 g/m² tömegű. A szövet eredendően égésgátló tulajdonságokkal rendelkezik, melyek a szálakban természetesen jelen vannak. Ez a nadrág megfelel a legfontosabb munkavédelmi szabványoknak.

Legyen szó ipari munkáról vagy más veszélyes környezetről, ez a nadrág mindig a védelemre fókuszál. A modakril, pamut, FR poliamid, aramid és antisztatikus anyagok kombinációja biztosítja a nadrág kiemelkedő tulajdonságait. A modakril és pamut keverékének köszönhetően a nadrág kényelmes viselet, könnyű és légáteresztő anyagot nyújt. Az FR poliamid és aramid anyagok az égésgátló és hőálló tulajdonságokért felelősek, míg az antisztatikus anyag védelmet nyújt a statikus elektromosság ellen.

A nadrágban található CORDURA®, Kevlar® és Protal® megerősített térdvédő zsebpanelek kiváló tartósságot és védelmet biztosítanak a térdben. Ez a megerősítés kifejezetten a nagyobb igénybevételnek kitett területeken található. A nadrág számos okos zsebbel rendelkezik, amelyek megfelelnek a munkavédelmi szabványoknak. Ezek a zsebek különösen megerősítettek, hogy ellenálljanak a túlzott kopásnak, így hosszabb élettartamot biztosítva a nadrágnak.

A nadrág anyaga Ripstop, amely a legmagasabb minőséget és tartósságot kínálja. Ez a speciális szövetstruktúra ellenáll a szakadásoknak és a szálhúzódásoknak, így a nadrág hosszú távon is kiváló állapotban marad. Az anyag Öko-Tex® 100 minősítéssel rendelkezik, amely garantálja, hogy az anyag nem tartalmaz ártalmas anyagokat, és biztonságosan viselhető.

 

A nadrág megfelel az alábbi szabványoknak:

  • EN ISO 15797: Munkaruházat ipari mosására vonatkozó követelmények.
  • EN 1149-5: Antisztatikus tulajdonságokat előíró szabvány.
  • EN ISO 20471, 2. osztály: Magas láthatóságú ruházat követelményei.
  • EN ISO 11612 A1,A2,B1,C1,F1: Hő- és lángálló ruházat követelményei.
  • IEC 61482-2 szerint, 1. osztály: Elektromos ív elleni védelmet előíró szabvány.
  • EN 14404:2004+A1:2010: Térdvédő követelményei.

60 °C Nincs fehérítés Szárítógépben - alacsony Nincs vasalás Nincs vegytisztítás PRO zuhanó

A nadrágot 60 °C-on moshatjuk, nem szabad fehéríteni, alacsony hőfokon szárítógépben szárítható, nem vasalható, és nem szabad vegytisztításra adni.

INHERENS

Az INHERENS minőségű anyag  az úgynevezett beépített tulajdonságú szövetek közé tartozik, ami azt jelenti, hogy a lángálló tulajdonságok be vannak építve az anyag száláiba. Ez az anyag tartós, könnyű és kényelmes. A lángálló tulajdonságok nem külső kezeléssel vagy bevonattal érik el, hanem a szövet összetételében benne vannak. Ez biztosítja, hogy a lángálló tulajdonságok hatékonyak maradjanak a ruhadarab teljes élettartama során, akár többszöri mosás vagy hosszú ideig tartó használat után is. Emellett az beépített tulajdonságú lángálló anyagokat gyakran kényelmesnek találják, mivel jobb légáteresztő képességgel és nedvességelvezető tulajdonságokkal rendelkeznek a kezelt anyagokhoz képest.

 

 
95 621 Ft + ÁFA = 121 439 Ft
Multinorm kantáros nadrág 2889-1512-3389

Multinorm kantáros nadrág 2889-1512-3389


44% modakril, 30% pamut, 20% FR poliamid, 5% aramid, 1% antisztatikus, ripstop, égésgátló, antisztatikus, 260 g/m²

A multinorm ruhadarabok a munkaruha-ipar új fejlesztései. Céljuk, hogy minél több speciális szabvány előírásainak tudjon megfelelni egyetlen ruhadarab. A felhasznált anyagokat tekintve is csúcstechnológiás termék, szakadásmentes (ripstop) anyag CORDURA®/Kevlar®/Protal® erősítésű térdeplők. Ez a Blaklader multinorm munkanadrág többek között lángálló, antisztatikus és elektromos áthúzás elleni védelemmel is rendelkezik. Emellett természetesen jól látható (Hi-vis) fényvisszaverő csíkokat is tartalmaz. CORDURA®/Kevlar®/Protal® erősítésű térdvédő tartó zsebek, dokumentum tartó, zsebfedővel védett zsebek jellemzik ezt a modellt. Használata elsősorban szabadtérben, elektromos szereléssel, hegesztéssel foglalkozó munkások számára ajánlott.  

Megfelel az

EN ISO 15797 ipari mosás

EN 1149-5
EN ISO 20471, 2. osztály
A cikkel együtt. A 4089 XS-S 3. osztályt kap az EN ISO 20471 szerint
EN ISO 11612 A1, A2, B1, C1, E1, F1 Az
EN ISO 11611 szerint tanúsított, 1. osztály A1+A2
IEC 61482-2, 1. osztály
EN 13034 PB [6 ]
ATPV: 11,9 cal/cm², HAF: 79,3%, LOI: 29,6%
EN 14404:2004+A1:2010, 4027 és 4057 térdvédővel együtt

60 °C Nincs fehérítés Szárítógépben - alacsony Nincs vasalás Nincs vegytisztítás PRO zuhanó

60 °C Nincs fehérítés Szárítógépben - alacsony Nincs vasalás Nincs vegytisztítás PRO


 
110 871 Ft + ÁFA = 140 806 Ft
Multinorm nadrág INHERENS 1488-1512-8933

Multinorm nadrág INHERENS 1488-1512-8933

 

44% modakril, 30% pamut, 20% poliamid, 5% aramid, 1% antisztatikus, ripstop, égésgátló, antisztatikus, 260 g / m2, Arc Rating 11,9 cal / cm² 

 

Ez a nadrág az ideális választás azoknak, akik magas szintű munkavédelmet igényelnek. A szövet eredendően égésgátló tulajdonságokkal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a gyulladásgátló hatás a szálakban természetesen úton van jelen. Ez a nadrág CORDURA®/Kevlar®/Protal® megerősített ruganyos térdvédő zsebpanelekkel van ellátva, ami extra védelmet nyújt a térdeidnek.

A nadrág számos okos zseb megoldást kínál, amelyek megfelelnek a minősítési szabványoknak. Az extra kopásnak kitett zsebek dupla anyaggal vannak megerősítve, hogy hosszabb élettartamot biztosítsanak. A Ripstop anyag kiváló minőségű és rendkívül tartós, így hosszú ideig szolgál.

Az anyag Öko-Tex® 100 minősítéssel rendelkezik, amely garantálja a környezetbarát és egészséges anyaghasználatot. A nadrág női változata is rendelhető, a termék kódja   7188

Ez a nadrág megfelel az alábbi szabványoknak:

  • EN 1149-5: Elektrosztatikus tulajdonságokra vonatkozó követelmények.
  • EN ISO 11612 A1, A2, B1, C1, E1, F1: Hő- és lángállósági tulajdonságokat szabályozó szabvány.
  • EN ISO 11611: Védőruházati követelmények hegesztéshez és hasonló műveletekhez.
  • EN ISO 20471, 1. osztály: Magas láthatóságot biztosító védőruházati követelmények.
  • IEC 61482-2, 1. osztály: Elektromos ív hatásainak ellenálló védőruházati követelmények.
  • EN 13034 PB [6]: Védelmet nyújt a kémiai anyagok ellen.
  • EN 14404: Térdeket védő követelmények.

Az ATPV értéke 11,9 cal/cm², a HAF értéke 79,3%, és az LOI értéke 29,6%. Ez a nadrág a 3. osztályba tartozik az EN 14404 szabvány szerint, és a 2004+A1:2010 4027 és 4057 térdvédelemmel együtt asználva.

60 ° C Nincs fehérítés Szárítógépben szárítható - alacsony Nincs vasalás Nincs vegytisztítás PRO bukdácsolás

A nadrág mosható 60 °C-on, nem fehéríthető, alacsony hőfokon szárítható a szárítógépben, nem vasalható, és nem igényel vegytisztítást.

 

INHERENS

Az INHERENS minőségű anyag  az úgynevezett beépített tulajdonságú szövetek közé tartozik, ami azt jelenti, hogy a lángálló tulajdonságok be vannak építve az anyag száláiba. Ez az anyag tartós, könnyű és kényelmes. A lángálló tulajdonságok nem külső kezeléssel vagy bevonattal érik el, hanem a szövet összetételében benne vannak. Ez biztosítja, hogy a lángálló tulajdonságok hatékonyak maradjanak a ruhadarab teljes élettartama során, akár többszöri mosás vagy hosszú ideig tartó használat után is. Emellett az beépített tulajdonságú lángálló anyagokat gyakran kényelmesnek találják, mivel jobb légáteresztő képességgel és nedvességelvezető tulajdonságokkal rendelkeznek a kezelt anyagokhoz képest.

 
83 145 Ft + ÁFA = 105 594 Ft
Multinorm láthatósági póló 3480-1737-3300

Multinorm láthatósági póló 3480-1737-3300

 

60% modakril, 39% pamut, 1% antisztatikus szál, single jersey, lángálló, antisztatikus 210g/m²

A Blaklader multinorm póló egy kiváló ruhadarab, amely megfelel a munkaruha-ipar legújabb fejlesztéseinek és számos speciális szabványnak. Az egyik legfontosabb jellemzője, hogy lángálló és antisztatikus. Ez azt jelenti, hogy a ruhadarab hőhatásoknak ellenáll, és nem vezeti az elektromos töltéseket. Ezzel a pólóval valóban kiemelhetjük a Blaklader munka- és védőruházatok előnyeit.

A póló további fontos tulajdonsága a nagyfokú láthatóság. A fényvisszaverő (High-Vis) jellegű anyag nagymértékben fokozza a viselő biztonságát, különösen rossz látási viszonyok között. A láthatósági csíkok égésgátló vágott transzfer fényvisszaverő anyagból készültek, így még extrém környezetben is megbízhatóan láthatóvá teszik a viselőjüket.

Ezen kívül a póló erősített nyak és vállvarratokkal rendelkezik, amelyek növelik a tartósságot és a kopásállóságot. 

 

A póló megfelel az alábbi szabványoknak:

  • EN 1149-5: Ez a szabvány garantálja, hogy a ruhadarab antisztatikus tulajdonságokkal rendelkezik, ami csökkenti az elektrosztatikus töltések kialakulását.

  • EN ISO 20471 class2: Ez a szabvány biztosítja a láthatóságot, és meghatározza a ruhadarab világossági osztályát. A Blaklader multinorm póló class2-be tartozik, így kiválóan látható a munkakörnyezetben.

  • EN ISO 14116 index 3: Ez a szabvány igazolja, hogy a ruhadarab égésgátló tulajdonságokkal rendelkezik. Ez fontos a tűzveszélyes környezetben végzett munkák során.

 

 

40 °C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

A póló mosási utasításai a következők: Mosásnál maximális hőmérséklet 40 °C lehet. Tilos fehérítőszert használni a mosás során. Nem szabad szárítógépben szárítani. Nem kell vasalni. Nem alkalmas vegytisztításra.

 

A Blaklader multinorm póló a tökéletes választás a munkavégzéshez, amikor fontos a biztonság, a láthatóság és a védettség egyetlen ruhadarabban.

 
34 278 Ft + ÁFA = 43 533 Ft
  Multinorm nadrág sztreccs betéttel INHERENT 1487-1512-8933

Multinorm nadrág INHERENT 1487-1512-8933 (anyagában lángálló)

 

44% modakril, 30% pamut, 20% poliamid, 5% aramid, 1% antisztatikus, ripstop, égésgátló, antisztatikus, 260 g / m2, Arc Rating 11,9 cal / cm² 

 

Hatalmas tömeg / súlyarányú nadrág. A szövet eredendően égésgátló, ami azt jelenti, hogy a gyulladásgátló tulajdonságai természetes úton jelen vannak a szálakban. A nadrág CORDURA® / Kevlar® / Protal® megerősített RUGANYOS térdvédő zsebpanelekkel ellátott. A lábközön és az ülepénelhelyezett sztreccs panelek nagyon kényelmessé teszik viselője számára ezt a nadrágot. Számos okos zseb megoldást kínál, amelyek a minősítési szabványoknak megfelelnek. A túlzott kopásnak kitett zsebek dupla anyaggal vannak megerősítve, hogy meghosszabbítsák az élettartamot. A Ripstop anyag csúcsminőségű, nagyon hosszú élettartamot biztosít.   Kifejezetten alkalmas olyan munkákhoz, mint például villanyszerelő és hasonló kategóriájú munkák. Öko-Tex® 100 minősítésű anyag. A normál "C" méretek átalakíthatók hosszított fazonra.

Megfelel az 

EN 1149-5
EN ISO 20471, 1. osztály
IEC 61482-2, 1. osztály
EN ISO 11612 A1, B1, C1, F1
ATPV: 10,7 cal/cm², HAF 72,5% (stretch anyag)
EN 14404: 2004+ A1: 2010 a 4027 és 4057 térdvédelemmel együtt

60 ° C Nincs fehérítés Szárítógépben szárítható - alacsony Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

Nincs fehérítés Szárítógépben szárítható - alacsony Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

 

INHERENS

Az INHERENS minőségű anyag  az úgynevezett beépített tulajdonságú szövetek közé tartozik, ami azt jelenti, hogy a lángálló tulajdonságok be vannak építve az anyag száláiba. Ez az anyag tartós, könnyű és kényelmes. A lángálló tulajdonságok nem külső kezeléssel vagy bevonattal érik el, hanem a szövet összetételében benne vannak. Ez biztosítja, hogy a lángálló tulajdonságok hatékonyak maradjanak a ruhadarab teljes élettartama során, akár többszöri mosás vagy hosszú ideig tartó használat után is. Emellett az beépített tulajdonságú lángálló anyagokat gyakran kényelmesnek találják, mivel jobb légáteresztő képességgel és nedvességelvezető tulajdonságokkal rendelkeznek a kezelt anyagokhoz képest.

 
107 059 Ft + ÁFA = 135 964 Ft
Multinorm nadrág INHERENS 1488-1513-8953

Multinorm nadrág INHERENS 1488-1513-8953

 

40% modakril, 24% FR viszkóz, 20% poliészter, 10% pamut, 4% aramid, 2% antisztatikus, kettős szövésű, lángálló, antisztatikus, 310 g / m²

A nadrág anyaga önmagában tűzálló, ami azt jelenti, hogy a tűzálló tulajdonságok természetesen jelen vannak a rostjaiban.

A nadrágon található CORDURA®/Kevlar®/Protal® megerősített panelek különösen a térdek területén biztosítanak extra védelmet és tartósságot. Az intelligens zsebmegoldásoknak köszönhetően a nadrágunk megfelel a legmagasabb minőségi szabványoknak. Az extrém igénybevételnek kitett zsebek dupla vastagsággal vannak megerősítve, hogy meghosszabbítsák élettartamukat. A Ripstop anyag kivételes szakadásállóságot biztosít.

A nadrágunk kényelme és funkcionalitása is kiemelkedő. A CORDURA®/Kevlar®/Protal® megerősítés a térdnél biztosít extra védelmet, az állandó használatra szánt zsebek pedig kényelmes tárolást tesznek lehetővé. A nadrág kialakításánál figyelembe vettük az Ön igényeit, és számos praktikus megoldást implementáltunk, mint például a különleges zsebek, az állítható lábszélesség, a tűzálló visszaverő szalagok és még sok más.

 

Ez a nadrág megfelel az alábbi szabványoknak:

  • EN 1149-5: Elektrosztatikus tulajdonságokra vonatkozó követelmények.
  • EN ISO 11612 A1, A2, B1, C1, E1, F1: Hő- és lángállósági tulajdonságokat szabályozó szabvány.
  • EN ISO 11611: Védőruházati követelmények hegesztéshez és hasonló műveletekhez.
  • EN ISO 20471, 1. osztály: Magas láthatóságot biztosító védőruházati követelmények.
  • IEC 61482-2, 1. osztály: Elektromos ív hatásainak ellenálló védőruházati követelmények.
  • EN 13034 PB [6]: Védelmet nyújt a kémiai anyagok ellen.
  • EN 14404: Térdeket védő követelmények.

Az ATPV értéke 11,9 cal/cm², a HAF értéke 79,3%, és az LOI értéke 29,6%. Ez a nadrág a 3. osztályba tartozik az EN 14404 szabvány szerint, és a 2004+A1:2010 4027 és 4057 térdvédelemmel együtt asználva.

 

60 ° C Nincs fehérítés Szárítógépben szárítható - alacsony Nincs vasalás Nincs vegytisztítás PRO bukdácsolás

A nadrág mosható 60 °C-on, nem fehéríthető, alacsony hőfokon szárítható a szárítógépben, nem vasalható, és nem igényel vegytisztítást.

INHERENS

Az INHERENS minőségű anyag  az úgynevezett beépített tulajdonságú szövetek közé tartozik, ami azt jelenti, hogy a lángálló tulajdonságok be vannak építve az anyag száláiba. Ez az anyag tartós, könnyű és kényelmes. A lángálló tulajdonságok nem külső kezeléssel vagy bevonattal érik el, hanem a szövet összetételében benne vannak. Ez biztosítja, hogy a lángálló tulajdonságok hatékonyak maradjanak a ruhadarab teljes élettartama során, akár többszöri mosás vagy hosszú ideig tartó használat után is. Emellett az beépített tulajdonságú lángálló anyagokat gyakran kényelmesnek találják, mivel jobb légáteresztő képességgel és nedvességelvezető tulajdonságokkal rendelkeznek a kezelt anyagokhoz képest.

 
83 145 Ft + ÁFA = 105 594 Ft
Multinorm nadrág INHERENS  1489-1512-8933

Multinorm nadrág INHERENS 1489-1512-8933

 

44% modakril, 30% pamut, 20% poliamid, 5% aramid, 1% antisztatikus, ripstop, égésgátló, antisztatikus, 260 g / m2, Arc Rating 11,9 cal / cm² 

 

Hatalmas tömeg / súlyarányú nadrág. A szövet eredendően égésgátló, ami azt jelenti, hogy a gyulladásgátló tulajdonságai természetes úton jelen vannak a szálakban. A nadrág CORDURA® / Kevlar® / Protal® megerősített ruganyos térdvédő zsebpanelekkel ellátott. Számos okos zseb megoldást kínál, amelyek a minősítési szabványoknak megfelelnek. A túlzott kopásnak kitett zsebek dupla anyaggal vannak megerősítve, hogy meghosszabbítsák az élettartamot. A Ripstop anyag csúcsminőségű, nagyon hosszú élettartamot biztosít.  Öko-Tex® 100 certified material. INHERENS szó jelentése esetünkben=anyagában lángálló, nem vegyileg kezelt.

Megfelel az 

EN 1149-5,

EN ISO 13034 PB [6],

EN ISO 20471 1. osztály,

EN ISO 11611 1. osztály A1 + A2,

EN ISO 11612 A1, A2, B1, C1, E1, F1,

IEC 61482-2 1. osztály,

ATPV: 11.9 cal / cm2, HAF: 79.3%, LOI: 29.6%. 

EN ISO 20471 class3 osztályú tanúsításnak, ha a 4089-es kabáttal együtt használja 

60 ° C Nincs fehérítés Szárítógépben szárítható - alacsony Nincs vasalás Nincs vegytisztítás PRO bukdácsolás

60 ° C Nincs fehérítés Szárítógépben szárítható - alacsony Nincs vasalás Nincs vegytisztítás 

 

 
89 730 Ft + ÁFA = 113 957 Ft
Multinorm nadrág INHERENS 1489-1513-8953

Multinorm nadrág INHERENS 1489-1513-8953

 

44% modakril, 30% pamut, 20% poliamid, 5% aramid, 1% antisztatikus, ripstop, égésgátló, antisztatikus, 260 g / m2, Arc Rating 11,9 cal / cm² 

 

Hatalmas tömeg / súlyarányú nadrág. A szövet eredendően égésgátló, ami azt jelenti, hogy a gyulladásgátló tulajdonságai természetes úton jelen vannak a szálakban. A nadrág CORDURA® / Kevlar® / Protal® megerősített RUGANYOS térdvédő zsebpanelekkel ellátott. Számos okos zseb megoldást kínál, amelyek a minősítési szabványoknak megfelelnek. A túlzott kopásnak kitett zsebek dupla anyaggal vannak megerősítve, hogy meghosszabbítsák az élettartamot. A Ripstop anyag csúcsminőségű, nagyon hosszú élettartamot biztosít.  Öko-Tex® 100 certified material. INHERENS szó jelentése esetünkben=anyagában lángálló, nem vegyileg kezelt.

Megfelel az 

EN 1149-5,

EN ISO 13034 PB [6],

EN ISO 20471 1. osztály,

EN ISO 11611 1. osztály A1 + A2,

EN ISO 11612 A1, A2, B1, C1, E1, F1,

IEC 61482-2 1. osztály,

ATPV: 11.9 cal / cm2, HAF: 79.3%, LOI: 29.6%. 

EN ISO 20471 class 3-as osztályú tanúsításnak, ha a 4089-es kabáttal együtt használja 

60 ° C Nincs fehérítés Szárítógépben szárítható - alacsony Nincs vasalás Nincs vegytisztítás PRO bukdácsolás

60 ° C Nincs fehérítés Szárítógépben szárítható - alacsony Nincs vasalás Nincs vegytisztítás 

INHERENS

Az INHERENS minőségű anyag  az úgynevezett beépített tulajdonságú szövetek közé tartozik, ami azt jelenti, hogy a lángálló tulajdonságok be vannak építve az anyag száláiba. Ez az anyag tartós, könnyű és kényelmes. A lángálló tulajdonságok nem külső kezeléssel vagy bevonattal érik el, hanem a szövet összetételében benne vannak. Ez biztosítja, hogy a lángálló tulajdonságok hatékonyak maradjanak a ruhadarab teljes élettartama során, akár többszöri mosás vagy hosszú ideig tartó használat után is. Emellett az beépített tulajdonságú lángálló anyagokat gyakran kényelmesnek találják, mivel jobb légáteresztő képességgel és nedvességelvezető tulajdonságokkal rendelkeznek a kezelt anyagokhoz képest.

 
91 012 Ft + ÁFA = 115 585 Ft
MULTINORM pulóver 3074-1762-9900

MULTINORM pulóver 3074-1762-9900

60% modakril, 39% pamut, 1% antisztatikus szál, polár, égésgátló, antisztatikus, 280g / m²

Égésgátló pulóverünk a kényelem és a védelem prémium kombinációját kínálja. Ez a pulóver speciális hőálló anyagból készült, ami azt jelenti, hogy hő hatására megszilárdul, így állandó lángállóságot biztosít. Ezáltal Ön maximális biztonságban lehet munkakörnyezetében.

Kényelmes anyagból készült, mely modakril és pamut keveréke, így garantálja a legjobb védelmet. A bordázott derékrész és a mandzsettás mandzsetta tovább fokozza a kényelmet és a megfelelő illeszkedést. Az externális tanúsító címkék pedig igazolják a termék minőségét és megfelelőségét.

 

Ez a pulóver megfelel a következő szabványoknak:

  • EN 1149-5: Ez a szabvány a védőruházat elektrosztatikus kisülésekkel szembeni védelmét biztosítja. Ez azt jelenti, hogy a pulóver elektrosztatikus feltöltődéssel szemben véd.

  • EN ISO 11612 A1, B1, C2, F2: Ez a szabvány az önmeggyulladás, a lángállóság és a hővédelem tulajdonságait értékeli. A pulóverünk az A1, B1, C2 és F2 osztályoknak megfelelően nyújt védelmet.

  • IEC 61482-2, APC 1: Ez a szabvány az elektromos ív elleni védelmet értékeli. A pulóverünk megfelel ennek a szabványnak, és biztonságot nyújt elektromos ív esetén.

  • EBT - 18,4 cal/cm²: Ez a szabvány a hőenergia elleni védelmet értékeli. Pulóverünk 18,4 cal/cm²-es hőenergia elleni védelmet nyújt.

 

40 ° C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

A pulóver mosási utasításai a következők:

  • Mosás 40 °C-on. Nem ajánlott fehérítő használata. Nem szárítható szárítógépben. Nem vasalható. Nem ajánlott vegytisztítás.

 

Ezeket a mosási utasításokat követve a pulóver hosszú élettartamú és megőrzi a védelmi tulajdonságait.

 
45 021 Ft + ÁFA = 57 176 Ft
Multinorm lángálló nadrág INHERENS 1588-1513-5389

Multinorm lángálló nadrág INHERENS 1588-1513-5389

 

40% modakril, 24% FR viszkóz, 20% poliészter, 10% pamut, 4% aramid, 2% antisztatikus, kettős szövésű, égésgátló, antisztatikus, 310 g/m²

Végre megtaláltad azt a tökéletes lángálló nadrágot, amire mindig is vágytál! A Multinorm lángálló nadrág INHERENS minden szempontból kivételes választás. Engedd meg, hogy részletesen bemutassam neked, hogy miért érdemes beszerezned ezt az lenyűgöző terméket.

 

Ez a különleges anyag összetétel garantálja a maximális védelmet és kényelmet. A 310 g/m²-os súlya könnyedén viselhető, anélkül, hogy bármi gátolná a mozgásodat.

 

Az elsődleges előnye ennek a nadrágnak az, hogy a szövet eredendően égésgátló (INHERENS). Ez azt jelenti, hogy a gyulladásgátló tulajdonságok már a szálakban megtalálhatóak, és nem csak különleges bevonattal vannak ellátva. Ezáltal hosszú távon is megőrzi hatékonyságát, így biztonságban érezheted magad bármilyen veszélyes környezetben.

 

A lángálló nadrágunk további előnye, hogy CORDURA® / Kevlar® / Protal® megerősített térdvédő zsebpanelekkel rendelkezik. Ezek a panelek extra védelmet nyújtanak a térdnek, hogy minden helyzetben biztonságban legyél. Emellett számos okos zseb megoldást kínálunk, amelyek a minősítési szabványoknak is megfelelnek. Tudjuk, hogy fontosak a tárolási lehetőségek, ezért a nadrágunk tervezésekor ezt is szem előtt tartottuk.

 

A tartósság és hosszú élettartam szempontjából a Ripstop anyagunk kiváló választás. Ez a csúcsminőségű anyag ellenáll a szakadásoknak és kopásnak, így a nadrágod hosszú ideig tökéletes állapotban marad. Az anyagunk Öko-Tex® 100 minősítéssel rendelkezik, ami biztosítja, hogy környezetbarát és egészséges anyagot viselsz.

 

A Multinorm lángálló nadrág INHERENS nem csak a kiváló anyagösszetételével és tartósságával ragyog, hanem számos szabványnak is megfelel. Engedj meg, hogy röviden bemutassam neked ezeket a szabványokat, amelyek garantálják a lángálló nadrágunk minőségét és megbízhatóságát:

  • EN ISO 15797: Ez a szabvány a mosási tulajdonságokat szabályozza, ami azt jelenti, hogy a nadrágunk könnyen mosható és tartja alakját akár 60 °C-os hőmérsékleten. 

  • EN 1149-5: Ez a szabvány a szövetek elektrosztatikus feltöltődésének ellenállóságát ellenőrzi. 

  • EN ISO 20471, 2. osztály: Ez a szabvány a láthatóságot és a fényvisszaverő képességet szabályozza. 

  • EN ISO 11612 A1, A2, B1, C1, E1, F1: Ez a szabvány a hő és lángállóságot ellenőrzi. 

  • EN ISO 11611 1. osztály A1+A2: Ez a szabvány a hegesztéssel kapcsolatos védőruházatot szabályozza. 

  • IEC 61482-2: Ez a szabvány az elektromos ívhatásoktól nyújt védelmet. 

  • EN 13034: Ez a szabvány a vegyi anyagok elleni védelmet szabályozza. Nadrágunk PB [6] minősítéssel rendelkezik.

  • EN 14404:2004+A1:2010: Ez a szabvány a térdvédőket szabályozza. A nadrágunkhoz a 4027 és 4057 térdvédő kompatibilis.

  •  ATPV (Arc Thermal Performance Value) értéke 11,9 cal/cm². Ez az érték azt mutatja, hogy mennyi hőenergiát képes elnyelni és elvezetni a nadrág a testedtől, így védi meg a bőrödet a súlyos égési sérülésektől. Az ilyen magas ATPV érték azt jelenti, hogy a nadrág kiváló tűzvédelmi tulajdonságokkal rendelkezik, és megbízhatóan véd a hőhatásokkal szemben.
  • HAF (Heat Attenuation Factor) értéke pedig 79,3%. Ez azt mutatja, hogy mennyire hatékonyan csökkenti a nadrág a hőenergiát, mielőtt az a bőrödhöz érne. Ez a magas HAF érték biztosítja, hogy a nadrág maximális védelmet nyújtson a tűz vagy hőhatások ellen, így biztonságban érezheted magad a veszélyes helyzetekben is.
  • LOI (Limiting Oxygen Index) értéke pedig 29,6%. Ez az érték azt mutatja, hogy mekkora mennyiségű oxigénre van szükség a nadrágban található anyagok égéséhez. Minél magasabb az LOI érték, annál nehezebben gyulladnak meg az anyagok, és annál jobban gátolják az égést. Az ilyen magas LOI érték azt jelenti, hogy a lángálló nadrágunk nagyon hatékonyan véd a lángok terjedése ellen, biztosítva ezzel a maximális védelmet.

 

Ahogy láthatod, a nadrág minden szempontból kivételes választás. Magas minősége, tartóssága és a számos szabványnak való megfelelése garantálja a biztonságodat a munkavégzés során. Ne feledd, hogy rendelkezésre áll a női (7189változat is, így mindenki megtalálhatja a tökéletes nadrágot.

 

60 °C Nincs fehérítés Szárítógépben - alacsony Nincs vasalás Nincs vegytisztítás PRO zuhanó

Nem kell aggódnod a kezelése miatt, mert rendkívül egyszerű és praktikus. Engedd meg, hogy elmagyarázzam a kezelési utasításokat, hogy teljes mértékben kihasználhasd ennek a lenyűgöző terméknek az előnyeit.

  • A nadrág mosható 60 °C-os hőmérsékleten, ami lehetővé teszi a hatékony és alapos tisztítást. 
  • A szárítás során egyszerűen tedd a nadrágot a szárítógépbe, de válassz alacsony hőfokot. 
  • Nem szükséges vasalnod a lángálló nadrágot, így időt és energiát spórolhatsz meg. 
  • Nincs szükség vegytisztításra sem.

Egyszerűen kövesd a fent említett mosási és szárítási utasításokat, és nadrágod mindig friss és készen áll a használatra.

 

Ne habozz tovább, tedd meg a következő lépést az optimális védelem felé, és szerezd be ezt a Multinorm lángálló nadrágot ! A biztonság és a kényelem mindig előnyben kell legyen, és ez a nadrág minden igényedet kielégíti. Rendeld meg most, és tapasztald meg magad, hogy milyen lenyűgöző terméket kínálunk!

 

INHERENS

Az INHERENS minőségű anyag  az úgynevezett beépített tulajdonságú szövetek közé tartozik, ami azt jelenti, hogy a lángálló tulajdonságok be vannak építve az anyag száláiba. Ez az anyag tartós, könnyű és kényelmes. A lángálló tulajdonságok nem külső kezeléssel vagy bevonattal érik el, hanem a szövet összetételében benne vannak. Ez biztosítja, hogy a lángálló tulajdonságok hatékonyak maradjanak a ruhadarab teljes élettartama során, akár többszöri mosás vagy hosszú ideig tartó használat után is. Emellett az beépített tulajdonságú lángálló anyagokat gyakran kényelmesnek találják, mivel jobb légáteresztő képességgel és nedvességelvezető tulajdonságokkal rendelkeznek a kezelt anyagokhoz képest.

 

 
87 962 Ft + ÁFA = 111 712 Ft
Multinorm lengőzsebes nadrág  INHERENS 1589-1513-5389

Multinorm lengőzsebes nadrág INHERENS 1589-1513-5389

 

40% modakril, 24% FR viszkóz, 20% poliészter, 10% pamut, 4% aramid, 2% antisztatikus, kettős szövésű, égésgátló, antisztatikus, 310 g/m²

 

Hatalmas tömeg / súlyarányú lengőzsebes nadrág. A szövet eredendően égésgátló, ami azt jelenti, hogy a gyulladásgátló tulajdonságai természetes úton jelen vannak a szálakban. A nadrág CORDURA® / Kevlar® / Protal® megerősített térdvédő zsebpanelekkel ellátott. Számos okos zseb megoldást kínál, amelyek a minősítési szabványoknak megfelelnek. A túlzott kopásnak kitett zsebek dupla anyaggal vannak megerősítve, hogy meghosszabbítsák az életüket. A Ripstop anyag csúcsminőségű, nagyon hosszú élettartamot biztosít.  Öko-Tex® 100 minősítésű anyag.

 

Megfelel az:
EN 1149-5
EN ISO 20471, 2. osztály
A cikkel együtt. A 4089 XS-S 3. osztályt kap az EN ISO 20471
IEC 61482-2 szerint, 1. osztály
EN ISO 11612 A1,A2,B1,C1,F1
ATPV: 11,9 cal/cm², HAF: 79,3%, LOI: 29 ,6%
EN 14404:2004+A1:2010 4027 és 4057 térdvédővel együtt

szabványoknak

60 °C - enyhe Nincs fehérítés Szárítógépben - alacsony Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

60 °C - enyhe Nincs fehérítés Szárítógépben - alacsony Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

 

INHERENS

Az INHERENS minőségű anyag  az úgynevezett beépített tulajdonságú szövetek közé tartozik, ami azt jelenti, hogy a lángálló tulajdonságok be vannak építve az anyag száláiba. Ez az anyag tartós, könnyű és kényelmes. A lángálló tulajdonságok nem külső kezeléssel vagy bevonattal érik el, hanem a szövet összetételében benne vannak. Ez biztosítja, hogy a lángálló tulajdonságok hatékonyak maradjanak a ruhadarab teljes élettartama során, akár többszöri mosás vagy hosszú ideig tartó használat után is. Emellett az beépített tulajdonságú lángálló anyagokat gyakran kényelmesnek találják, mivel jobb légáteresztő képességgel és nedvességelvezető tulajdonságokkal rendelkeznek a kezelt anyagokhoz képest.

 

 
97 112 Ft + ÁFA = 123 332 Ft
Multinorm téli nadrág Inherens 1869-1513-8953

Multinorm téli nadrág 1869-1513-8953

40% modakril, 24% FR viszkóz, 20% poliészter, 10% pamut, 4% Aramid, 2% antisztatikus, dupla szövésű, lángálló, antisztatikus, 310 g/m² súlyú

A Blaklader Multinorm és lángálló téli nadrág erős és strapabíró anyagból készült, amely  40% modakril,t 24% FR viszkózt, 20% poliésztert, 10% pamutot, 4% Aramidot, 2% antisztatikus anyagot tartalmaz. Ez a nadrág égésgátló és antisztatikus tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a biztonságos munkavégzést. A nadrág anyagsűrűsége 310g/m², ami a tartósságot és a jó minőséget garantálja.

Ez a téli nadrág kiválóan alkalmas hideg környezetben történő viselésre, mivel paplan béléssel rendelkezik , amely melegen tartja a testet. Továbbá, a nadrágon található telefon tartó zseb, erős fém cipzár, sniccer tartó és térdvédő behelyezésére alkalmas Cordura® / Kevlar® / Protal® zsebek praktikus tárolási megoldást nyújtanak.

Ez a téli nadrág mindkét típusú térdvédővel használható, és a térdvédő behelyezése egyszerű. Az anyaga Öko-Tex® 100 minősítéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy biztonságos és környezetbarát anyagból készült.

A nadrág quilt béléssel rendelkezik, amely további melegséget és kényelmet biztosít. Az anyag olaj-, szennyeződés- és vízlepergető tulajdonságokkal rendelkezik, ami megkönnyíti a tisztítást és hosszabb élettartamot eredményez.

A térdén található CORDURA® / Kevlar® / Protal® megerősítés extra védelmet nyújt. A nadrágon külső tanúsítvány címkék találhatók, és a cipzár fém anyagból készült, ami hosszú élettartamot garantál. A nadrág pántjainak egyikén D gyűrű található, és eltávolítható azonosító zseb is rendelkezésre áll a lángálló ruházat számára.

A nadrágon található zsebek közé tartozik egy lábszáron található bővíthető zseb, telefon zseb és tolltartó. Az előlapi zsebek ferde elrendezésűek, ami könnyű hozzáférést biztosít.

 

A Multinorm téli nadrág megfelel az alábbi szabványoknak:

  • EN 1149-5: Az elektrosztatikus kisülés elleni védelem követelményeit teljesíti.
  • EN ISO 11611, Class 1 A1: Hegesztéshez használt védőruházatok követelményeit teljesíti, 1. osztályba sorolva, A1 minősítéssel.
  • Certified according to EN ISO 11611, Class 1 A1+A2: Az EN ISO 11611 szabvány szerinti minősítéshez igazodva, 1. osztályba sorolták, A1+A2 minősítéssel.
  • EN ISO 20471, Class 1: A láthatósági ruházat követelményeit teljesíti, 1. osztályba sorolva.
  • IEC 61482-2, class 2: Az elektromos ív alatti hőhatás elleni védelmet biztosítja, 2. osztályba sorolva.
  • EN ISO 11612 A1, A2, B1, C1, E3, F1: A hő- és lángálló védőruházat követelményeit teljesíti, A1, A2, B1, C1, E3, F1 minősítésekkel.
  • EN ISO 11612 A1, B1, C1, E1, F1: A hő- és lángálló védőruházat követelményeit teljesíti, A1, B1, C1, E1, F1 minősítésekkel.
  • EN 13034 PB [6]: Védőruházat a korlátozott kémiai állandósággal szembeni védelmet biztosítja (PB [6]).
  • ATPV: 43,0 cal/cm²: Az elektromos ív hatására mérhető hőenergia 43,0 cal/cm² értékben.
  • EN 342 együtt a 4069-1513 termékkel. Az alacsony hőmérsékletű környezetben való védelmet biztosítja az EN 342 szabvány előírások szerint.
  • EN 342 együtt a 4069-1514, 4784-1516 és a 4961-1516 termékekkel. Az alacsony hőmérsékletű környezetben való védelmet biztosítja az EN 342 szabvány  előírások szerint.

 

40 °C - enyhe Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

A Multinorm téli nadrág ápolásához az alábbi utasításokat javaslom: Mosás: 40 °C hőmérsékleten, Fehérítés: Nem ajánlott fehérítőszereket használni, Szárítógép: Nem ajánlott szárítógépben szárítani,Vasalás: Nem szükséges vasalni a nadrágot. Vegytisztítás: Nem ajánlott vegytisztítást alkalmazni, mivel ez károsíthatja a védő tulajdonságokat.

 

INHERENS

A 1513-as minőségű anyag (INHERENS) az úgynevezett beépített tulajdonságú szövetek közé tartozik, ami azt jelenti, hogy a lángálló tulajdonságok be vannak építve az anyag száláiba. Ez az anyag tartós, könnyű és kényelmes. A lángálló tulajdonságok nem külső kezeléssel vagy bevonattal érik el, hanem a szövet összetételében benne vannak. Ez biztosítja, hogy a lángálló tulajdonságok hatékonyak maradjanak a ruhadarab teljes élettartama során, akár többszöri mosás vagy hosszú ideig tartó használat után is. Emellett az beépített tulajdonságú lángálló anyagokat gyakran kényelmesnek találják, mivel jobb légáteresztő képességgel és nedvességelvezető tulajdonságokkal rendelkeznek a kezelt anyagokhoz képest.

 

 
105 880 Ft + ÁFA = 134 468 Ft
Multinorm zubbony INHERENS 4089-1513-5389

Multinorm zubbony INHERENS 4089-1513-5389

 

40% modakril, 24% FR viszkóz, 20% poliészter, 10% pamut, 4% aramid, 2% antisztatikus, kettős szövésű, égésgátló, antisztatikus, 310 g/m²

Ez a zubbony egy tökéletes választás, ha az olaj-, szennyeződés- és víztaszító tulajdonságokra van szükséged. A termék kifejezetten robusztus és tartós, így kiválóan ellenáll a különböző környezeti hatásoknak.

Az előre hajlított ujjak és az elütő színű vállrészek nagyobb mozgásszabadságot biztosítanak, miközben a stílusos megjelenést is fokozzák. A magas gallér cipzárral könnyen állítható, és extra védelmet nyújt a nyak és az arc számára. A D-gyűrű lehetőséget ad különböző eszközök és tartozékok könnyű hozzáférésére.

A zubbony fő zárása egy rejtett, robosztus egyirányú fém cipzár, amelyet előlapján rejtett fém nyomógombok egészítenek ki. A mellzseb D-gyűrűvel és a fedett cipzárral ellátott mellzsebek további tárolási lehetőséget biztosítanak. A fedett oldalzsebek rejtett fém gombokkal záródnak, így biztonságban tarthatod a kisebb tárgyakat.

A zubbony meghosszabbított hátrésszel rendelkezik, ami védelmet nyújt a derék és a hátsó területek számára. Az állítható szegély tépőzárral és az állítható ujjvég tépőzárral könnyedén testre szabható és biztosítható a kényelmes illeszkedés.

A vállakon elhelyezett fényvisszaverők és a lángálló fényvisszaverő szalagok dupla varrással varrva extra biztonságot és láthatóságot nyújtanak a sötétben vagy rossz látási viszonyok között.

Ez a zubbony megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek, és tartalmazza a külső tanúsító címkéket, amelyek igazolják a kiváló teljesítményt és védelmet. Női változata is rendelhető, a termék kódja 4969

Ez a termék Öko-Tex®100 minősítéssel rendelkező anyagból készül, amely biztosítja, hogy a termék egészséges és környezetbarát.

 

A zubbony megfelel az alábbi szabványoknak:

  • EN 1149-5: Az elektrosztatikus kisülés elleni védelem szabványa. Ez a zubbony megfelel ennek a szabványnak, és hozzájárul a statikus töltések elvezetéséhez.
  • EN ISO 20471: Magas láthatósági ruházat szabványa. Ez a zubbony tanúsítvánnyal rendelkezik ennek a szabványnak megfelelően. XS és S méretekben 2. osztályba, míg M mérettől felfelé 3. osztályba tartozik, ami magasabb láthatóságot és biztonságot biztosít.
  • RIS-3279-TOM: A vasúti alkalmazásokhoz megfelelő szabvány a magas láthatósági narancssárga ruházatra. A 2. és 3. osztályú narancssárga zubbonyok megfelelnek ennek a szabványnak, így biztosítva a vasúti alkalmazásokban való viseléshez szükséges követelményeket.
  • EN ISO 11612: Hő- és lángálló ruházat szabványa. Ez a zubbony megfelel ennek a szabványnak A1, A2, B1, F1, E1 és E1 besorolásokkal, ami azt jelenti, hogy kiváló védelmet nyújt a hőhatásokkal és lánggal szemben.
  • EN ISO 11611: Hő- és lángálló hegesztőruházat szabványa. Ez a zubbony 1. osztályú A1+A2 tanúsítvánnyal rendelkezik, amely biztosítja a hatékony védelmet a hegesztéshez kapcsolódó veszélyek ellen.
  • IEC 61482-2: Az elektromos ív veszélyével szembeni védelem szabványa. Ez a zubbony 1. osztályú tanúsítvánnyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy hatékony védelmet nyújt az elektromos ív okozta veszélyek ellen.
  • ATPV: 11,9 cal/cm², HAF: 79,3%, LOI: 29,6%: Az ATPV érték a zubbony által nyújtott hővédelmet jelzi, míg a HAF érték az energia elnyelésére szolgál. Az LOI (Leállási oxigénindex) pedig a lángterjedésre vonatkozó információt szolgáltat.
  • EN 13034 PB [6]: Folyadékpermet elleni védelem szabványa.

 

Ez a zubbony egy igazán megbízható választás, amely biztosítja a láthatóságot, hő- és lángállóságot, valamint védelmet a statikus elektromosság és folyadékpermet ellen. Bízhat a magas minőségben és a kiváló teljesítményben.

 

60 °C Nincs fehérítés Szárítógépben - alacsony Nincs vasalás Nincs vegytisztítás PRO zuhanó

A mosási utasítások: 60 °C-on mosható. Nem szabad fehéríteni. Alacsony hőfokon szárítható szárítógépben.

Nem szükséges vasalni. Nem szabad vegytisztítani.

 

INHERENS

Az INHERENS minőségű anyag  az úgynevezett beépített tulajdonságú szövetek közé tartozik, ami azt jelenti, hogy a lángálló tulajdonságok be vannak építve az anyag száláiba. Ez az anyag tartós, könnyű és kényelmes. A lángálló tulajdonságok nem külső kezeléssel vagy bevonattal érik el, hanem a szövet összetételében benne vannak. Ez biztosítja, hogy a lángálló tulajdonságok hatékonyak maradjanak a ruhadarab teljes élettartama során, akár többszöri mosás vagy hosszú ideig tartó használat után is. Emellett az beépített tulajdonságú lángálló anyagokat gyakran kényelmesnek találják, mivel jobb légáteresztő képességgel és nedvességelvezető tulajdonságokkal rendelkeznek a kezelt anyagokhoz képest.

 

 
95 171 Ft + ÁFA = 120 867 Ft
Láthatósági Multinorm pulóver 3087-1762-3300

Láthatósági Multinorm pulóver 3087-1762-3300

 

60% modakril, 39% pamut, 1% antisztatikus szál, gyapjú, égésgátló, antisztatikus, 280 g/m²

 

A multinorm ruhadarabok forradalmi újítások a munkaruha-iparban. A fő céljuk az, hogy egyetlen ruhadarab minél több speciális szabványnak megfeleljen. Ez azt jelenti, hogy olyan ruházatot terveznek és fejlesztenek, amely egyszerre biztosítja a különböző védelmi szabványoknak való megfelelést.

A Blaklader multinorm pulóver az ilyen multinorm ruhadarabok legjobb példája. Ez a pulóver nem csupán lángálló, de antisztatikus és elektromos áthúzás elleni védelemmel is rendelkezik. Viselője teljes körű védelmet élvez a lángok, az elektrosztatikus feltöltődés és az elektromos áramütés ellen.

Az előnyeit tekintve a Blaklader multinorm pulóver kiemelkedik a többi munka- és védőruházat közül. Nem csupán hő és lángálló, hanem rendelkezik fényvisszaverő (High-vis) tulajdonsággal is, ami nagyban növeli a viselője biztonságát. Különösen rossz fényviszonyok között kiemelkedően jól látható, így megkönnyíti a munkavállalók azonosítását és csökkenti a balesetek kockázatát.

A pulóver kialakítása is kiemelkedő. Kerek nyakú, vastag pulóver, mely melegen tartja a viselőjét a hideg időjárásban. A mandzsetták bordázott kötésűek, ami segít megőrizni a pulóver formáját és a szél behatolásától is védi a viselőt. Az erősített varratok pedig biztosítják a tartósságot és a hosszú élettartamot.

Emellett fontos megemlíteni, hogy a Blaklader multinorm pulóver hővel érintkezve megszilárdul, így hatékonyan megakadályozza a ruházat lángra lobbanását. Ez jelentős biztonságot nyújt a viselője számára, mivel minimalizálja a súlyos sérülések és balesetek kockázatát.

Összességében a Blaklader multinorm pulóver kiváló választás a munkavállalók számára, akik olyan ruházatot keresnek, amely több védelmi szabványnak is megfelel. A ruhadarab nemcsak magas szintű biztonságot nyújt, hanem kényelmes és tartós is. A Blaklader multinorm pulóver valóban kiemelkedik a piacon elérhető munka- és védőruházatok közül, és kiváló választás mindenki számára, aki kiemelt figyelmet fordít a személyes biztonságra és a minőségi ruházatra.

 

Ez a ruhadarab az alábbi szabványokat teljesíti:

  1. EN 1149-5: Ez a szabvány az elektrosztatikus kisülések elleni védelmet jelöli. A pulóver antisztatikus tulajdonsággal rendelkezik, amely csökkenti az elektrosztatikus felhalmozódást.

  2. EN ISO 20471: Ez a szabvány a láthatóságot és a világító eszközökkel való jobb észlelhetőséget célozza meg. A pulóver fényvisszaverő anyagokat tartalmaz, amelyek nagy mértékben fokozzák a viselője biztonságát, különösen rossz fényviszonyok között.

  3. EN ISO 11612: Ez a szabvány a hő- és lángállóságot szabályozza. A pulóver hő- és lángálló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek meggátolják a ruházat lángra lobbanását.

  4. IEC 61482-2, APC 1: Ez a szabvány az elektromos áthúzás elleni védelmet szabályozza. A pulóver elektromos áramütés elleni védelmet nyújt.

  5. EBT - 18,4 cal/cm²: Ez a jelölés a hőhatásokkal szembeni ellenállást mutatja. A pulóver kiváló hővédelmet nyújt, amely megszilárdul hőhatásra, így megakadályozza a ruházat lángra lobbanását.

 

 

40 °C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

A mosási utasítások a következők:

  • Maximum 40 °C-on mosható. Nem ajánlott fehérítő használata. Szárítógépben ne szárítsuk. Vasalás nem szükséges. Vegytisztítás nem ajánlott.

 

A fenti mosási utasítások betartása segít megőrizni a pulóver minőségét és tartósságát hosszú távon.

 
65 816 Ft + ÁFA = 83 586 Ft
Multinorm kantáros nadrág INHERENS 2888-1512-8933

Multinorm kantáros nadrág INHERENS 2888-1512-8933

 

44% modakril, 30% pamut, 20% FR poliamid, 5% aramid, 1% antisztatikus, ripstop, égésgátló, antisztatikus, 260 g/m²

Kantáros nadrág eredendően égésgátló INHERENS anyagból, ami azt jelenti, hogy az égésgátló beépül a szál szerkezetébe. A nadrág puha és rugalmas, a külső térdvédő zsebek pedig CORDURA®/Kevlar®/Protal® anyaggal vannak megerősítve. A nagyon jó szakadásállóságú ripstop anyagból készült nadrág számos okos zsebmegoldást tartalmaz. Elasztikus nadrágtartó a még nagyobb kényelem érdekében. A nagyobb tartósság érdekében a zsebek dupla anyaggal vannak megerősítve. Iparilag mosható. Öko-Tex® 100 minősítésű anyag.

Megfelel az

EN 1149-5
EN ISO 11612 A1, A2, B1, C1, E1, F1
Az EN ISO 11611 szerint tanúsított, 1. osztály A1+A2
EN ISO 20471, 1. osztály
EN 13034 PB [6]
EN 14404:2004+A1:200 térdvédővel együtt 4027 és 4057
IEC 61482-2, APC 1
ATPV - 11,9 cal/cm²

szabványoknak

60 °C Nincs fehérítés Szárítógépben - alacsony Nincs vasalás Nincs vegytisztítás PRO zuhanó

60 °C Nincs fehérítés Szárítógépben - alacsony Nincs vasalás Nincs vegytisztítás PRO 

 

INHERENS

Az INHERENS minőségű anyag  az úgynevezett beépített tulajdonságú szövetek közé tartozik, ami azt jelenti, hogy a lángálló tulajdonságok be vannak építve az anyag száláiba. Ez az anyag tartós, könnyű és kényelmes. A lángálló tulajdonságok nem külső kezeléssel vagy bevonattal érik el, hanem a szövet összetételében benne vannak. Ez biztosítja, hogy a lángálló tulajdonságok hatékonyak maradjanak a ruhadarab teljes élettartama során, akár többszöri mosás vagy hosszú ideig tartó használat után is. Emellett az beépített tulajdonságú lángálló anyagokat gyakran kényelmesnek találják, mivel jobb légáteresztő képességgel és nedvességelvezető tulajdonságokkal rendelkeznek a kezelt anyagokhoz képest.

 
103 939 Ft + ÁFA = 132 003 Ft
Multinorm kantáros nadrág INHERENS 2888-1513-8953

Multinorm kantáros nadrág INHERENS 2888-1513-8953

 

40% modakril, 24% FR viszkóz, 20% poliészter, 10% pamut, 4% aramid, 2% antisztatikus, kettős szövésű, égésgátló, antisztatikus, 310 g/m²

Kantáros nadrág eredendően égésgátló INHERENS anyagból, ami azt jelenti, hogy az égésgátló beépül a szál szerkezetébe. A nadrág puha és rugalmas, a külső térdvédő zsebek pedig CORDURA®/Kevlar®/Protal® anyaggal vannak megerősítve. A nagyon jó szakadásállóságú ripstop anyagból készült nadrág számos okos zsebmegoldást tartalmaz. Elasztikus nadrágtartó a még nagyobb kényelem érdekében. A nagyobb tartósság érdekében a zsebek dupla anyaggal vannak megerősítve. Iparilag mosható. Öko-Tex® 100 minősítésű anyag.

Megfelel az

EN 1149-5
EN ISO 11612 A1, A2, B1, C1, E1, F1
Az EN ISO 11611 szerint tanúsított, 1. osztály A1+A2
EN ISO 20471, 1. osztály
EN 13034 PB [6]
EN 14404:2004+A1:200 térdvédővel együtt 4027 és 4057
IEC 61482-2, APC 1
ATPV - 11,9 cal/cm²

szabványoknak

60 °C Nincs fehérítés Szárítógépben - alacsony Nincs vasalás Nincs vegytisztítás PRO zuhanó

60 °C Nincs fehérítés Szárítógépben - alacsony Nincs vasalás Nincs vegytisztítás PRO 

 

INHERENS

Az INHERENS minőségű anyag  az úgynevezett beépített tulajdonságú szövetek közé tartozik, ami azt jelenti, hogy a lángálló tulajdonságok be vannak építve az anyag száláiba. Ez az anyag tartós, könnyű és kényelmes. A lángálló tulajdonságok nem külső kezeléssel vagy bevonattal érik el, hanem a szövet összetételében benne vannak. Ez biztosítja, hogy a lángálló tulajdonságok hatékonyak maradjanak a ruhadarab teljes élettartama során, akár többszöri mosás vagy hosszú ideig tartó használat után is. Emellett az beépített tulajdonságú lángálló anyagokat gyakran kényelmesnek találják, mivel jobb légáteresztő képességgel és nedvességelvezető tulajdonságokkal rendelkeznek a kezelt anyagokhoz képest.

 
108 930 Ft + ÁFA = 138 341 Ft
Multinorm overal INHERENS 6089-1512-3389

Multinorm overal INHERENS 6089-1512-3389

 

44% modakril, 30% pamut, 20% FR poliamid, 5% aramid, 1% antisztatikus, ripstop, égésgátló, antisztatikus, 260 g/m²

 

Az overál eredendően égésgátló,  INHERENS anyagból készült, ami azt jelenti, hogy az égésgátló beépül a szál szerkezetébe. Ez a puha overál könnyű mozgást tesz lehetővé, a térd pedig CORDURA®/Kevlar®/Protal® anyaggal van megerősítve. Az overall számos intelligens zsebmegoldást tartalmaz, amelyek megfelelnek a tanúsítási szabványoknak. A túlzott kopásnak kitett zsebek kétszeres anyaggal vannak megerősítve élettartamuk meghosszabbítása érdekében. A zsebben van egy nyílás a következő réteg ruházatának eléréséhez. A Ripstop szövet első osztályú szakadásmentes tartósságot biztosít. Minden C-méret C-150-es méretig hosszabbítható. Öko-Tex® 100 minősítésű anyag.

Megfelel az

EN 1149-5
EN ISO 20471, 3. osztály
EN ISO 11612 A1, A2, B1, C1, E1, F1
EN ISO 11611 szerint tanúsítva, 1. osztály A1+A2
IEC 61482-2, 1. osztály
EN 13034 PB [6]
ATPV : 11,9 cal/cm², HAF: 79,3%, LOI: 29,6%
EN 14404:2004+A1:2010, 4027 és 4057 térdvédővel együtt

szabványoknak

60 °C Nincs fehérítés Szárítógépben - alacsony Nincs vasalás Nincs vegytisztítás PRO zuhanó

60 °C Nincs fehérítés Szárítógépben - alacsony Nincs vasalás Nincs vegytisztítás PRO zuhanó

 

INHERENS

Az INHERENS minőségű anyag  az úgynevezett beépített tulajdonságú szövetek közé tartozik, ami azt jelenti, hogy a lángálló tulajdonságok be vannak építve az anyag száláiba. Ez az anyag tartós, könnyű és kényelmes. A lángálló tulajdonságok nem külső kezeléssel vagy bevonattal érik el, hanem a szövet összetételében benne vannak. Ez biztosítja, hogy a lángálló tulajdonságok hatékonyak maradjanak a ruhadarab teljes élettartama során, akár többszöri mosás vagy hosszú ideig tartó használat után is. Emellett az beépített tulajdonságú lángálló anyagokat gyakran kényelmesnek találják, mivel jobb légáteresztő képességgel és nedvességelvezető tulajdonságokkal rendelkeznek a kezelt anyagokhoz képest.

 
148 995 Ft + ÁFA = 189 223 Ft
Multinorm overal INHERENS 6089-1513-5389

Multinorm overal INHERENS 6089-1513-5389

 

40% modakril, 24% FR viszkóz, 20% poliészter, 10% pamut, 4% aramid, 2% antisztatikus, kettős szövésű, égésgátló, antisztatikus, 310 g/m²

 

Az overál eredendően égésgátló,  INHERENS anyagból készült, ami azt jelenti, hogy az égésgátló beépül a szál szerkezetébe. Ez a puha overál könnyű mozgást tesz lehetővé, a térd pedig CORDURA®/Kevlar®/Protal® anyaggal van megerősítve. Az overall számos intelligens zsebmegoldást tartalmaz, amelyek megfelelnek a tanúsítási szabványoknak. A túlzott kopásnak kitett zsebek kétszeres anyaggal vannak megerősítve élettartamuk meghosszabbítása érdekében. A zsebben van egy nyílás a következő réteg ruházatának eléréséhez. A Ripstop szövet első osztályú szakadásmentes tartósságot biztosít. Minden C-méret C-150-es méretig hosszabbítható. Öko-Tex® 100 minősítésű anyag.

Megfelel az

EN 1149-5
EN ISO 20471, 3. osztály
EN ISO 11612 A1, A2, B1, C1, E1, F1
EN ISO 11611 szerint tanúsítva, 1. osztály A1+A2
IEC 61482-2, 1. osztály
EN 13034 PB [6]
ATPV : 11,9 cal/cm², HAF: 79,3%, LOI: 29,6%
EN 14404:2004+A1:2010, 4027 és 4057 térdvédővel együtt

szabványoknak

60 °C Nincs fehérítés Szárítógépben - alacsony Nincs vasalás Nincs vegytisztítás PRO zuhanó

60 °C Nincs fehérítés Szárítógépben - alacsony Nincs vasalás Nincs vegytisztítás PRO zuhanó

 

INHERENS

Az INHERENS minőségű anyag  az úgynevezett beépített tulajdonságú szövetek közé tartozik, ami azt jelenti, hogy a lángálló tulajdonságok be vannak építve az anyag száláiba. Ez az anyag tartós, könnyű és kényelmes. A lángálló tulajdonságok nem külső kezeléssel vagy bevonattal érik el, hanem a szövet összetételében benne vannak. Ez biztosítja, hogy a lángálló tulajdonságok hatékonyak maradjanak a ruhadarab teljes élettartama során, akár többszöri mosás vagy hosszú ideig tartó használat után is. Emellett az beépített tulajdonságú lángálló anyagokat gyakran kényelmesnek találják, mivel jobb légáteresztő képességgel és nedvességelvezető tulajdonságokkal rendelkeznek a kezelt anyagokhoz képest.

 
151 594 Ft + ÁFA = 192 524 Ft
MULTINORM nadrág sztreccs betéttel 1788-1512-3389

MULTINORM nadrág sztreccs betéttel 1788-1512-3389

 

44% modakril, 30% pamut, 20% FR poliamid, 5% aramid, 1% antisztatikus, ripstop, égésgátló, antisztatikus, 260 g/m²

Lángálló kézműves nadrág, amely megfelel a strapabíró munkaruha minden követelményének. Égésgátló INHERENS anyagból, ami azt jelenti, hogy az égésgátló beépül a szál szerkezetébe.  Praktikus, külső térdvédő zsebekkel, CORDURA®/Kevlar®/Protal® erősítéssel.  Rugalmas sztreccs panelek a lábközön és az ülepén a nagyobb kényelem érdekében. A szövet jellemzője a nagy tartósság. A normál C méretek C100-as méretre hosszíthatók. Öko-Tex® 100 minősítésű anyag. 

Megfelel az

EN 1149-5
EN ISO 20471, 2. osztály
EN ISO 11612 A1, B1, C1, F1
EN 14404:2004+A1:2010, 4027 és 4057 térdvédőkkel együtt
IEC 61482-2, APC 1
ATPVcal - 10, ²

szabványoknak

60 °C Nincs fehérítés Szárítógépben - alacsony Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

60 °C Nincs fehérítés Szárítógépben - alacsony Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

 
103 939 Ft + ÁFA = 132 003 Ft
MULTINORM shell dzseki 4088-1532-3389

MULTINORM shell dzseki 4088-1532-3389

 

59% viszkóz, 40% modakril, 1% antisztatikus, laminált, vízálló 16000 mm, szélálló, légáteresztő Ret 12,6, 250 g/m²

Vékony és nagyon rugalmas héjkabát, melynek anyaga eredendően égésgátló. Ez a szél és vízálló, poliészter és fémmentes kabát egy nagyon keresett termék, amely most a Blåkläder első terméke a műfajban. A kabát puha és rugalmas fényvisszaverőkkel van felszerelve, jó légáteresztő képességgel rendelkezik, és sötét felületekkel rendelkezik a szennyeződésnek kitett területeken. A kabát mellkasa hurkokkal van felszerelve a gázérzékelők és oxigénmérők rögzítéséhez. A kissé magasabb és állítható kapucni úgy alakítható, hogy alatta elférjen a sisak és a fülvédő. Robusztus rejtett kétirányú műanyag cipzár, melyet  rejtett műanyag patentokkal zárható anyag véd. Öko-Tex® 100 minősítésű anyag.

Megfelel az

EN 1149-5 Az
EN ISO 20471 szerint tanúsított, XS-S 2. osztály, M-> 3. osztály
EN ISO 11611 2. osztály, A1+A2
EN 13034 PB [6]
EN 343, 4.3. osztály
IEC 61482-2, APC 2
ATPV - 21 cal/cm²
ELIM - 19 cal/cm²
EN ISO 11612 A1, A2, B1, C1, D1, E3, F1

szabványoknak

60 °C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

60 °C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

 
238 794 Ft + ÁFA = 303 268 Ft
Női MULTINORM dzseki INHERENS 4969-1512-3389

Női MULTINORM dzseki INHERENS 4969-1512-3389

 

44% modakril, 30% pamut, 20% FR poliamid, 5% aramid, 1% antisztatikus, ripstop, égésgátló, antisztatikus, 260 g/m²

Lángálló női kabát strapabíró ripstop anyagból, jó szakítószilárdsággal, hogy ellenálljon nagy igénybevételnek is. Ez a zubbony egy tökéletes választás, ha az olaj-, szennyeződés- és víztaszító tulajdonságokra van szükséged. A termék kifejezetten robusztus és tartós, így kiválóan ellenáll a különböző környezeti hatásoknak.

Az előre hajlított ujjak és az elütő színű vállrészek nagyobb mozgásszabadságot biztosítanak, miközben a stílusos megjelenést is fokozzák. A magas gallér cipzárral könnyen állítható, és extra védelmet nyújt a nyak és az arc számára. A D-gyűrű lehetőséget ad különböző eszközök és tartozékok könnyű hozzáférésére.

A zubbony fő zárása egy rejtett, robosztus egyirányú műanyag cipzár, amelyet előlapján rejtett műanyag patentok egészítenek ki. A mellzseb D-gyűrűvel és a fedett cipzárral ellátott mellzsebek további tárolási lehetőséget biztosítanak. A fedett oldalzsebek rejtett fém gombokkal záródnak, így biztonságban tarthatod a kisebb tárgyakat.

A zubbony meghosszabbított hátrésszel rendelkezik, ami védelmet nyújt a derék és a hátsó területek számára. Az állítható szegély tépőzárral és az állítható ujjvég tépőzárral könnyedén testre szabható és biztosítható a kényelmes illeszkedés.

A vállakon elhelyezett fényvisszaverők és a lángálló fényvisszaverő szalagok dupla varrással varrva extra biztonságot és láthatóságot nyújtanak a sötétben vagy rossz látási viszonyok között.

Ez a zubbony megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek, és tartalmazza a külső tanúsító címkéket, amelyek igazolják a kiváló teljesítményt és védelmet. Férfiváltozata is rendelhető, a termék kódja 4089

Ez a termék Öko-Tex®100 minősítéssel rendelkező anyagból készül, amely biztosítja, hogy a termék egészséges és környezetbarát.

 

A zubbony megfelel az alábbi szabványoknak:

  • EN ISO 15797: Iparilag mosható
  • EN 1149-5: Elektrosztatikus kisülés elleni védelem.
  • EN ISO 11611: Munkavédelmi ruházat hegesztéshez és hasonló munkafolyamatokhoz, 1. osztály A1+A2 besorolással.
  • IEC 61482-2: Villamosírás és ízületekhez kapcsolódó kockázatok elleni védelem, 1. osztályú.
  • EN 13034 PB [6]: Folyadékpermet elleni védelem.
  • EN ISO 20471: Magas láthatóságú ruházat, XS méret 2. osztály, S mérettől 3. osztály.
  • EN ISO 11612: Hő- és lángálló ruházat, A1, A2, B1, C1, E3, F1 besorolással.
  • ATPV: 11,0 cal/cm², HAF: 82,0%: Az ATPV és HAF értékek a lángállóságot és a hőenergia elnyelését mutatják.

 

60 °C Nincs fehérítés Szárítógépben - alacsony Nincs vasalás Nincs vegytisztítás PRO zuhanó

A mosási utasítások: 60 °C-on mosható. Nem szabad fehéríteni. Alacsony hőfokon szárítható szárítógépben.

Nem szükséges vasalni. Nem szabad vegytisztítani.

 

INHERENS

Az INHERENS minőségű anyag  az úgynevezett beépített tulajdonságú szövetek közé tartozik, ami azt jelenti, hogy a lángálló tulajdonságok be vannak építve az anyag száláiba. Ez az anyag tartós, könnyű és kényelmes. A lángálló tulajdonságok nem külső kezeléssel vagy bevonattal érik el, hanem a szövet összetételében benne vannak. Ez biztosítja, hogy a lángálló tulajdonságok hatékonyak maradjanak a ruhadarab teljes élettartama során, akár többszöri mosás vagy hosszú ideig tartó használat után is. Emellett az beépített tulajdonságú lángálló anyagokat gyakran kényelmesnek találják, mivel jobb légáteresztő képességgel és nedvességelvezető tulajdonságokkal rendelkeznek a kezelt anyagokhoz képest.

 
93 542 Ft + ÁFA = 118 798 Ft
MULTINORM női nadrág sztreccs betéttel 7191-1512-3389

MULTINORM női nadrág sztreccs betéttel 7191-1512-3389

 

44% modakril, 30% pamut, 20% FR poliamid, 5% aramid, 1% antisztatikus, ripstop, égésgátló, antisztatikus, 260 g/m²

Lángálló munkásnadrág női szabással, amely megfelel a strapabíró munkaruha minden követelményének. Rugalmas panelekkel a lábközépen és az ülepén a nagyobb mobilitás és rugalmasság érdekében. Praktikus, külső térdvédő zsebekkel rendelkezik, CORDURA®/Kevlar®/Protal® erősítéssel. Megerősített vonalzózseb, két kés és egy tollzseb. Lábzseb és telefonzseb. Dupla varrással varrott égésgátló fényvisszaverő csíkok. Öko-Tex® 100 minősítésű anyag.

Megfelel az

EN 1149-5
EN ISO 20471, 2. osztály
EN ISO 11612 A1, B1, C1, F1
EN 14404:2004+A1:2010, 4027 és 4057 térdvédőkkel együtt
IEC 61482-2, APC 1
ATPVcal/ 10, ²

szabványoknak

60 °C Nincs fehérítés Szárítógépben - alacsony Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

60 °C Nincs fehérítés Szárítógépben - alacsony Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

 
103 939 Ft + ÁFA = 132 003 Ft
Multinorm téli parka 4527-1534-3389

Multinorm téli parka 4527-1534-3389

 

44% modakril, 30% pamut, 20% poliamid, 5% aramid, 1% antisztatikus, ripstop, lángálló, antisztatikus, laminált, vízálló 12000 mm, szélálló, légáteresztő Ret 8,15, 290 g/m²

A Blaklader 4527-es multinorm parka kiváló minőségű, multifunkcionális kabát, amely több szabványnak is megfelel. A kabát anyaga strapabíró RIPSTOP, vízlepergető és szélálló, így kiváló védelmet nyújt a különböző időjárási körülmények között. A hőszigetelt bélés, laminált anyag és ragasztott varrások révén megbízhatóan védi a hidegtől, széltől és esőtől.

A kabát rendkívül sokoldalú felszereltséggel rendelkezik. A felsőtesten elhelyezett cipzáras zsebek és mellényzsebek biztonságos tárolást tesznek lehetővé az eszközök és személyes tárgyak számára. A belső zsebek praktikusak és nagy kapacitásúak, így elegendő helyet nyújtanak a különböző dokumentumok és felszerelések számára. A derékrész állítható, az ujjak pedig tépőzárral állíthatók. A kabát kétirányú cipzárral, csuklópántokkal a mandzsettán és vágott transzfer fényvisszaverő csíkokkal van ellátva.

A kabáthoz opcionálisan megvásárolható, állítható és levehető kapucni (termék kód 2167) tartozik, valamint tépőzáras mandzsetta, amely hőtartást és szélvédő hatást biztosít. A parka fluoreszkáló részei és a fényvisszaverő csíkok növelik a láthatóságot, ezzel biztonságosabbá téve a munkavégzést.

 

A kabát megfelel az alábbi szabványoknak:

  • EN 1149-5: Az elektrosztatikus töltések elleni védelemre vonatkozó szabvány.
  • EN ISO 20471, 3. osztály: A láthatóságot és a védőruházat vizuális teljesítményét meghatározó szabvány, 3. osztályú.
  • EN ISO 11611, 1. osztály A1+A2: A hegesztés és hasonló munkák során a szikrázás, a lángok és a hő hatására nyújtott védelemre vonatkozó szabvány, 1. osztályú A1+A2 kategóriában.
  • EN 13034 PB [6]: Védettséget nyújt a folyékony kemikáliák ellen.
  • EN 343, 4.1. osztály: A vízállóságot és a lélegző képességet meghatározó szabvány, 4.1. osztályú.
  • EN 61482-2, APC 2: Az elektromos ív hatására nyújtott védelmet meghatározó szabvány, APC 2 kategóriában.
  • ATPV - 39 cal/cm²: Az ív alatt nyújtott védelem értéke, 39 kalória/négyzetcentiméter.
  • ELIM - 33 cal/cm²: Az ív alatt nyújtott védelem határértéke, 33 kalória/négyzetcentiméter.
  • Az EN 342 szerint tanúsított, az art 1817-tel együtt használva: Hideg időjárásban biztosított hőszigetelésre vonatkozó szabvány, a 1817-es cikkel együtt használva.
  • EN ISO 11612 A1, A2, C1, E3, F1: A hő hatására nyújtott védelemre vonatkozó szabvány, A1, A2, C1, E3 és F1 kategóriában.

 

60 °C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

Mosási utasítások: Az optimális mosási hőmérséklet 60 Celsius fok. Ne használj fehérítőszert. Ne szárítsd gépi szárítóban. Ne vasald. Ne vegytisztítsd.

 
252 969 Ft + ÁFA = 321 270 Ft
Multinorm munkásnadrág 1417-1512-9933

Multinorm munkásnadrág 1417-1512-9933

 

Üdvözlünk a legújabb generációs lángálló nadrágjaink világában, ahol a biztonság és kényelem találkozik a stílusos és funkcionális megoldásokkal. Ezek a lángálló nadrágok nem csak védelmet nyújtanak, hanem olyan kényelmet biztosítanak, amelyre szükséged van a kemény munkaterületeken. Engedd meg, hogy elmondjuk, miért választásunk a legoptimálisabb a piacon!

KÉNYELEM, AMI MEGÉRI A BERUHÁZÁST:

A lángálló nadrágjaink puha, rugalmas és kényelmes anyagból készültek, optimalizálva azokat a környezeteket, ahol erős védelemre és magas felhasználói kényelemre van szükség. Az olajtól, kosztól és víztől taszító anyag garantálja, hogy mindig szárazon és kényelmesen maradhass.

 

FUNKCIONÁLIS RÉSZLETEK - STÍLUS ÉS FUNKCIÓ EGYBEN:

  • Bővített derékrész rugalmas oldalpánttal a fokozott kényelemért.
  • Hosszabb hátrész a kellemesebb viselésért.
  • Két hátsó zseb patentos fedővel.
  • Bővíthető lábszár zsebek fedővel és belső azonosító kártya tartóval.
  • Előrehajlott térdek a könnyebb mozgásért.
  • Bokavastagság állítható patentokkal.
  • Hőállóan rögzített reflex részletek a lábszárakon és a lábszár zsebeknél - növelve a láthatóságot a sötétben.

 

ISO SZABVÁNYOK - A BIZTONSÁG GARANCIÁJA:

  • EN 1149-5 - Elektrosztatikus Védelem: A lángálló nadrágjaink megfelelnek az EN 1149-5 szabványnak, biztosítva a megfelelő elektrosztatikus védelmet. A mosási ciklusokban sem kell aggódnia, hiszen akár 50 mosás után is megőrzik hatékonyságukat.
  • EN ISO 11611, Class 1 A1+A2 - Hegesztési Munka Védelme: A lángálló nadrágokat a legmagasabb minősítésű EN ISO 11611 szabványnak megfelelően gyártjuk, Class 1 A1+A2 minősítéssel. 50 mosás után sem veszítik el hatékonyságukat, így hosszú távon is optimális védelmet nyújtanak.
  • EN 13034 PB [6] - Kémiai Védelem: Az EN 13034 PB [6] szabványnak való megfelelésével nadrágjaink hatékonyan védenek a kémiai anyagok ellen. Bízhat a minőségben, még akkor is, ha a nadrágot gyakran mosja, hiszen 20 mosás után is teljes mértékben megőrzi tulajdonságait.
  • EN 14404 2004+A1 2010, Típus 1, Szint 0 - Térdvédelemmel: A térdvédelemmel kombinált EN 14404 szabványnak megfelelő lángálló nadrágok teljes védelmet nyújtanak. A minőséget garantálja a típus 1, szint 0 minősítés. Az egyes darabok hosszú élettartama mellett a térdvédelem is extra biztonságot nyújt.
  • EN 61482-2, APC 1 - Villamos Ív Védelem: A lángálló nadrágjaink megfelelnek az EN 61482-2, APC 1 szabványnak, ami villamos ív hatására nyújt kiváló védelmet. A maximális 50 mosási ciklus mellett is megtartják hatékonyságukat.
  • ATPV - 11 cal/cm², ELIM - 10 cal/cm² - Hővédelem: Az ATPV és ELIM értékek a lángálló nadrágok hővédelmét mérő kulcsparaméterek. A 11 cal/cm² és 10 cal/cm² értékek azt mutatják, hogy a nadrágok kiválóan védenek a hőtől és lángoktól, még akár 50 mosási ciklus után is.
  • EN ISO 11612 A1, A2, B1, C1, E2, F1 - Általános Lángállóság: A lángálló nadrágok megfelelnek az EN ISO 11612 szabványnak, kiterjedt szabványokat teljesítve az általános lángállóság terén. A minőséget 50 mosási ciklus után sem veszítik el.

 

MOSÁSI UTASÍTÁSOK:

  • max. 50 mosás 60 °C-on, ne fehérítsen, szárítógép - alacsony hőfokon, ne vasaljon, ne vegytisztítson

 

Ezek a lángálló nadrágok nem csak munkaruházat, hanem biztonságos és kényelmes társaid a mindennapi kihívásokban. Vásárolj most, és tapasztald meg a különbséget, amit a kiváló minőség és funkcionalitás jelent a munkaterületeden!

 
59 267 Ft + ÁFA = 75 269 Ft

Webáruház készítés